|
Nu esti logat.
Probleme dupa sex#1 2011-01-25 16:24:57
probleme dupa sexfetelor, am si eu o problema..sau mai bine spus prietenul meu are o problema.ne protejam cu prezervativ, iar dupa ce ejaculeaza, folosim servetele pentru a ne sterge.s-a intamplat dupa ce am facut-o a2-a oara ca eu sa iau un servetel de pe masa , crezand ca e cel cu care m-am sters dupa prima data , sa ma sterg.exaista o mica posibilitate ca servetelul acela sa-l fi folosit el ...exista vreo sansa sa fiu insarcinata presupunand ca pe acel servetel era sperma de la prietenul meu?eu zic ca nu, insa va cer si voua parerea. Offline #2 2011-01-25 16:28:21
Re: probleme dupa sexin principiu spermatozoizii mor in cateva minute la contactul cu aerul....asa ca daca nu se stersese cu cateva clipe inainte nu sunt riscuri "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-01-25 16:32:08
Re: probleme dupa sexsi sa spunem ca au fost cateva clipe, eu nu am bagat servetelul ala in vagin in continuare nu se poate nu? Offline #4 2011-01-25 16:54:38
Re: probleme dupa sexmai daca de-abia se stersese de sperma si tu te-ai atins cu servetelul respectiv la intrarea in vagin, nu e imposibil! oricum sansele sunt f mici! calculeaza-ti perioada fertila! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2011-01-25 16:59:14
Re: probleme dupa sexpe 23 ianuarie incepe perioada fertila...nu se stersese imediat...trecusera cateva minute...si nu m-am sters cu partea care era uda..l-am impaturit..sa iau un postinor?ma gandesc ca imi dau organismul peste cap degeaba... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-25 17:01:33
Re: probleme dupa sexdaca trecusera cateva minute esti ok, nu e nevoie de postinor! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2011-01-25 17:04:31
Re: probleme dupa sexok,mersi mult.. Offline #8 2011-01-25 17:05:57
Re: probleme dupa sexcu placere "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|