|
Nu esti logat.
Help !#1 2011-01-25 17:11:30
help !buna! am si eu o intrebare legata de Escapelle..e vreo problema sau vreun motiv de ingrijorare daca inca nu am simtit nici un efect secundar al pastilei?din ce m-am mai documentat pe net am inteles ca dupa cateva zile de la luarea medicamentului ar trebui sa am sangerari..pastila am luat-o exact acum o saptama,marti,la o ora de la contactul sexual.. si inca nu s-a intamplat nimic..exista vreo posibilitate sa nu isi fi facut efectul:|? Offline #2 2011-01-25 17:12:28
Re: help !sunt efecte secundare pe care le poti avea sau nu, asta nu inseamna ca nu si-a facut efectul, n-are nicio legatura Offline #3 2011-01-25 17:12:33
Re: help !Nu. Si eu am luat si n-a avut niciun efect secundar si nici bebe nu am ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|