|
Nu esti logat.
Ajutoorr!!!sunt disperata#1 2011-01-25 22:20:11
ajutoorr!!!sunt disperatape scutr povestea suna cam asa...am decis sa ma despart de prietenul meu din cauza k nu ne mai intelegeam deloccc...ne certam intr-una...si asta m-a facut sa ma insepartez f mult de el..nici nu cred k mai simt ceva pt el...a reactionat ca un psihopat..m-a sunat si mi-a trm msg azi toata ziua...si in momentul acesta o face...m-a urmarit cand am ajuns acasa si abia am scapat de el...si intr-un fel m-a amenintat k o sa isi bata joc de mine...k el crede k asta am facut....eu am o problema cu simetria sanilor daca va mai amintiti,,,,si mi-a bautu un apropo...k el m-a acceptat pe mine asa cum sunt....la asta se referea....si k nu o sa ma lase impace niciodata....sunt inspaimantata....ce sa fac?mi-e si frica sa nu vb cu altii despre probl mea..k as intra in pamant de rusine....si mi-e frica k nu am sa scap de el si ma va urmari..am nevoie de ajuto..sfaturi k sunt intr-o situatie disperata Offline #2 2011-01-25 22:24:20
Re: ajutoorr!!!sunt disperataIn primul rand trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti, si sa nu mai vezi "problema" asta ca pe o problema (ma refer la cea a sanilor) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2011-01-25 22:26:00
Re: ajutoorr!!!sunt disperatapai eu daca as fi in locul tau clar l-as ignora..indiferenta doare cel mai tare.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #4 2011-01-25 22:26:25
Re: ajutoorr!!!sunt disperatatresselle stai linistita, toate avem o asimetrie a sanilor mai mare sau mai mica. daca iti face probleme, pastreaza sms-urile, dovezile ca te ameninta si mergi la politie sau spune-i lui ca vei merge la politie. vorbeste cu ai tai, spune-le ce patesti, nu e normal sa se comporte asa, sa se poarte ca un barbat si sa accepte refuzul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-01-25 22:42:06
Re: ajutoorr!!!sunt disperataNu mai fi atat de speriata. Asimetria sanilor e generala iar amenintarile lui denota faptul ca e un tip imatur. Cred ca ai procedat bine renuntand la el dar, trebuie sa fii consecventa in atitudine. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-25 22:44:46
Re: ajutoorr!!!sunt disperatatresselle.. in primu rand asta nu mi se pare o problema.. toti sanii sunt asimetrici dar, si daca ar zice ceva despre asta si pe tine te-ar deranja, iti dai seama ca lumea o sa creada ca spune de nervi, inventeaza. Offline #7 2011-01-25 23:05:53
Re: ajutoorr!!!sunt disperatacred k zice astfel de lucruri k e disperat...de aceea...mai ales k eram singura persoana din viatza lui...nu mai are pe nimeni....si nu as renunta la el daca am putea sa ne intelegem ...dar inca nu am gasit calea aia... Offline #8 2011-01-25 23:33:31
Re: ajutoorr!!!sunt disperataatunci poti sa-i sugerezi ca e doar o pauza cat iti pui in ordine sentimentele si incerci sa gasesti o solutie...poate il linisteste pe moment, si in timp se obisnuieste cu ideea.. Offline #9 2011-01-26 00:34:30
Re: ajutoorr!!!sunt disperatail ignori total ente.... Offline #10 2011-01-26 00:49:20
Re: ajutoorr!!!sunt disperatacum pot sa il ignor??k nu mii indiferent...probabil k marea mea problema e k e cam copil la minte...si matura lui peste vrea tot maturu lui peste Offline #11 2011-01-26 00:53:42
Re: ajutoorr!!!sunt disperataatunci discuta cu el dar o sa-ti fie mai greu ente.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|