homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutoorr!!!sunt disperata

#1 2011-01-25 22:20:11

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

ajutoorr!!!sunt disperata

pe scutr povestea suna cam asa...am decis sa ma despart de prietenul meu din cauza k nu ne mai intelegeam deloccc...ne certam intr-una...si asta m-a facut sa ma insepartez f mult de el..nici nu cred k mai simt ceva pt el...a reactionat ca un psihopat..m-a sunat si mi-a trm msg azi toata ziua...si in momentul acesta o face...m-a urmarit cand am ajuns acasa si abia am scapat de el...si intr-un fel m-a amenintat k o sa isi bata joc de mine...k el crede k asta am facut....eu am o problema cu simetria sanilor daca va mai amintiti,,,,si mi-a bautu un apropo...k el m-a acceptat pe mine asa cum sunt....la asta se referea....si k nu o sa ma lase impace niciodata....sunt inspaimantata....ce sa fac?mi-e si frica sa nu vb cu altii despre probl mea..k as intra in pamant de rusine....si mi-e frica k nu am sa scap de el si ma va urmari..am nevoie de ajuto..sfaturi k sunt intr-o situatie disperata

#2 2011-01-25 22:24:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: ajutoorr!!!sunt disperata

In primul rand trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti, si sa nu mai vezi "problema" asta ca pe o problema (ma refer la cea a sanilor)
Iar in legatura cu el, mentine-te pe pozitie.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2011-01-25 22:26:00

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

pai eu daca as fi in locul tau clar l-as ignora..indiferenta doare cel mai tare..
si daca vb cu altii despre problema ta ce..?tu nu poti sa vb de el?
din cate stiu eu toti avem aceasta "problema"..un san mai mare altu mai mic,un picior mai slab,altul mai gras..
acum i-ai ranit orgoliul,probabil e genu care de obicei da el "papucii" si na...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#4 2011-01-25 22:26:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

tresselle stai linistita, toate avem o asimetrie a sanilor mai mare sau mai mica. daca iti face probleme, pastreaza sms-urile, dovezile ca te ameninta si mergi la politie sau spune-i lui ca vei merge la politie. vorbeste cu ai tai, spune-le ce patesti, nu e normal sa se comporte asa, sa se poarte ca un barbat si sa accepte refuzul.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2011-01-25 22:42:06

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Nu mai fi atat de speriata. Asimetria sanilor e generala iar amenintarile lui denota faptul ca e un tip imatur. Cred ca ai procedat bine renuntand la el dar, trebuie sa fii consecventa in atitudine.

Intr-adevar, cel mai bine este sa il ignori, mai ales daca ati avut o discutie in prealabil, in care i-ai spus toate nemultumirile tale.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-25 22:44:46

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tresselle.. in primu rand asta nu mi se pare o problema.. toti sanii sunt asimetrici tongue dar, si daca ar zice ceva despre asta si pe tine te-ar deranja, iti dai seama ca lumea o sa creada ca spune de nervi, inventeaza.
poti sa spui si tu ca el are un testicul mult mai mic decat celalalt lol glumesc...
cat despre "crizele" pe care le face acum...e posibil sa fie socat si sa nu stie cum sa reactioneze, poate ii va trece in cateva zile/saptamani cand va accepta ca v-ati despartit...

hjarta

#7 2011-01-25 23:05:53

tresselle
Full member

cred k zice astfel de lucruri k e disperat...de aceea...mai ales k eram singura persoana din viatza lui...nu mai are pe nimeni....si nu as renunta la el daca am putea sa ne intelegem ...dar inca nu am gasit calea aia...

#8 2011-01-25 23:33:31

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

atunci poti sa-i sugerezi ca e doar o pauza cat iti pui in ordine sentimentele si incerci sa gasesti o solutie...poate il linisteste pe moment, si in timp se obisnuieste cu ideea..

#9 2011-01-26 00:34:30

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

il ignori total big_smile

ente....

#10 2011-01-26 00:49:20

tresselle
Full member

cum pot sa il ignor??k nu mii indiferent...probabil k marea mea problema e k e cam copil la minte...si matura lui peste vrea tot maturu lui peste

#11 2011-01-26 00:53:42

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

atunci discuta cu el dar o sa-ti fie mai greu

ente....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.