|
Nu esti logat.
Dilemabuna#1 2011-01-25 23:57:25
dilemabunaBuna!Am si eu o nelamurire:iau anticonceptionale de 1 an,microgynon si luna aceasta dupa pauza aceea de 7 zile intre 2 folii am uitat la iau prima pastila din folie la ora corespunzatoare,am luat-o cu 10 ore intarziere si dupa am avut contact sexual neprotejat la cateva zile dupa acest incindent.sunt sanse sa raman insarcinata? Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #2 2011-01-26 00:05:15
Re: dilemabunaEu zic ca esti safe. N-au trecut 12 ore deci e bine. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-01-26 21:36:45
Re: dilemabunaHey,fetelor.Am si eu nevoie de un mic ajutor si nu am vrut de deschid un topic nou. Offline #4 2011-01-26 22:00:34
Re: dilemabunacorect "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|