homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39-137

#2585 2011-02-04 15:38:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39

garga,imi luai teste de ov oview. happydance teste de sarcina o sa imi cumpar cand mi-o intarzia o saptamana

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2586 2011-02-04 15:42:04

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

dirida a scris:

vrabi, iti recomand sa faci mycoplasma, ureaplamsma si chalmidya din secretie, sunt mult mai relevante decat din sange.

Diri, pai am citit mai in urma k ziceau fetele k mycoplasma si ureaplasma se fac din secretie, iar clamidya din sande. De asta am intrebat. Dar dc zici k e mai bine, ok, asa fac.
Eu intentionez sa fac Torch  + toxocaroza asa, fara recomandare, k sa nu ma uc cu mana goala la dr. Si intrebam, dc ma tot inteapa, ce ar treb sa mai fac, inainte sa merg la dr, care oricum imi va recomanda toate analizele?
felete, e super la curte, mai ales cand e vreme buna. Noi mancam gratar zilnic  chicot avem un prieten care are cabana in zona de deal-munte, pe malul uni rau si mergem in fiecare week-end acolo(vara), k e si un raulet. In 30min suntem acolo, dar nu ramanem noaptea,k nu avemloc toti  chicot
Toti prietenii nostri stau la casa, k suntem tarani  chicot , dar majoritatea au cate un ap la oras. Numai noi nu avem  nustiu

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2587 2011-02-04 15:44:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

vrabi, n-ar fi mai bine sa mergi intai la doc si apoi sa faci analizele?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2588 2011-02-04 15:50:20

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Eu ies, sa aveti un week-end frumos wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2589 2011-02-04 15:53:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

cred ca ma culc un pic...sau citesc cate ceva....
va pup

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#2590 2011-02-04 15:55:19

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

pa Time  puss  weekend placut si tie .

.

#2591 2011-02-04 15:56:01

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

fete, si eu va las...puss
sa aveti un sfarsit de saptamana superb!

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-02-04 15:56:18)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2592 2011-02-04 16:04:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pa,fetele wave  puss

o sa plecam si noi acasa.va pup,poate vb mai pe seara puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2593 2011-02-04 16:09:38

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

vrabiutza a scris:

dirida a scris:

vrabi, iti recomand sa faci mycoplasma, ureaplamsma si chalmidya din secretie, sunt mult mai relevante decat din sange.

Diri, pai am citit mai in urma k ziceau fetele k mycoplasma si ureaplasma se fac din secretie, iar clamidya din sande. De asta am intrebat. Dar dc zici k e mai bine, ok, asa fac.
Eu intentionez sa fac Torch  + toxocaroza asa, fara recomandare, k sa nu ma uc cu mana goala la dr. Si intrebam, dc ma tot inteapa, ce ar treb sa mai fac, inainte sa merg la dr, care oricum imi va recomanda toate analizele?
felete, e super la curte, mai ales cand e vreme buna. Noi mancam gratar zilnic  chicot avem un prieten care are cabana in zona de deal-munte, pe malul uni rau si mergem in fiecare week-end acolo(vara), k e si un raulet. In 30min suntem acolo, dar nu ramanem noaptea,k nu avemloc toti  chicot
Toti prietenii nostri stau la casa, k suntem tarani  chicot , dar majoritatea au cate un ap la oras. Numai noi nu avem  nustiu

Vrabiuta, te imbratisez, ai grija de tine si cauta un medic in care sa ai incredere si fa asa cum iti spune el, nu cauta tu sa faci acum lucruri care nu stii daca e momentul si inca ceva ROAGA-TE LA SF NECTARIE SI LA DUMNEZEU nu pierde speranta si lasa lucrurile de la sine ( trebuie sa fie organismul curat si pregatit).

Eu am baietel si fetita ( gemeni ) vei vedea ca in curand vom vb impreuna despre sarcina ta!!!! puss  puss  puss

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#2594 2011-02-04 16:11:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poke, eu ovulam foarte tarziu si luminita m-a ajutat sa grabesc putin ovulatia smile si se mai zice ca ajuta la imbunatatirea calitatii mucusului cervical. eu despre asta nu stiu ce sa spun ca eu aveam destul.

bravo sonia, ma bucur ca ai gasit smile

vrabi, din secretie e mai bine sa faci chlamydia.vezi pe prima pagina, analizele pre-conceptie, ce ai mai putea face.

#2595 2011-02-04 16:14:09

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! wave
pup pe toată lumea puss puss puss

bunea georgeta a scris:

Almi , o seara placuta si tie! big_smile ai uitat sa pui x-ul chicot si cati o sa mai ai de pus!!! lol

să sperăm că după ce-i pun vor fi și rezultate  bebe

mikado a scris:

Almi, ti-a venit sotoiul la fix , indata apare si d-na ovulatiune asa ca pe cai !  goodluck

rodnar adevărul e că i-am pus g?nd rău sexinpat diablo

nerama a scris:

almishor puss puss ia ssi tu o tura de pupici puss puss

sărut-m?na puss puss pup proaspăta graviduțăăăăăăăăăă happy

daylin felicitări! sarcină ușoară și tot ce ți-ai propus să se ?mplinească! goodluck

far ?mi pare rău pentru ur?ți sad ?ți urez să treci repede peste starea de dezamăgire (care este firesc s-o ai) și la ciclul ăsta să X-uiești cel puțin la fel de mult ca la ciclul trecut ca să se prindă bebe.. poate va fi cu noroc big_smile puss
drool  drool  drool mor după băuturile ce le pui mata pe aici... cafele, sucuri și alte nebunii  drool  drool  drool

cmin e ok graficul.. dacă ?ți crește temperatura poți ?ncerca un test peste 2-3 zile smile

manu după ce ai povestit, abia aștept să te văd cu puiuții tăi ?n brațe hjarta ai văzut că p?nă la urmă Dumnezeu a arătat că are c?te ceva rezervat pentru fiecare din noi? doar că fiecare la momentul potrivit.. și cu siguranță el știe cel mai bine care este momentul potrivit smile sarcină ușoară ?n continuare puss

smart lady a scris:

Gagici care ati luat Duphaston va dureau sanii de la el?

pe mine da, c?nd am ?nceput să-l iau (vreo 2-3 cicluri)... acum nu mă mai dor  smile

vrăbiuța puss

angel ești cumva ?N butoi și nu L?NGĂ el??  spranceana  spranceana  spranceana cred că vrei bătăiță...

eu am ajuns acasă acum o oră și puțin dar am stat să vă citesc.. Doamne că vorbărețe mai sunteți...

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2596 2011-02-04 16:17:04

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Almi  puss   imi era dor de postarile tale kilometrice  chicot   .. pote-mi spui si mie cum faci de citezi mai multe pes pe o pagina    chicot

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-02-04 16:17:58)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2597 2011-02-04 16:17:47

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

almi puss sa ai si tu un weekend relaxant...kram
acum chiar plec...tongue
pa feteeee big_smile

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2598 2011-02-04 16:20:29

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Garga azi nu te-am pupacit , unul si lu stefanel puss cum e , a mai plans de burtica ?

Far , Poke , stati linistite ca nu sunt in butoi

Poke la mine plansul e cam interzis , nu prea am cum sa plang ca ma vede fata si se sperie , iar eu cand plang imi raman ochii rosi si umflati toata ziua , de aceea evit si se tot strange acolo in suflet , dar nu-i bai , imi trece ca nu ma las doborata asa usor

Almi , sunt langa butoi , nu au vazut fetele bine puss il pazeam si m-am impiedicat si am cazut din gresala , dar am iesit repede

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-04 16:22:01)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2599 2011-02-04 16:23:15

Almi Ingerash
Addicted member

cmin puss

far puss mulțumesc la fel big_smile

angel puss sper big_smile că am pregătit o pereche de palme și una de pumni... mă g?ndeam să te ?ntreb ce sortiment dorești lol

#2600 2011-02-04 16:25:04

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Almi amandoua le vreau ca asa pot plange fara grija ca dau vina pe tine  lol

week-end placut fetelor care au plecat

stiti ce ma enerveaza cel mai rau , fetele care de altfel nu ne baga in seama niciodata si apoi vin aici si se lauda ca sunt gravide si au nu stiu cati copii in burta , foarte bine bravo lor dar sa se duca la burtici sa se laude , stiu ca sunt rea dar noi aici murim cu zile ca nu reusim (cred ca sigur imi iau avertisment ) dar nu mai pot chiar trebuia sa rabufnesc

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-04 16:30:49)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2601 2011-02-04 16:28:53

Almi Ingerash
Addicted member

angel ?n cazul ăsta nu-ți pot face pe plac tongue
hai tu, ieși din butoi.. ce naiba, femei ?n toată firea suntem.. trebuie să fim ?bărbate? big_smile

#2602 2011-02-04 16:34:52

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Poke, ar fi mai bine, dar dupa 2 sarcini pierdute sigur am de facut multe analize.
dr a  zis sa fac toxiplasmoza si apoi vedem, dar nu vreau nici sa ma intepe toata ziua si nici sa astept dupa fiecare rez in parte, ceva de genul: toxoplzmoza-neg, facem citomegalovirus, iar neg, facem toxocaroza, iar neg si tot asa
nu economisesc mare lucru, dar vreau sa aflu cat mai repede, k de DD mi-a luat 2 ingerasi de Craciun.Asa k sper ca la uramtorul Craciun sa-mi dea unul in carne si oase  rugaciune
Garga, pai le am pe toate notate, dar ziceam ce sa fac acum inainte sa merg la dr, k la dr vreau sa merg dupa ce-mi vine menstr,k sa-mi faca si eco si pac si ce mi-o mai face, k m-am saturat sa ma tot cracanez...
Danutza  puss  puss  puss  ma bucur mult pt tine si bebeii tai. Poatye ca acum as fi aflat si eu ce bebe am, dar asa stiu ca am un ingeras... cesafac
Sunt convinsa k vom povesti si despre sarcina mea,dar pana atunci sa ai grija de tine si de bebeii tai, te rog! puss
Garga, cam cand ar treb sa-mi vina matusa? Am tot intrebat! nustiu
Almishor  puss  ce faci? Cum mai esti? Sa nu mai fi necajita, da?Cand iti vine sotiorul?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2603 2011-02-04 16:46:20

Almi Ingerash
Addicted member

vrăbiuța puss bine fac smile ?ncerc să depășesc astfel de momente așa cum pot tongue
C a venit miercuri noapte chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.