homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39-6

#96 2011-01-26 20:22:14

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39

sonia30 a scris:

mi_ka puss sunt putin mai bine.da cand ii povesti alui meu de o colega gravida in 4 luni jum care s-ar putea sa aiba fetita,mi se umezira ochii si ma intorsei cu spatele.si al meu imi zise ca vine si randu nostru supa

puss are drepatate...si S povestea azi de un fost coleg de liceu care are gemeni dar unul dintre bebei are probleme  sad  si initial nu a vrut sa-mi zica, stia ca este un subiect mult prea sensibil, dar a zis ca e sigur ca va veni si  vremea in care-si va inscrie si el bebelul la RAR-ul de bebei , a fost haios  wink

LE: onutza, am citit de doua ori, nu stiam daca postarea era pentru mine sau pt Mi_ka ...a fost o gluma, sper ca nu te-ai suparat ?

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-01-26 20:27:03)

.

#97 2011-01-26 20:28:54

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

pup fetele mele dragi puss
eu tocmai am venit de la doctorul care imi va face laparoscopia, deja m-a programat, va fi pe 17 februarie. A zis ca nu trebuie sa fie neaparat in primele 10 zile de la menstruatie, ca se face oricand doar sa nu fiu la menstruatie sau sa nu fiu insarcinata. Eu ma bucur ca o fac mai repede decat credeam...
A fost super ok doctorul, e foarte tanar insa eu am incredere in medicii tineri...
A zis ca o sa vedem atunci despre ce e vorba, si ca daca e cumva hidrosalpinx pe vreuna din trompe e mai bine sa o scoata de tot, pt ca lichidul din ea poate afecta embrionul in cazul unei sarcini (obtinuta prin FIV evident) si sa duca la avort spontan dupa ce se prinde. Oricum, ideea este ca peste 3 saptamani voi afla daca mai face sens sa incercam IA sau trecem la ultima solutie: FIV.
Mi-au venit rezultatele la analizele pe care le-am mai facut, sunt bune toate, doar la hemoleucograma au iesit bazofilele cam mari dar vad eu ce inseamna asta cand ajung la dr .

hai ca v-am zapacit cu problemele mele... smile

aaaa...si uitasem: sa dea Domnul ca in casuta asta sa avem cat mai multe teste pozitive goodluck

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#98 2011-01-26 20:35:25

mikado
Platinum member

Crisule  puss  par   rugaciune  sa treci cu bine si peste asta si sa te vad cu burtica cat mai repede goodluck
ai incredere in dr. , nu conteaza varsta, pe S l-a operat un dr. de varsta lui si acum e ok

Mi_ka, uite aici casuta veche http://forum.anticonceptionale.ro/t3333 … ca-38.html

.

#99 2011-01-26 20:36:39

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Sonia..o sa merg la Pargaru Elis..la urma urmei n-am nevoie decat de un papanicolau..ma cunoaste si mi-e mai comod sa merg acolo. puss
Georgy multumesc frumos puss
Mika iti multumesc si tie puss va doresc la toate acelasi lucru ca si mie.. bebeeeeeeeeee
Cris iti tin pumii din toata inima si sper sa ai cat de curand un rezultat pozitiv!! puss
Eu sunt cam nelinistita..si cam paranoica..zic eu..ma cam bantuie gandul la hidrosalpinx..ma gandesc ca am si eu asa ceva..pana la urma nu mai fac HSG..dar..oare e decizia corecta?Dr spune ca hidro se vede si la echo..sa fie asa?? Am incredere in dr dar nu 100%..defapt nu cred ca o sa  am vreodata incredere deplina in vre-un doctor.
Analizele mele au iesit super..sunt perfecte..mai putin prolactina care este putin marita..cele de secretie tot asa..au iesit bine..dar cu toate astea am o secretie cam ciudatica..si asta este unul din motivele pentru care ma gandesc la hidro sad

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#100 2011-01-26 20:38:50

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

nu m-am suparat mika, cum sa ma supar? am gresit, recunosc, dau si mielul wink

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#101 2011-01-26 20:41:58

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Multumesc Mika pentru adresa.Da,chiar ma panicasem.....
Sonia,draga de tine.... puss Lasa ca acum vei merge la doctor si cu ajutorul lui DD vei avea si tu bebelul tau.Mika ,asemeni si tie puss .Eu m-am detasat destul de tare.Acum privesc iar cu drag bebei pe strada .Am avut si eu perioade cand intorceam capul,nu mai vroiam sa vad si sa aud....
Cris  goodluck Tinem pumnii.
Savannah  puss .Ce inseamna secretie "cam ciudatica"?

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#102 2011-01-26 20:43:12

cris8
Insomniac member

Mika mea draga puss kram trebuie sa o rezolv cumva...nici nu ma gandesc altfel... dar uite ca de unde toti doctorii dinainte spuneau ca nu avem nimic, se pare ca acum avem de toate...asta e, mi-e greu sa accept ca trompele mele nu sunt in regula in conditiile in care nici macar o anexita n-am avut vreodata...tocmai de aceea vreau sa fac si laparoscopia, sa fiu sigura de ce e acolo si sa stiu o treaba...

Savannah puss si eu iti doresc din suflet sa vii ca mai repede cu un test pozitiv de sarcina, hai ca o rezolvam noi
E excelent ca ai bune analizele applause cat priveste hidrosalpinxul....nu stiu ce sa zic...probabil ca nu ai asa ceva, ca nu se face cu una cu doua, dar totusi poate era bine sa faci HSG, eu una nu cred ca se vede la eco asa ceva...dar acum...cum crezi tu

Mi_ka puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-26 20:44:32)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#103 2011-01-26 20:48:40

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

va pup si eu , cu itarziere, pe ziua de astazi  puss  puss  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#104 2011-01-26 20:49:03

Savannah
Full member

Mi_ka este o secretie albicioasa..nu are nici-un miros..singura problema este culoarea si consistenta..nici nu stiu cum sa explic parca este faina cu apa..scuze de detalii big_smile

Cris tu ce zici sa fac HSG luna asta??Trebuie sa-mi vina menstra acum la sfarsitul lunii asteia.Fiv-ul o sa fie cam prin martie asa ca nu cred ca ar cauza in vre-un fel..Tu ce parere ai?
Ma gandesc ca poate am facut hidro de la mizeria aia de ureaplasma cu care m-am luptat atata timp..Ma gandesc ca n-are rost sa irosim2- 3 mii de euro din cauza unei amarate de investigatii.. + starile psihice de dupa..care te termina  bang

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-01-26 20:51:03)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#105 2011-01-26 20:52:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cris puss

savana,era al 3 lea nume si pe lista mea pargaru elis.da ma duc la goga.sper sa si raman puss

mika,mi_ka puss  par

eu vorbesc cu sora mea pe skype si apoi ne bagam la un film ceva.

va pup,noapte buna puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#106 2011-01-26 20:53:30

mikado
Platinum member

Crisule kram important este sa elimini orice posibila cauza care sta in calea implinirii visului tau ...simt eu ca a inceput numaratoarea inversa  wink

Savanah, eu zic sa faci si HSG-ul si sunt de acord cu dr. lui Cris, ai citit ce i-a zis ei? sa stii ca una din cauzele pentru care nu a aparut bebe poate fi prolactina  marita ...eu inca mai cred ca te grabesti in legatura cu FIV-ul  cesafac

Onutza  puss
LE: Sonia , somn usor!  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-01-26 20:58:20)

.

#107 2011-01-26 20:54:06

cris8
Insomniac member

Savannah eu daca as fi in locul tau as face si HSG, si din cate stiu si doctorul ti-a recomandat asta, se face in primele 10 zile ale ciclului (practic imediat ce se opreste sangerarea) si e o interventie usoara...nu are ce rau sa faca cu privire la FIV, e doar o investigatie...din contra, sti o treaba...
Daca te hotarasti sa o faci trebuie sa te gandesti cu ce medic o faci, ca sa vorbesti din timp, sa te programeze..adica ar cam trebui sa te mobilizezi deja...
Acum, tu faci cum crezi, insa eu as asculta doctorul...
bafta in orice decizie vei lua puss

#108 2011-01-26 20:55:37

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Am inteles Savanah.Nu te duce cu gandul asa departe.Ar putea fi orice -de la o scurgere normala,mai ales daca nu are miros pana la diverse dereglari hormonale.Vorbeste cu medicul mai bine. puss
Va pup si eu dragelor.Ies ca al meu vrea sa intre el.O seara minunata va doresc la toate.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#109 2011-01-26 20:59:43

mikado
Platinum member

Cocofan &Matei&Sara  puss  par

.

#110 2011-01-26 21:00:15

sonia30
Moderator

mi_ka wave  kram

fete,voiam sa va mai intreb-ce ofi ca acum imi curge sange si a 3a zi? cesafac pana acum mi se oprea deja.mi-e frica ca nu o sa se opreasca cesafac

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#111 2011-01-26 21:01:24

cris8
Insomniac member

mi_ka puss wave

savannah, sa stii ca si eu ma gandeam ca poate mi s-au infundat trompele din cauza ureaplasmei, pt ca alt motiv nu gasesc...nu am avut alte probleme...
Bineinteles asta nu inseamna ca daca ai avut ureaplasma ai automat si trompele infundate...dar eu zic ca nu trebuie sarit niciun pas, trebuie sa le iei pe rand ...si asa cum i-am spus doctoritei mele, eu una vreau ca FIV sa fie ultima solutie...

Mikule puss sa stii ca si eu simt ca a inceput numaratoarea inversa, pur si simplu sunt convinsa ca o sa raman gravi in cateva luni smile in ciuda faptului ca am descoperit atatea probleme...

Sonia puss daca ai avut faza luteala mai lunga e normal sa curga mai mult, zic eu...si nu-ti face probleme, 3 zile e putin...mie imi vine vreo 6 zile...
Deocamdata nu trebuie sa iti faci griji puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-26 21:04:42)

#112 2011-01-26 21:08:35

sonia30
Moderator

cris puss multumesc.mie imi trecea pana acum a 3a zi,in atatia ani nu m-a tinut niciodata mai mult.da nici nu mi-a intarziat niciodata.deci s-adereglat ceva pe acolo.

al meu imi baga film de groaza roll ca pe asta putu sa il descarce.as fi vazut the black swan,da nu il putem vedea.e alt format neutral

va pup si va multumesc puss

#113 2011-01-26 21:10:45

Savannah
Full member

Mika..ai dreptate..o sa-l sun mane pe dr meu si o sa-l mai intreb odata in legatura cu HSG..am mai intrebat si a spus ca se vede la echo..

si despre prolactina a zis ca este foarte,foarte putin peste limita normala si sa nu-mi fac griji.

Cris cred ca o sa fac si asta..este singura investigatie care imi lipseste offffffffffffffffff cat de complicat poate sa fie,nu-mi vine sa cred!!

#114 2011-01-26 21:23:08

cris8
Insomniac member

savannah si eu am putin prolactina marita...
sa stii ca eu am facut nenumarate ecografii intravaginale dar nu s-a vazut ca sunt trompele infundate...acum nu stiu daca la hidrosalpinx s-ar vedea ceva...ca nici eu nu stiu inca daca am asa ceva...
crede-ma ca si eu am facut toate analizele si investigatiile posibile, am facut chiar si analizele pt coagulare si trombofilie, ca sa fiu sigura ca atunci cand raman nu voi avea probleme cu sustinerea sarcinii...stiu ca e complicat dar putem face sa para simplu luandu-le pe toate la rand smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.