|
Nu esti logat.
Escapelle nelamurire#1 2011-01-27 22:16:02
escapelle nelamurirebuna ziua, am o problema, am luat escapelle pe 13 decembrie(la 7 ore dupa contact neprotejat), la 5 zile mi-a venit acea sangerare cauzata de medicament, a durat 5 zile ca o menstruatie normala doar ca era mai maronie si mai redusa cantitativ (menstruatia normal trebuia sa-mi vina pe 25 decembrie iar acea sangerare mi-a venit pe 18), in ultima zi de sangerare am fost la ginecolog pentru consultatie si ecografie transvaginala si mi-a spus ca nu sunt insarcinata, am facut test la 15, 21, 24 si 38 de zile de la contact si au iesit toate negative, am fost la ecografie abdominala sa ma lamuresc daca sunt sau nu insarcinata si mi-a spus doctorul ca o sarcina se vede la minim 10 saptamani( mi s-a parut putin ciudat avand in vedere ca limita maxima de avort e de 12 saptamani) ecografia am facut-o cand am inceput ce-a de-a 6-a saptamana de la contact, la 1 zi dupa ce mi-am facut ultimul test de sarcina(cel facut la 38 de zile dupa contact) mi-a venit menstruatia mi s-a parut putin cam rosie decat deobicei , dar m-a tinut cat ma tinea in mod normal 6 zile si aveam si cheaguri, intrebarea mea este daca dupa toate cele intamplate e posibil sa fiu insarcinata? am inceput sa am probleme cu stomacul , am observat azi ca dupa ce mananc mi se face iar foame si nu inteleg de ce... acum cateva saptamani (2 sau 3) mi se intampla de exemplu sa ma trezesc noaptea si daca ma miscam prin pat parca ma taia durerea de stomac si trebuia sa stau nemiscata sa nu ma mai doara... de exemplu acum jumatate de ora am mancat si acum iar mi-e foame... e adevarat nici nu prea am mancat zilele astea , am luat si antibiotic pentru raceala... dar durerea de stomac o am de vreo 3 saptamani... nu o am in fiecare zi , nu am stari de voma, nu am sanii intariti, nu mi s-a modificat culoarea sfarcurilor, nu am ameteli... desi mi-a venit menstruatia, desi am facut testele eu tot cred ca exista vreo posibilitate sa fi ramas, asta din cauza durerilor de stomac pe care nu mi le explic... simt durere si ma simt si balonata si am impresia ca durerea se simte si la uter... nu stiu sigur daca e autosugestie sau chiar se simte... de exemplu acum nu simt durere la uter ci doar senzatie de foame... problema e ca nici nu am bani sa ma duc la doctor, avand in vedere ca o ecografie abdominala e 200 de ron si intervaginala e 120 cea mai ieftina... credeti ca exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata si sa nu stiu? sa nu se fi vazut la teste dupa atata timp? si nici la ecografie sa nu fi vazut nimic nimic? La ecografie l-am intrebat pe doctor daca e ceva inneregula si mi-a spus ca nu e nimic, l-am intrebat daca uterul e modificat, daca se vede ca o sa-mi vina menstruatia si mi-a spus ca nu, desi mi-a venit la 3 zile dupa ecografie, mi-a spus ca uterul masoara normal 3.5 pe 4 iar al meu avea 3.7 pe 4... are vreo semnificatie? imi cer scuze dar nu stiu ce sa cred... Sper sa-mi raspundeti.Multumesc. Offline #2 2011-01-27 22:32:43
Re: escapelle nelamurireNu ai nimic. Eu cred ca ai mai degraba ai niste probleme cu stomacul. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-01-27 23:09:45
Re: escapelle nelamurirenu esti insarcinata ... stai linistita ... Offline #4 2011-01-28 14:18:19
Re: escapelle nelamurireBuna. Offline #5 2011-01-29 12:19:37
Re: escapelle nelamuriree menstruatia, urmatoarea va veni la 28-30 zile de la asta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-29 13:32:42
Re: escapelle nelamurireMultumesc frumos de raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|