|
Nu esti logat.
Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?-2#20 2011-02-17 00:55:00
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?
atarna, sau sunt mai mari, iesite in relief, de ap. 1mm ? Ca am si eu asa . "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #21 2011-02-17 15:42:11
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Da, atarna, sunt prinse de piele si au aspectul unei creste de cocos. Ideea este ca eu le am langa anus, linga zona genitala. La tine daca sunt in alte zone pot avea alte cauze.Adica mai ai o sansa. La mine doar am mentionat unde le am si direct mi-a dat verdictul. Te termina psihic doctorii astia. Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-02-17 15:45:31) Offline #22 2011-02-18 01:22:07
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?eu am avut pe picior exact langa linia de slip, pe interior.. si una mi s-a rupt din cauza dressurilor si am operat-o.. mai am una tot pe picior, asa mare, tot pe interiorul coapsei.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #23 2011-02-18 22:34:58
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Poate cineva sa ma ajute cu interpretarea rezultatelor? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|