|
Nu esti logat.
Cea mai buna zodie in pat !?#1 2011-01-30 16:03:20
Cea mai buna zodie in pat !? Nu de mult a venit o fata la mine pe strada cu un caietel in brate si m a intrebat daca vreau sa particip la un sondaj de la nu stiu ce firma, in legatura cu cea mai buna zodie in pat...asa ca m am gandit sa fac si eu acest sondaj online, daca pot spune asa. Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2011-01-30 16:07:19
Re: Cea mai buna zodie in pat !?eu nu prea am o lista ,asa ca ma sare si topicu asta "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #3 2011-01-30 16:08:23
Re: Cea mai buna zodie in pat !?
Offline #4 2011-01-30 16:10:50
Re: Cea mai buna zodie in pat !?pai,asa e,sleep.da chiar nu am o lista "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2011-01-30 16:12:30
Re: Cea mai buna zodie in pat !?mi se pare o maaaaare prostie sa asociezi zodiile cu sexul.. daca unul e virgin si celalalt are experienta e clar ca nu ma uit daca varsa sau trage cu arcul.. chiar nu-mi pasa www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-30 16:13:27
Re: Cea mai buna zodie in pat !?mie mi se pare penibil topicul asta dar in fine presupun ca din moment ce o persoana s-a gandit sa faca esantion pe aici probabil ca vor exista si respondenti pai putin pudici decat mine Offline #7 2011-01-30 16:18:30
Re: Cea mai buna zodie in pat !?stau si ma intreb oare ce ar insemna sa ma duc si eu pe un topic despre facultate si sa zic ca era 2 0 scorul la pauza si ca cerul era senin, cand deodata s au stins luminile in washington si in bacau ploua ? credeam ca indiferent cum ar fi un anumit topic il res[ectam si daca avem ceva de spus bine, daca nu, la revedere ! Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #8 2011-01-30 16:22:12
Re: Cea mai buna zodie in pat !?pai e un topic mai mult decat penibil, ce raspunsuri te asteptai sa primesti? crezi ca toate am avut cel putin 12 parteneri (cate unul in fiecare zodie) si le-am facut un top? Caut-o pe Laura Andresan sau Adina Plugaru sa iti faca asa un top.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #9 2011-01-30 16:24:17
Re: Cea mai buna zodie in pat !?bravo mihaela,frumos raspuns iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #10 2011-01-30 16:24:33
bine punctat Offline #11 2011-01-30 16:37:16
Re: Cea mai buna zodie in pat !?aaa wow... pana si eu care sunt obsedata de zodii nu cred ca m-as fi putut gandi vreodata la asa ceva dintre un rac experimentat si o fecioara fara nici un strop de experienta, cum d-zeu iti dai seama care e cel mai bun in pat, doar in functie de ce iti spun stelele? hai ca e prea penibil... Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-30 16:59:23) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2011-01-30 16:38:40
Re: Cea mai buna zodie in pat !?miha "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #13 2011-01-30 16:43:15
Re: Cea mai buna zodie in pat !?exista mai multe topicuri despre zodiihttp://forum.anticonceptionale.ro/t2691 … s----.html Offline #14 2011-01-30 19:18:53
Re: Cea mai buna zodie in pat !?Ce firma ar fi interesata de sondaje din astea? :-/ Plus ca eu una nu prea le am cu zodiile...stiu persoane care te intreaba ce zodie esti inainte de a te intreba cum te cheama. Mie se pare o prostie...ceva gen: "esti rac??? Nu te las sa mi-o bagi, ca poate dai inapoi" Offline #15 2011-01-30 19:23:21
Sunt rac si o treaba inceputa o duc pana la capat! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #16 2011-01-30 19:25:22
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #17 2011-01-30 19:26:37
Ma refeream la faza ca racii merg inapoi...sau nu? Adica era un exemplu total aiurea...gen: "esti varsator? poate versi ceva pe mine" nah, cred ca asta era mai inspirat pt ce am vrut sa spun. Offline #18 2011-01-30 19:42:03
Re: Cea mai buna zodie in pat !?eu chiar sunt obsedata cu zodiile dar desi zodiile parca determina unele caracteristici asemanatoare, predominante, nu inseamna ca ne pun o stea in frunte esti berbec esti perfect in pat, esti varsator poti sa stai pe tusa, nu te vrea nimeni Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2011-01-30 19:58:05
Re: Cea mai buna zodie in pat !?Exact...am fost si eu oprita pe strada de multe ori...dar am fost intrebata de prezervative, absorbante, creme, pasta de dinti. Nu cu cati barbati m-am culcat, ce zodie a fost fiecare, cat de buni etc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|