homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai buna zodie in pat !?

#1 2011-01-30 16:03:20

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Cea mai buna zodie in pat !?

tummenupp  nustiu Nu de mult a venit o fata la mine pe strada cu un caietel in brate si m a intrebat daca vreau sa particip la un sondaj de la nu stiu ce firma, in legatura cu cea mai buna zodie in pat...asa ca m am gandit sa fac si eu acest sondaj online, daca pot spune asa.
Astfel as vrea sa vo rog (baieti si fete) sa mi scrieti cu ce zodii ati facut sex,dragoste, etc si care v a satisfacut cel mai bine ! multumesc frumos !

Personal, M am culcat cu aproape toate zodiile, dar cele mai bune 5 au fost dupa parerea mea (eu fiind rac) :
1 - Berbec
2 - Rac
3 - Gemeni
4 - Varsator
5 - Scorpion
visslar

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2011-01-30 16:07:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Cea mai buna zodie in pat !?

eu nu prea am o lista ,asa ca ma sare si topicu asta  smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2011-01-30 16:08:23

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

sonia30 a scris:

eu nu prea am o lista ,asa ca ma sare si topicu asta  smile

rotfl

nu e cazul sa stie tot forumul detalii intime despre mine rotfl

#4 2011-01-30 16:10:50

sonia30
Moderator

pai,asa e,sleep.da chiar nu am o lista lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#5 2011-01-30 16:12:30

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mi se pare o maaaaare prostie sa asociezi zodiile cu sexul.. daca unul e virgin si celalalt are experienta e clar ca nu ma uit daca varsa sau trage cu arcul.. chiar nu-mi pasa smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#6 2011-01-30 16:13:27

sleeping_beauty
Addicted member

mie mi se pare penibil topicul asta dar in fine presupun ca din moment ce o persoana s-a gandit sa faca esantion pe aici probabil ca vor exista si respondenti pai putin pudici decat mine tongue

#7 2011-01-30 16:18:30

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

stau si ma intreb oare ce ar insemna sa ma duc si eu pe un topic despre facultate si sa zic ca era 2 0 scorul la pauza si ca cerul era senin, cand deodata s au stins luminile in washington si in bacau ploua ? credeam ca indiferent cum ar fi un anumit topic il res[ectam si daca avem ceva de spus bine, daca nu, la revedere !
B-)

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#8 2011-01-30 16:22:12

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

pai e un topic mai mult decat penibil, ce raspunsuri te asteptai sa primesti? rotfl crezi ca toate am avut cel putin 12 parteneri (cate unul in fiecare zodie) si le-am facut un top? Caut-o pe Laura Andresan sau Adina Plugaru sa iti faca asa un top.. lol

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#9 2011-01-30 16:24:17

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

applause  applause  applause bravo mihaela,frumos raspuns rotfl2  rotfl2  rotfl2

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#10 2011-01-30 16:24:33

sleeping_beauty
Addicted member

mihaela2289 a scris:

pai e un topic mai mult decat penibil, ce raspunsuri te asteptai sa primesti? rotfl crezi ca toate am avut cel putin 12 parteneri (cate unul in fiecare zodie) si le-am facut un top? Caut-o pe Laura Andresan sau Adina Plugaru sa iti faca asa un top.. lol

bine punctat  rock

#11 2011-01-30 16:37:16

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aaa wow... pana si eu care sunt obsedata de zodii nu cred ca m-as fi putut gandi vreodata la asa ceva rotfl dintre un rac experimentat si o fecioara fara nici un strop de experienta, cum d-zeu iti dai seama care e cel mai bun in pat, doar in functie de ce iti spun stelele? rotfl2 hai ca e prea penibil...
plus ca teoretic fiecare zodie are cate una, doua zodii cu care se intelege foarte bine, si restul cu care este ok, mai putin ok etc. daca ne luam dupa asta, fiecare zodie ar trebui sa se culce doar cu zodiile compatibile si tuturor ne-ar placea acelasi timp de femei/barbati in functie de zodie. ceea ce e este mai mult decat aiurea!

in primul rand nu vad de ce sa se deschida un topic nou cand exista deja unul despre zodii.

in al doilea rand, foarte bine spus mihaela!!  applause  cool

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-30 16:59:23)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2011-01-30 16:38:40

sonia30
Moderator

miha rock

#14 2011-01-30 19:18:53

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Ce firma ar fi interesata de sondaje din astea? :-/ Plus ca eu una nu prea le am cu zodiile...stiu persoane care te intreaba ce zodie esti inainte de a te intreba cum te cheama. lol Mie se pare o prostie...ceva gen: "esti rac??? Nu te las sa mi-o bagi, ca poate dai inapoi"

#15 2011-01-30 19:23:21

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

heart_breaker a scris:

"esti rac??? Nu te las sa mi-o bagi, ca poate dai inapoi"

Sunt rac si o treaba inceputa o duc pana la capat!  rock  rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#16 2011-01-30 19:25:22

sonia30
Moderator

rotfl  rotfl  rotfl

#17 2011-01-30 19:26:37

heart_breaker
Sr. member

k?reste a scris:

heart_breaker a scris:

"esti rac??? Nu te las sa mi-o bagi, ca poate dai inapoi"

Sunt rac si o treaba inceputa o duc pana la capat!  rock  rotfl2  rotfl2

rotfl Ma refeream la faza ca racii merg inapoi...sau nu? Adica era un exemplu total aiurea...gen: "esti varsator? poate versi ceva pe mine" nah, cred ca asta era mai inspirat pt ce am vrut sa spun. tongue

#18 2011-01-30 19:42:03

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu chiar sunt obsedata cu zodiile tongue dar desi zodiile parca determina unele caracteristici asemanatoare, predominante, nu inseamna ca ne pun o stea in frunte lol esti berbec esti perfect in pat, esti varsator poti sa stai pe tusa, nu te vrea nimeni lol

ca si tine heart ma gandesc cine naiba ar fi interesat sa faca asemenea sondaje, ca astea se fac cu un scop, financiar de multe ori... nu asa alandala "te-ai culcat vreodata cu un varsator? si cum a fost  huh "

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#19 2011-01-30 19:58:05

heart_breaker
Sr. member

Exact...am fost si eu oprita pe strada de multe ori...dar am fost intrebata de prezervative, absorbante, creme, pasta de dinti. Nu cu cati barbati m-am culcat, ce zodie a fost fiecare, cat de buni etc.

Bine, nu zic, poate se fac sondaje din astea...ca sunt tot felul de cercetari care nu ajuta la nimic. Probabil astfel de statistici ar fi introduse in rubrici de genul stiati ca...mituri pana la urma. E si asta o chestie. Dar ma asteptam sa vina din partea englezilor, de obicei aia se ocupa cu asa chestii inutile. Nu cred ca un astfel de sondaj ar face pe cineva sa caute numai tauri de exemplu, ca se zice ca sunt cei mai buni la pat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.