homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent pt doctoreassa

#1 2011-01-30 16:10:44

monyqve
New member
Inregistrat: 2011-01-22

urgent pt doctoreassa

maine dupa amiaza sunt programata pt avort .. Am vorbit cu doctorul la telefon si mi`a spus ca el lucreaza numai cu , chiureta si nu prin aspiratie .. In plus face si anestezie generala .. Intrebarea mea este ce sa fac , sa aleg avortul prin aspiratie ( adica sa merg ka alt doctor ) sau sa fac avort cu , chiureta ??? Am tot cautat pe google si ma ingrozeste ceea ce am gasit la urmari ale chiretajului , de la infectii , lezarea uterului pana chiar la scoaterea uterului !!! Imi este nespus de frica de chiureta si chiar as vrea un sfat in privinta alegerii .. Multumesc !!

#2 2011-01-31 08:49:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: urgent pt doctoreassa

monyqve este alegerea ta ce fel de avort faci...
daca ti-e frica de chiuretaj alege alt medic, care face prin aspiratie...

#3 2011-01-31 09:43:56

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Pucca, La ce trebuia sa se gandeasca de la inceput??in momentul ala nu iti mai sta capul sa intrebi nimic, ce metoda foloseste dr sau asa...pur si simplu, te inneci in durerea ta si dupa o perioada cand realizezi incepi sa iti pui intrebari
Mony...e un topic dr ginecologi buni...eu de acolo am mers la marie stopes la dr niculescu silvia...si dansa face avort si prin metoda aspiratiei (ipas) - dar asta depinde de varsta sarcinii - din cate stiu eu aspiratia se face daca sarcina are intre 5 si 7-8 saptamani. Si acolo ai posibilitatea sa alegi - anestezie generala sau locala
Oricum, si cu metoda aspiratiei - daca mai raman ceva resturi le indeparteaza cu cureta, dar macar nu foloseste doar cureta;
mult curaj si sanatate!puss

#4 2011-01-31 10:48:03

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

mult curaj  goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#5 2011-02-03 13:23:50

monyqve
New member
Inregistrat: 2011-01-22

am facut avort marti , pe 1 februarie .. cea mai neplacuta experienta din viata mea pe care nu mai vreau sa o repet niciodata .. Voi dupa ce ati facut avort cat timp ati mai avut sanii umflati , tari si durerosi + dureri de burta ( daca ati avut ) .. astazi am facut curatenie prin casa si am inceput sa am ameteli .. e normal ?? Ms frumos

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.