homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre sex-3

#39 2011-02-01 12:33:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: despre sex

Elvis a scris:

si daca sunt in afara perioadei fertile se poate face sex in voie?

doar daca iti asumi riscul unei sarcini (pt ca el exista, am spus mai sus ca metoda calendarului nu e sigura).

#40 2011-02-01 14:09:33

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sunt femei care si cu ac au ramas insarcinate, niemni nu iti cere sa fii perfect, dar asa de mari greseli deja sunt de nepermis.

se vede oricum ca tu esti cel care nu gandeste matur, cum sa spui ca o faceti in voie in perioada nefertila? pai gandeste si tu putin asa, daca ar fi asa safe sa o faci in acea perioada de ce s-au mai inventat contraceptivele, prezervativele, diafragmele, spermicidele, steriletele?

retragerea inainte de ejaculare si metoda calendarului sunt metode rudimentare, fara nici un fel de siguranta. o faceti pe barba voastra, dupa cum spune si anca90.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#41 2011-02-01 15:40:38

Elvis
New member
Inregistrat: 2011-01-30

coraline a scris:

sunt femei care si cu ac au ramas insarcinate, niemni nu iti cere sa fii perfect, dar asa de mari greseli deja sunt de nepermis.

se vede oricum ca tu esti cel care nu gandeste matur, cum sa spui ca o faceti in voie in perioada nefertila? pai gandeste si tu putin asa, daca ar fi asa safe sa o faci in acea perioada de ce s-au mai inventat contraceptivele, prezervativele, diafragmele, spermicidele, steriletele?

retragerea inainte de ejaculare si metoda calendarului sunt metode rudimentare, fara nici un fel de siguranta. o faceti pe barba voastra, dupa cum spune si anca90.

Cine vorbea omu perfect, du`te si te plimba sau mai bine impusca`te!

#42 2011-02-01 15:45:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Elvis mai usor cu exprimarea

#43 2011-02-01 15:55:15

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

sau mai bine du-te tu si foloseste prezervativul O SINGURA DATA si nu mai critica fetele care au incercat sa te ajute. ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. nu cred ca te asteptai sa te laude cineva pentru "experienta" ta...

Publicitate

loading...

#44 2011-02-01 16:02:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

lasa-l  forgetit probabil se astepta sa ii recomandam o marca de detergent sa il spele si data viitoare  forgetit a descoperit si el ca exista sexul pe lume si gata, crede ca are toate raspunsurile  forgetit critica si el ce sa faca, poate asta stie sa faca cel mai bine, a dat-o in bara la unele capitole si incearca sa compenseze printr-un limbaj acid, vulgar si de mahala big_smile daca atata poate si el  forgetit

n-oi fi eu omul perfect, apropo am zis eu asa ceva? big_smile tu esti cel care cauta "maturitatea" dar nu esti in stare sa dai dovada de ea big_smile
insa, asa imperfecta cum sunt eu,  nu pun prezervative pe sarma la uscat si nici nu apar cu intrebari de copil de clasa a 5 big_smile

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-01 16:28:47)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#45 2011-02-01 17:03:18

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

coraline a scris:

lasa-l  forgetit probabil se astepta sa ii recomandam o marca de detergent sa il spele si data viitoare  forgetit

rotfl2
ce oameni , dupa ce ca sunt ajutati acolo ,cu sfaturi , tot ei comenteaza neutral

#46 2011-02-01 18:13:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu sincer am crezut la inceput ca e facut la misto topicul (ca doar nu ar fi prima data)... dupa aia de-abia am realizat cu stupoare ca e pe bune. Stiti cum e... "prostul nu e prost daca nu e si fudul" lol Acum n-o sa ne simtim noi ranite de un neica nimeni care traieste doar fizic in 2011.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#47 2011-02-02 00:16:59

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

offtopic sau on topic ,cum considerati : Metoda calendarului cred ca e mai mult facuta pentru femei care vor s raman gravide s stie zilele fertile..deoarece nu e foarte sigura,mai deloc,in opinia mea (pentru ca si dak un mic  spermatozoid  scapa pe acolo poate "actiona" ),cat despre fertilitate cu plus cred ca  e cat de cat adevarata.

Elvis,numai jigni aiurea,intradevar situatia ta e una "de bancuri".S.a intamplat asta e ok.Si c s numai pari asa d copilaros mai intai dai un search pe google cu "metoda calendar" inainte s intrebi aici repede daca poti s o faci in voie. smile

cold

#48 2011-02-02 08:50:54

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Elvis a scris:

[Cine vorbea omu perfect, du`te si te plimba sau mai bine impusca`te!

Rusine Elvis, ar trebuii sa fi recunoscator pentru sfaturi, ca doar pentru asta ai cerut parari nu? trebuia sa te astepti ca vei fi criticat, ca lucrurile astea nu le face un om matur? ar fi fost normal sa recunosti ca ai gresit si sa nu mai repeti pe viitor, exista prezervative ieftine care sunt mai sigura decat cele spalate bang

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#49 2011-02-02 10:01:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Izza_bella a scris:

cat despre fertilitate cu plus cred ca  e cat de cat adevarata.

spranceana  nustiu

#50 2011-02-11 22:20:35

Elvis
New member
Inregistrat: 2011-01-30

coraline a scris:

lasa-l  forgetit probabil se astepta sa ii recomandam o marca de detergent sa il spele si data viitoare  forgetit a descoperit si el ca exista sexul pe lume si gata, crede ca are toate raspunsurile  forgetit critica si el ce sa faca, poate asta stie sa faca cel mai bine, a dat-o in bara la unele capitole si incearca sa compenseze printr-un limbaj acid, vulgar si de mahala big_smile daca atata poate si el  forgetit

n-oi fi eu omul perfect, apropo am zis eu asa ceva? big_smile tu esti cel care cauta "maturitatea" dar nu esti in stare sa dai dovada de ea big_smile
insa, asa imperfecta cum sunt eu,  nu pun prezervative pe sarma la uscat si nici nu apar cu intrebari de copil de clasa a 5 big_smile

La tine ar trebuii ca prietenu tau sa folosesca prezervativu ori de cate ori si`ar da drumu in gura ta , deoarece e foarte riscant cu specimen neidentificabil ca tine!

TOPICU A FOST FAKE!

#51 2011-02-12 10:27:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Elvis ai ban 1 zi

topic inchis daca tot e fake roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.