|
Nu esti logat.
Tri-regol inversat pilulele!help!#1 2011-01-31 10:56:11
Tri-regol inversat pilulele!help!Salutare. As dori sa stiu ce parere aveti sau sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in continuare in urmatoarea problema: iau tri-regol, am inceput o folie de aproape o saptamana si am inceput exact invers, cu pastilutele cu nr 21, 20, 19 etc....mi-am dat seama abia aseara cand tb sa iau pastila la ora 22 ca de obicei. Am luat la 22 pastila cu nr 1..si continui cu 2,3 ...e bine asa sau cum?Multumesc anticipat "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #2 2011-01-31 13:53:21
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!va rog nimeni nu stie nici un raspuns? "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #3 2011-01-31 14:01:16
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!cred ca este monofazic, deci nu conteaza faptul ca ai inversat pilulele. uite-te pe prospect te rog, sa vezi daca este monofazic...ms Offline #4 2011-01-31 14:03:39
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!pilulele de tri-regol au concentratie hormonala diferita. e posibil sa fie compromisa protectia. poate vede doctoressa mesajul si iti raspunde. Offline #5 2011-01-31 14:09:42
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!
Nu e monofazic, este trifazic... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-31 14:11:53
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!
am inteles, de aici si denumirea tri - Offline #7 2011-02-01 12:18:52
Re: Tri-regol inversat pilulele!help!da,e trifazic si asta ma nelinisteste..adica am vazut pe prospect ca scris ca pastilutele galben-ocru au cea mai mare compozitie si asta pt ca (zic eu) se apropie de perioada de pauza..si eu le-am luat tocmai invers...uff cum de nu mi-am dat seama..poate ma ajuta doctoressa... "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|