|
Nu esti logat.
Menstruatie care nu se mai termina!#1 2011-01-31 11:18:29
Menstruatie care nu se mai termina!Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat: am o problema si nu stiu ce sa mai fac. Mi-a aparut menstruatia pe data de 19 ianuarie, sub forma unei hemoragii, cu cheaguri, fara sa ma doara nimic (de obicei imi vine treptat, si ma doare foarte tare in prima zi). Dupa aceaste hemoragii, care au avut loc la interval de 3 ore distanta, nu am mai avut alte scurgeri pana a 2-a zi, cand au fost secretii ca la sfarsit de menstruatie. Insa nu mi-a trecut, a continuat sa curga sange (nu foarte mult), astfel ca pana si astazi sunt la menstruatie (acum curge sange curat). Offline #2 2011-02-04 12:30:03
Re: Menstruatie care nu se mai termina!dar o dozare de hormoni ai facut? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|