homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce credeti despre infuziile pentru vaginite?

#1 2011-02-02 22:28:19

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Ce credeti despre infuziile pentru vaginite?

Salutare fetelor.Cu cateva luni in urma doctora mi-a spus ca am vaginita acuta si o rana pe col,am facut un tratament cu macmiror ovule apoi un altul cu cervugid,flucoric si cuminol insa tot nu s-a vindecat sau macar sa vad vreo ameliorare.Secretia Abundenta inca exista,la fel ca inainte.Deocamdata nu am reusit sa mai ajung la doctora pentru ca sunt cu sesiunea si cabinetul este in alt oras,mai departe..Voiam sa va intreb ce parere aveti de infuziile cu musetel,pelin,galbenele,bicarbonat?mama mea imi spunea ca ea facea mereu infuzii si chiar i s-a vindecata rana pe col,fara sa se ajunga la cauterizare.voi ce ziceti? Infuziile acestea fac bine sau mai mult rau? spranceana

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#2 2011-02-03 08:25:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Ce credeti despre infuziile pentru vaginite?

o analiza de secretie ai facut?
eu nu m-as risca cu ceaiuri...

#3 2011-02-03 20:32:47

chryss-tina
Full member

N-am facut pentru ca doctora nu mi-a spus sa fac.Ma enerveaza,ca am impresia ca ar trebui sa fie mai atenta in ceea ce face.Mi se pare normal sa te duci la doctor si sa te trateze corespunzator,sa-ti puna diagnosticul corect si sa-ti faca toate investigatiile pentru a fi sigura ca e cel mai bine,nu sa te duci tu si sa-i spui"stiti ceva,cred ca am nu stiu ce boala,vreau sa fac cutare analiza".de ce or fii asa superficiali?  cesafac Banii stiu sa ii ia dupa 5 minute de consultatie. box

#4 2011-02-04 00:19:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

gaseste-ti alt medic. normal este sa faci niste analize, ca sa stii ce tratament sa faci.

#5 2011-02-04 01:54:55

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

chryss-tina a scris:

N-am facut pentru ca doctora nu mi-a spus sa fac.Ma enerveaza,ca am impresia ca ar trebui sa fie mai atenta in ceea ce face.Mi se pare normal sa te duci la doctor si sa te trateze corespunzator,sa-ti puna diagnosticul corect si sa-ti faca toate investigatiile pentru a fi sigura ca e cel mai bine,nu sa te duci tu si sa-i spui"stiti ceva,cred ca am nu stiu ce boala,vreau sa fac cutare analiza".de ce or fii asa superficiali?  cesafac Banii stiu sa ii ia dupa 5 minute de consultatie. box

mergi la alt medic.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-04 12:26:03

chryss-tina
Full member

pai cred ca o sa-l schimb...cu toate ca mai multa lume spune ca ar fii un medic bun si are o groaza de paciente.asta am  observat...

#7 2011-02-04 21:26:11

marilu
New member
Inregistrat: 2010-12-20

daca are multe paciente nu mai are timp de toate, gaseste alt doctor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.