|
Nu esti logat.
Un sfat urgent!#1 2011-02-03 08:13:53
un sfat urgent!buna dimineata! am si eu o problema si nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred. am o menstruatie neregulata si de aceea imi este frica de fiecare data cand fac dragoste cu sotul meu sa nu raman insarcinata.am facut un tratament cu orgametril si dupa terminarea lui mi-a venit menstra dar doar in prima luna apoi nu a mai venit.mi-am facut o ecografie si mi s-a spus ca am un ovar inflamat altii mi-au spus ca e polichist dar sa nu imi fac probleme.am luat si neoxazol si sulfafurazol ca sa tratez acesta inflamatie dar menstra tot nu mi-a venit.acum as vrea sa stiu care sunt sansele sa raman insarcinata in cazul in care nu am un ciclu neregulat si daca imi puteti recomanda niste anticonceptionale mai usoare care sa nu imi faca rau dar care sa ma protejeze de o sarcina si totodata sa ma ajute la reglarea menstruatiei.astept raspuns cat mai repede si va multumesc anticipat! Offline #2 2011-02-03 08:24:53
Re: un sfat urgent!Cred ca este mai bine sa mergi la un cabinet de planning pentru a primi recomandarea unor ac. Mergi cu analizele pe care le ai, ecografia si ce mai ai si iti recomanda medicul de acolo un ac pentru tine. Offline #3 2011-02-03 09:56:13
Re: un sfat urgent!
nu exista asa ceva . anticonceptionalele nu trateaza ciclul neregulat, ci ascund efectele problemelor care duc la asa ceva. du-te la planning daca vrei, ti se vor prescrie AC, dar nu vei sti cat sunt de bune (daca iti fac sau nu rau) pana nu le incerci. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-03 09:57:20) Offline #4 2011-02-03 11:30:12
Re: un sfat urgent!anca, dar la endocrinolog ce-ti face altceva decat sa-ti dea tot tratament hormonal? Offline #5 2011-02-03 14:47:13
Re: un sfat urgent!daca dai peste un medic bun, poate investigheaza cauza, iti face analize, iti prescrie tratamentul de care ai nevoie (cu doza exacta de hormoni, nu una generala) si apoi te cheama periodic la control si analize. probabil visez eu la prea mult, insa nu mi se pare normal sa faci experiente pe paciente, schimbandu-le anticonceptionalele de cate ori vezi ca nu merge ceva . Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-04 12:21:00
Re: un sfat urgent!anca, e bine sa stii ca un ciclu menstrual neregulat nu este o problema de sanatate. Pina cind suntem inca fiinte vii si nu roboti dereglarile menstruale nu e musai sa aiba cauze organice(desi pot si sa aiba)...tot pina atunci, avind in vedere ca medicamentele sunt facute de serie in fabrica si ca nu prea exista retete magistrale pentru echilibru hormonal, ideea de a incrimina dozele "generale" si de a sugera ca se pot da doze"exacte"de hormoni e cel putin hazardata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2011-02-04 13:33:26
Re: un sfat urgent!daca mi-ar spune un doctor ca intamplarile de mai jos nu sunt o problema de sanatate, l-as schimba de urgenta:
cu tot respectul, eu vad o problema de sanatate aici, nu o simpla dereglare umana.
asta e cu adevarat trist . sunt multe probleme care raman nerezolvate (eventual ascunse sub pres) sau chiar se agraveaza, din cauza ca endocrinologia nu e suficient de dezvoltata. Offline #8 2011-02-04 21:33:04
Re: un sfat urgent!nu suntem la fel si nu functionam la fel, ciclu care nu vine la 28 zile de obicei nu inseamna ca esti bolnav Offline #9 2011-02-04 21:57:37
Re: un sfat urgent!
Si asta e adevarat dar trebuie sa vina si el regulat cat de cat, nu de 2 ori intr-o luna, pauza 3 iar mai vine nu stiu cand... In cazul asta esti bolnav. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|