|
Nu esti logat.
Secretie maronie :|#1 2011-02-03 15:35:28
secretie maronie :|Am observat pe lenjerie niste secretii maronii. ultima data am facu sex protejat pe 15 ianuarie, iar pe 25 mi-a venit menstruatia, care m-a tinut 6 zile. mi-am facut in urma cu 2 zile un test de sarcina si a iesit negativ.mai am uneori si durere de ovare si sunt putin racita. ce ar putea fi? Offline #2 2011-02-03 16:20:31
Re: secretie maronie :|posibil o raceala la ovare Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-02-03 16:22:22
Re: secretie maronie :|Ar putea fi o racela.Daca esti 100% sigura ca te-ai protejat si nu s-a rupt prez s-au sa scurs s-au vati jucat sau mai stiu eu ce(depinde ce metoda de protectie ati folosti si cat de sigura e) eu zic ca nu esti insarcinata.Testu se face la 3-4 sapt dupa contact sau la o sapt dupa intarzierea menstruatiei... Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #4 2011-03-27 07:32:26
Re: secretie maronie :|Bun? ziua!Dac? poate cineva s? m? ajute de vreo dou? saptamani dup? contactul sexual prezint o scurgere rozalie as vrea sa stiu care ar putea fi motivul simptome de o raceala nu am ,precizez ca incerc de un an sa raman insarcinata dar nimic .... Offline #5 2011-03-27 14:04:55
Re: secretie maronie :|Dc nu te duci la ginecolog sa iti faci niste analize mai bine?Si un consult.. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-18 18:45:14
Re: secretie maronie :|Buna! Pe 20 septembrie am avut ultima menstruatie ?nt?rziată de obicei ?mi venea p 15 ale luni , după menstruatie cam la o săptăm?na am avut o degetele rozalie care m-a ținut tot cam o săptăm?na . După ce am avut contact sexual mi-a trecut , nu mi s-a mai ?nt?mplat pana acum si nu stiu ce sa cred , se poate sa mi se spună si mie ce ar putea cauza acea scurgere ? Măcar o idee.... Multumesc! -Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc,pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac,pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. -Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|