|
Nu esti logat.
Anticonceptionale.#1 2011-02-04 13:22:38
anticonceptionale.Buna ,am si eu o intrebare care ma macina ..in iulie am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin ,prescrise de medicul ginecolog..de atunci am luat fara pauza..acu este a 7a luna .nici nu am mai fost la control de atunci . nu simt nimic in neregula,dar mai am cateodata intepaturi in zona ovarelor,dureri si mi se pare ca ma umflu . ar putea sa ma lamureasca cineva?multumesc Offline #2 2011-02-04 13:25:14
Re: anticonceptionale.Pai, ai putea sa mergi la un control...Dar, nu ti s-a spus sa-ti afci niste analize dupa 6 luni? Offline #3 2011-02-04 13:35:14
Re: anticonceptionale.Prin "fara pauza" sper ca te referi la faptul ca ai luat cate o folie pe luna, nu ca ai lipit 7 folii. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-02-04 13:39:49) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|