|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati...#1 2011-02-05 15:49:23
Va rog sa ma ajutati...Am o mancarime in zona genitala...dar simt ca ma mananca cand ma sterg...folosesc doar lenjerie din bumbac, nu folosesc absorbante de zi, nu folosesc sapun in aceea zona..folosesc un gen de gel de dus pentru copii pt k aja mi-a spus ginecologul... nu stiu de la c ar putea fi...anul trecut am avut o candidoza, dar m-am tratat...stie cineva ce sa fac?? adik naturist sau ma rog altcva....mi-am luat akum un gel nivea intimo pe baza de musetel... ..Am uitat sa mentionez am o secretie cu un miros aparte si este mai groasa dak pot spune...ginecologul nu mi-a dat nimik pentru treaba asta... Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-05 15:52:08) Offline #2 2011-02-05 15:59:48
Re: Va rog sa ma ajutati...Eu am avut mancarimi de la gelurile pt igiena intima. Nu mai folosesc asa ceva demult. Pt igiena intima e bun ceaiul de galbenele. Eu zic sa incerci cu el fara sa mai folosesti altceva. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-02-05 16:08:24
Re: Va rog sa ma ajutati...Eu folosesc de mult timp si nu am prob ...este f bun si ceaiul...am folosit...dar nu inteleg de ce am o secretie atat de mult cantitativ si cu un miros aparte...cred k am 8 luni de knd mi-am fac papa nicolau si secretie...mi-a aparut decat o inflamtie pe col...nu stiu c sa fac..makr dak stie cnv un ginecolog mai bun(ginecoloaga, k mi-e rusine )...ms Offline #4 2011-02-05 16:18:14
Re: Va rog sa ma ajutati...de unde esti? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5 2011-02-05 22:28:45
Re: Va rog sa ma ajutati...Din Bucuresti, sectorul 1 mai exact. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-06 17:53:37
Re: Va rog sa ma ajutati...bun aseara am o mare problema.bunicul meu a facut acum o sapt accident vascular dar nu prin spargere de vas si printr-un chist de sange ce a ajuns la creer.este de 1 sapt in spital dar de ieri face febra in continuuu si nimeni nu il baga in seama acolo.medicul de garda doar ii face algocalmin din 6 in 6 ore cand ajunge la 39.este in craiova internat la spitalul nr 3.ce pot sa fac???? nu pot sa cred ca mai exista doctori asa indiferenti Offline #7 2011-02-07 08:49:11
Re: Va rog sa ma ajutati...incearca sa il aduci cu salvarea la bucuresti la urgenta de preferat. Doamne ajuta! Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #8 2011-02-07 09:56:22
Re: Va rog sa ma ajutati...Din cate stiu eu nu au ce sa-i faca pana nu scade febra. Oricum accidentele vasculare sunt cam greu de trecut. Imi pare rau pt bunicul tau Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-07 09:56:42) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #9 2011-02-07 10:20:21
Re: Va rog sa ma ajutati...eu stiam ca starea febrila poate sa apara in primele zile de la debutul accidentului vascular cerebral ischemic, si din cate mai stiu febra dezvoltata in aceste prime zile ale avc indica o sansa mai redusa a pacientilor de recuperare ... dar din cate spui bunicul tau face febra cam dupa 4-5 zile de la debutul avc, ceea ce insemna ca poate fi febra de alta natura , care bineinteles trebuie investigata ... si banuiesc ca pt tratarea acelui cheag de sange care optureaza i s-au dat o serie de pastile cu scopul de a dizolva acel chag de sange Offline #10 2011-02-08 11:15:15
Re: Va rog sa ma ajutati...Imi rasp si mie cnv..ma ajuta si pe mn?? si nu vreau sa fiu egoista...dar fiekre sa-si fac sub k eu scriu si mai scrie si altcva si mie nu-mi rasp nimeni.. Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-08 11:15:29) Offline #11 2011-02-08 11:37:34
Re: Va rog sa ma ajutati...
http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html uite aici cateva pareri despre doctori ginecologi ..... Offline #12 2011-02-08 11:42:09
Re: Va rog sa ma ajutati...Aleksa...e dr Niculescu Silvia la Marie Stopes - foarte buna; dar iti recomand ca analizele sa nu le faci la laboratorul lor - daca e nevoie; le faci la cantacuzino eventual si mergi la dr la control cu rezultatul Offline #13 2011-02-10 11:37:13
Re: Va rog sa ma ajutati...Pey dc sa nu fac analizele la ei?? Offline #14 2011-02-10 14:57:02
subscriu eu am facut analizele tot la ei foarte buna clinica Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #15 2011-02-16 15:43:19
Re: Va rog sa ma ajutati...Am fost odata la Marie Stopes la o Doamna Doctor...km pe la 45-50 blonda, inalta si slabutza si m-a cam speriat, k a vb cu mn mai ciudat, mai sa tipe...a doua oara nu m-am mai dus..si mai ales k tipa pe hol k c prob am, de ma inrosisem k auzeau vreo 30 de pers...Nu as vrea sa repet pt nimik in lume...mai ales k sunt o pustoaik de aproape 20 ani si knd te duci se uita lumea la tn, park ai omora pe cineva..dk stie cineva un cabinet mai mic da cu o doctora buna.. Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-16 15:45:42) Offline #16 2011-02-16 16:04:52
imi pare rau sa aud asta, eu am mers la clinica asta de multe ori, acolo merg de ex la cab de planning si tot merg de vreo 6 ani si la gineco tot acolo. Probleme nu am avut niciodata, toti foarte ok si analizele de lab au fost la preturi rezonabile Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-16 16:05:26) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #17 2011-02-16 16:07:37
Re: Va rog sa ma ajutati...Am auzit d clinik k este ok...si am platit odata si mi-a zis a doua oara knd vi nu mai platesti..pt ink un control sau nu mai stiu pt c..dar nu m-am mai dus...dar nu vreau sa-ti spun prin c rusine am trecut..imi venea sa intru in pamant... Offline #18 2011-02-16 16:36:57
Re: Va rog sa ma ajutati...rusine de ce? ca te interesezi de sanatatea ta?daca te-a deranjat tonul pe care a vb puteai sa-i spui... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #19 2011-02-17 10:08:50
Re: Va rog sa ma ajutati...Pey eu asta nu am inteles...dc dak sunt o pustoaik lumea se uita aiurea la mn...c dk sunt mai tanara nu ma pot duce la ginecolog?? Este chiar atat d mare tragedie...nu cred... Dk nu te duci nu e bn, dk te duci t ia la mijto..k ejti pustoaik...Romania Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|