homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Organizarea majoratului

#1 2011-02-06 03:40:25

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

organizarea majoratului

peste cateva luni urmeaza si majoratul meu  happy
cu ajutorul parintilor (mai mult financiar) as dori sa organizez o petrecere care sa fie de neuitat, unde sa ma distrez alaturi de cei dragi ... invitati as avea, de stiut cam stiu ce vreau ... dar nu stiu de unde sa incep si cum sa termin in ceea ce priveste organizarea neutral vreau sa iese totul ca la carte, ca nah pun accent pe lucrul asta care se intampla doar 1 data in viata  rodnar
nu stiu cum sa ma orientez dupa locatie (va fi in vara) ...daca sa fac bufet suedez, ce mancaruri sa fie, o tema ... si cum sa creez un ambiant din care sa nu lipseasca nimic  kapitulation sunt destul de pretentioasa  dumbom as dori sa va dati cu parerea, eventual sa'mi sugerati ceva metode practice care sa ma ajute si sa'mi lumineze "calea"
dance

#2 2011-02-06 09:46:51

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Re: organizarea majoratului

Avand in vedere ca este vara ,sfatul meu ar fii sa faci la o terasa petrecerea ca sa fie in aer liber si invitatii tai sa nu sufere din cauza caldurii.

Fiindca este un majorat,bufetul suedez este cel mai indicat big_smile
Incearca sa faci multe cocktailuri ca sa fii in ton cu anotimpul

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#3 2011-02-06 12:14:30

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

tantiiiiiiiiiii, canddddd?? :-w

#4 2011-02-06 13:00:50

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Uuu..daca as avea majoratul vara l.as face  la strand.

cold

#5 2011-02-06 13:06:16

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

1.fiind vara , cel mai frumos ar fi in aer liber, la o terasa, piscina , ceva de genul
2.ai grija cu bauturile alcoolice , sa nu pui totul pe masa de la inceput , pentru ca risti sa te trezesti la 12 noaptea ca nu mai ai
3.bufetul suedez cred ca ar fi mai potrivit :-?
4.sa ai pe cineva care sa va puna muzica buna big_smile mai multe genuri ,muzica frumoasa , astfel incat sa va distrati toata noaptea big_smile
5.a si sa ai grija ca toti cei pe care ii inviti sa se cunoasca intre ei,adica sa nu fie vreo 2 persoane stinghere, care sa nu cunoasca pe nimeni si sa nu se simta bine

in rest, multa bafta si la multi ani de pe acum big_smile  puss

Publicitate

loading...

#6 2011-02-06 14:29:16

Violete.Purpurii
Diamond member

jaq de ziua frantei in iulie tongue

va multumesc puss
am sa am grija cu bautura, ca invitatii sa se cunoasca intre ei smile... mi'e frica foarte tare de vreme, caci daca inchriiez o terasa sau cva de genu' sa nu fie mai frig in noaptea aia, sau sa ploua... ca am mai patit'o de ziua mea neutral
crys cocktailurile si fructele asortate ar fi o idee buna ce vin in ton cu vara tummenupp
la muzica o sa am de toate... eventual inainte le zic sa'mi trimita cateva melodii preferate de'ale lor...sa punem din fiecare...
acum referitor la mancare nustiu nu stiu dupa ce sa ma orientez, caci am fost la atatea majorate si cam aceasi mancare peste tot neutral vreau sa ies un pic din "ritmu'" asta nustiu

#7 2011-02-06 14:46:39

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

paiiii...frigarui...big_smile
aperitiv....chestii de astea big_smile gratar..nustiu

#8 2011-02-06 14:53:22

Violete.Purpurii
Diamond member

la frigarui m'am gandit si eu, ceva sosuri, bruschete nustiu dar nu le pot da numai atat lol ca mor de foame saracii... muulte legume...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.