homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nev de un rasp

#1 2011-02-06 19:06:24

cristina91
Membru
Inregistrat: 2011-02-06

am nev de un rasp

buna seara...am si eu o mare nelamurire supa acum 2 luni am avut contact sexual cu prietenul meu...din pacate prezervativul s-a rupt si nu ne-am dat seama..imediat la circa 2 ore am luat pilula de a 2 zi...mentruatia trebuia sa-mi vina pe 21 dar mi-a venit pe 24..nu era nimic anormal ...urmatoarea luna..(adica luna ianuarie)mi-a venit tot pe 24...(si tine 5 zile)deci pe 29...s-a terminat dar am avut surpriza...ca pe data de 3 febroarie sa-mi vina iar...imi e frica ceva nu este normal...dc at d repede?....cineva un raspuns,,,o explicatie:(?

#2 2011-02-06 19:08:29

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: am nev de un rasp

Poate e un efect al pilulei de a doua zi.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-02-06 19:20:02

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Pilula de a doua zi poate da sangerari intermenstruale sau dereglari de menstra. Daca nu te doare nimic, esti ok smile

#4 2011-02-21 23:06:54

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

treaba e in felul urmator: am avut contacte marti, miercuri, joi si vineri. de obicei, nu facem asa des, aveam macar o zi pauza, acum, dupa cum se poate observa, n-am mai avut. vineri deja ma durea putin la intrare, dar nimic insuportabil. tot vineri, inainte sa terminam, al meu a vazut sange pe prezervativ...si era destul de mult, ca si cum as fi fost pe stop. ne-am oprit, m-am spalat si n-am mai avut de atunci decat o scurgere maronie, foarte redusa cantitativ. am luat ac vreo 8 luni, iar in oct le-am intrerupt. luna aceea mi-a venit pe 26, apoi pe 28, in ianuarie pe 2 si in februarie pe 3. deci ar fi cam devreme sa vorbesc de menstra acum. intrebarea mea: ce a fost cu sangerarea aceea? mentionez ca nu m-a durut nimic (am avut in schimb niste intepaturi in burta). anul trecut am facut o cauterizare...m-am gandit ca poate s-a deschis rana cesafac desi prima data cand am avut-o, ma durea, acum insa nu am simtit nimic.
inca o precizare, poate e important: de vineri nu am mai facut nimic si am zis ca mai astept pana miercurea asta, dar tot am acea scurgere maronie.

ce credeti?

bebe V., soarele si luna

#5 2011-02-22 14:25:14

aiuni1
Membru
Inregistrat: 2011-02-22

am si eu o intrebare, acuma o luna jumatate am fost la ginecolog ca sa imi fac un control amanuntit deoarece cu 4 luni inainte am fost la alt doctor care m-a speriat si mi-a dat un raspuns foarte enervant cand am intrebat cum sunt ovarele mele, respunsul a fost relativ bine, nimica concret. am primit un tratament pentru candida in care au fost mai multe pastile si niste ovule cum ar fi niszoral zanocin gyniel si niste ovule facut in famacie. cand am fost acuma o luna jumatate la doctorita mi-a spus ca tratamenutul primit a fost cam mult si mi-a facut control, spunandu-mi tot ce se vede la eco, mi-a spus ca rana nu am iar ovarele mele sunt foate ok. la rezultatele de la analiza mi-a venit ca am candida de care nu stiu cum sa mai scap. am primit un tratament, din pacate nu imi aduc aminte cum se numesc ovulele, si mi s-a spus doar sa nu am contact pe periada folosirii ovulelor. eu am plecat din tara si urmeaza sa merg la un control cand ma intorc adica dupa 6 luni. problema este ca eu de cateva zile scurgerea mea este mai tare si mi s-a umflat una din labii iar la ultimul contatct am vazut ca am o scurgere usor rozulie. mi se poate spune si mie ce ar putea fi cu umflatura aia si dak pot scapa de scurgerea asta de candida, multumesc frumos

Publicitate

loading...

#6 2011-02-22 16:21:49

dianna132x
New member
Inregistrat: 2009-08-27

Buna tuturor.am o...nelamurire.in saptamana 7-13 am uitat o pastiluta, timp in care NU am avut contact sexual,menstra mi-a venit normal, pe 17 , dar in seara in care s-a terminat, pe 21, am avut contact sexual,fara ejaculare in interior (zic eu), iar a doua zi dimineata am inceput folia de anticonceptionale. inainte luam femoden,iar de luna aceasta medicul mi-a spus sa incep desorelle. sunt bine oare???trebuie sa iau contraceptie de urgenta?

Ultima oara a fost editat de dianna132x (2011-02-22 16:23:06)

#7 2011-02-22 21:34:45

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

dianna 132x .. eu zic ca esti ok.Avand in vedere ca ai inceput o noua folie.Mai asteapta sfaturi.

cold

#8 2011-02-23 08:21:17

dianna132x
New member
Inregistrat: 2009-08-27

asa ma gandeam si eu.dar sufar de paranoia  tongue

#9 2011-02-23 13:42:31

aiuni1
Membru

se poate sa primesc si eu un raspuns, macar o idee, nu pot merge la medic o perioada si as vrea sa stiu ce ar putea fii

#10 2011-02-23 13:57:10

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Aiuni, nu cred ca de la candida se umfla labia si nici nu sangerezi la contacte.
scurgerea rozulie poate fi un spotting sau poate fi de la o rana de col, de vagin...(rana se putea face intre timp - de cand ai facut ecografia pana acum - daca atunci la eco zici ca nu o aveai)
ar trebui sa te vada un medic - chiar nu poti merge la un medic acolo? stiu, probabil costurile sunt imense...dar asa aici pe forum primesti niste sfaturi, nu tratamente...
eu pentru o rana pe col am pus niste ovule mixte (exact asa se numeau: ovule gineco. mixte) daca te ajuta cu ceva...
puss sper sa iti mai raspunda si fetele si sa te ajute ele mai mult

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-02-23 15:00:22)

#11 2011-02-24 12:30:12

aiuni1
Membru

simone 11, multumesc mult pt raspuns acuma chiar nu stiu ce ar putea fi pt ca scurgerea nu mai este si eu m-am gandit la rana pe col darstiu ca e maronie scurgerea nu stiu dak sunt si dureri, o sa mai vad ce se mai intampla peste cateva zile, multumesc inca odata de rasuns

#12 2011-02-24 12:40:00

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

eu stiu ca...maronie e pata de la spotting;
de la rana pe col pata e roze-rosie....poate si maronie...depinde...
mai asteapta cateva zile, daca nu incearca niste ovule mixte - rau nu fac - doar ca acolo unde esti tu nu stiu sub ce denumire le-ai putea gasi
sanatate multa:*

#13 2011-02-24 13:27:56

aiuni1
Membru

multumesc la fel!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.