homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie si usoare mancarimi

#1 2011-02-07 11:23:19

catacris24
New member
Inregistrat: 2010-07-27

iritatie si usoare mancarimi

Buna..sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ,am si eu o problema sau mai bine zis prietenul meu are ,de vreo sapt i-au aparut niste mici punctulete albe pe penis care la inceput au fost 2-3 punctulete rosii,apoi a inceput sa aiba mancarimi dupa care a aparut pe  capul penisului aceste punctulete albe,care daca stergi cu un servetel umed se curata doar ca zona capului ramane un pic iritata, a folosit o crema dermatologica si se pare ca i-au mai trecut si nu mai are nici dureri cand intra in erectie....problema este ca el ma acuza ca e ceva de la mine..desi eu nu am avut nici o simptoma,nici mancarime,absolut nimic...precizez ca inainte sa ii apara aceasta problema  am avut contact sexual..dar cu prezervativ(de aceasta data) ...din pacate am observat apoi ca acel prezervativ era expirat de f mult timp. Precizez si faptul ca iau anticonceptionale de mult timp dar nu cred sa aiba vreo legatura,as vrea va rog un sfat..daca poate fi ceva de la mine desi eu nu am avut si nu am nicio problema...nu scurgeri,nu mancarimi,nu usturimi.

#2 2011-02-07 11:28:56

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: iritatie si usoare mancarimi

sfatul meu este sa mergeti la medic, sa va faceti analizele si sa vedeti ce aveti. noi nu putem pune un diagnostic si nici nu putem recomanda vreun tratament.
asa mie imi suna a candida, dar pot sa fie si alte boli, infectii, eczeme... mergeti la medic cel mai bine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-02-07 11:31:38

catacris24
New member
Inregistrat: 2010-07-27

Da,eu chiar am de gand sa ma duc insa in ceea ce il priveste pe el ,el nu se va duce ..eu am mai fost la ginecolog dar nu am avut nici o problema si tocmai pt ca eu nu am nimic in neregula..nu stiu ce sa cred .

#4 2011-02-07 11:35:16

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

daca nu se duce atunci... e cam problema lui. daca vrea sa scape, trebuie sa mearga. poate sa nu fie BTS, poate fi altceva nu stiu nustiu si daca tu nu ai nici o problema si el refuza sa mearga la medic, nu cred ca ar trebui sa arunce cu acuzatii.. sa isi ia inima-n dinti ca nu il omoara nimeni acolo

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.