|
Nu esti logat.
Cancer de san#1 2011-02-08 10:07:18
cancer de sanHelp! Nu mai pot dormi, sunt socata, marcata. O vecina de la mine din bloc, foarte inchisa in ea, s-a sinucis ieri. Avea cancer la san si nu mai suporta durerile, plus nu prea avea bani de tratament etc. Eram singura din bloc mai apropiata de ea, si o respectam si o admiram si ... in fine, am fost la ea in casa, am mancat la ea, am vopsit-o o data, am fost cu ea la teatru.... Offline #2 2011-02-08 12:47:57
Re: cancer de sanIn primul rand trebuie sa te calmezi si sa incerci sa te impaci cu ideea. Faptul ca vrei sa-ti faci un control este foarte bine. Eu zic sa mergi la medicul de familie si el te indruma de acolo. Offline #3 2011-02-08 13:48:41
Re: cancer de sanmedicul meu de familie e praf, sincer! sunt rea acum...dar o sa iau in calcul si varianta de a ma muta de la el...daca e sa ma duc la el sa-i spun ca vreau sa imi fac o analiza (glicemia de exemplu) zice nu lasa, ca nu e cazul, de ce vrei sa o faci? lasa...o sa vad, o sa trec pe la spital panait sarbu sa intreb ce si cum - caci banuiesc ca fac ecografii acolo Offline #4 2011-02-08 14:09:57
Re: cancer de sanla spitalele de stat n-o sa-ti faca nimeni echo la san gratis ca asa vrei tu, mergi la o clinica particulara, la gynecoland de exemplu poti face sonoelastografie Offline #5 2011-02-08 14:13:14
Re: cancer de sandar nu vreau gratis...nu am zis asta...ziceam de panait sarbu ca stiu ca este spital onclogoc -ginecologic si maternitate destul de cunoscut si bun - dar nu ca m-as duce acolo sa fac eco gratis; eu vreau sa mi se recomande un medic bun - si platesc ecografia si consultatia, nu e problema! nu ca m-ar da banii afara din casa si nu stiu pe ce sa-i cheltui, dar noi sa fim sanatosi, ca banii se fac...gynecoland - am retinut! Multumesc Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-02-08 14:14:45) Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-08 14:14:47
Re: cancer de sanintr-o tara normala nu ar fi o problema, ziceam doar ca la noi nu prea poti sa faci analize gratis si in conditii civilizate Offline #7 2011-02-08 14:21:30
Re: cancer de sanM-am uitat pe gynecoland si par ok. O sa imi fac o programare. Multumesc:* Offline #8 2011-02-08 14:22:40
Re: cancer de sann-ai pentru ce si incearca sa nu mai pui raul inainte pe viitor Offline #9 2011-02-23 08:48:56
Re: cancer de sanHeimdall...mi-am facut o ecografie la sani...am scris razultatul aici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|