homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrasa anticonceptionalele??

#1 2011-02-08 11:24:31

aleksa_cr3atza
New member
Inregistrat: 2009-05-27

Ingrasa anticonceptionalele??

Deci vreau sa spun k iau Laurina...si am avut pauza de 7 zile..in alea 7 zile nu am avut pofta de mankre si chiar am slabit vreun kg...am iar am inceput sa iau...si am pofta de mankre d as mank frigiderul...dar ma abtin...precizez k nu sunt grasa...sunt bine..am inceput sa fac si sala...am 1,68 si 59 kg...dar vreau sa spun l de la anticonceptionale am pofta de mankre si mai nou, am citit si pe internet k iti apare mai multa celulita...sunt bune k te protejeaza, dar doar atat...inafara de prezervativ, imi poate sugera cnv o alta metoda de contraceptie la fel de eficienta k anticonceptionalele??? ma scz k am scris atat...big_smile

#2 2011-02-08 11:35:01

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Ingrasa anticonceptionalele??

Deci si eu vreau sa spun ca ingrasa daca dai iama in frigider dupa mancare tongue Altfel n-au cum. Faza cu celulita e adevarata, dar depinde de tipul de piele, de predispozitia pe care o ai la celulita. Oricum, putin sport facut preventiv rezolva problema.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-02-08 11:38:37

aleksa_cr3atza
New member

Eu te cred ..dar knd nu iau n-am pofta de mankre..iar knd iau...am f mare pofta si ma abtin..iar cu celulita..am un milion de creme de aja cva...am inceput sa fac si sala tocmai din kuza asta...dar stie cnv o metoda de contraceptie la fel de eficienta??? k nu as mai vrea sa iau, dar dk nu exista altcva...raman aja...

Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-08 11:39:09)

#4 2011-02-08 11:42:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pai si inelele vaginale au tot hormoni in ele, deci tot acolo esti cu celulita nustiu Ma rog, de fapt metodele contraceptive ori sunt hormonale ori de bariera - prez si diafragma.
Diafragma nu prea e utilizata pt ca e greoi de folosit, trebuie folosite spermicide o data cu ea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-02-08 11:53:24

aleksa_cr3atza
New member

Am inteles...at continui tot aja...dar o sa ma abtin de la mankre...si continui cu sala...si cremele anti celulita...vreau sa recomand o crema anti celulita...elmiplant cu piper....si gelul de dus exfoliant elmiplant...fff bune dak te tii de ele se observa schimbarea... Si chiar nu este scumpa..este 35 lei in farmacii si gelul in jur de 20 lei...dar este chiar buna

Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-08 11:55:32)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.