|
Nu esti logat.
Dereglare sau sarcina?#1 2011-02-08 22:44:45
Dereglare sau sarcina?Buna,am si eu cateva nelamuriri...Am luat cam 2 ani de zile ac dupa care am plecat din tara si nefiind langa iubitul meu ,am zis ca nu mai am nevoie de ele.In Septembrie am renuntat la ac,au trecut 44 de zile de cand m-i s-a terminat pana mi-a venit din nou ciclul,in Noiembrie am venit in tara si mi-a venit din nou ciclul dar de data asta nu normal,lichidul era mai inchis la culoare si sangeram cu "intreruperi"...intr-o zi mai abundent intr-o zi mai putin,apoi iar abundent,etc...vreo 7 zile.Am inceput din nou sa am relatii sexuale,printre care si neprotejate.In Decembrie dupa vreo 46 de zile mi-a venit din nou ciclul,tot asa intrerupt si inchis la culoare.Acum,dupa calculele mele,ar fi trebuit sa imi vina pe 1-2 Februarie,dar nu mai vine.Am avut contacte neprotejate.Acum iubitul meu ma bate la cap sa fac un test,dar mi-e cam frica,sa nu fiu insarcinata...am mai avut intamplari neplacute in trecut.Precizez ca nu am nici un fel de simptome.Va rog foarte mult sa ma ajutati! Offline #2 2011-02-09 00:09:39
Re: Dereglare sau sarcina?E posibil sa fi insarcinata. Fa-ti un test chiar daca ti-e frica si mai bine apuca-te iar de anticonceptionale daca ai o relatie stabila si nu-ti doresti un copil www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-02-10 22:38:31
Re: Dereglare sau sarcina?Ok am facut testul,a iesit negativ.deci?E dereglare?Ce ar trebui sa fac?Am luat inainte marvelon...dar nush ce sa zic.M-am ingrasat 3 kg de care nu am reusit sa scap in 2 ani in nici un fel de mod,si credeti-ma ca am incercat aproape toate metodele posibile,iar dupa ce am renuntat la ac imediat le-am dat jos..Iar apoi apetitul sexual este foarte scazut cand iau ac ,si mai e si celulita,uff abia am scapat de ea.Cred ca e o retinere de apa in organism.Nu le-am luat de capul meu,m-i le-a dat de la planning,au zis ca sunt mai usoare.O sa ma uit si la discutiile de la ac sa vad mai multe pareri.Nu am mai avut asa dereglari mari,pana acum. Ultima oara a fost editat de ingeritza (2011-02-10 22:55:44) Offline #4 2011-02-10 23:04:04
Re: Dereglare sau sarcina?buna sunt noua..am o nelamurire ce nu-mi da pace folosesc anticonceptionalele karissa d 7 luni iar in ultimele 2 luni am uitat sa iau cate o pastila dar in zilele respective nu am avut contact sexual.in prima luna cand am uitat sa iau o pastila menstruatia mi-a venit normal p aceeasi data si a durat ca d obicei 3 zile.luna aceasta din nou am uitat sa iau o pastila(mentionez ca d multe ori am luat cu intarziere multe din pastile intarzieri d cateva ore sau uneori ft rar chiar a doua zi)menstruatia mi-a venit q o zi intarziere si a durat doar o zi jumatate si cantitate redusa.culoarea nu a fost schimbata nu am avut niki o durere niki d sani niki d burta absolut niki o atentionare d ciclu menstrual.nu am dureri d sani greturi sau alte semne d sarcina dar sunt ft ingrijorata nu mi sa m-ai intamplat pana aqm aja cv.sper sa ma puteti ajuta.test inca nu am faqt. Offline #5 2011-02-11 07:57:13
Re: Dereglare sau sarcina?Buna ziua, "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-11 07:58:40
Re: Dereglare sau sarcina?Trebuia sa te protejezi suplimentar pe durata tratamentului cu ceai si 7 zile dupa. Sunt sanse sa fi ovulat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-02-11 08:04:17
Re: Dereglare sau sarcina?iti multumesc foarte mult pentru raspuns. "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #8 2011-02-11 08:06:39
Re: Dereglare sau sarcina?Nu te baza pe aia, nu exista perioada fertila cand iei pastile. Ovulatia poate aparea chiar dupa ce ai omis o pastila, nu se tine cont de menstruatii si alte chestii. Riscuri exista din cauza ceaiului, cu atat mai mult cu cat ai zis ca bei cate 2-3 cani pe zi. Foloseste prezervativul de acum inainte, si peste 3 sapt fa un test daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-02-11 08:23:03
Re: Dereglare sau sarcina?Iti multumesc din suflet.Am sa folosesc prezervativul.Noi ne dorim un copil dar in octombrie 2010 am fost operata de un chist dermoid si 6 luni ar fi indicat sa nu facem bebe de aia am continuat sa folosim anticonceptionale.Si daca as fi insarcinata ma gandesc la riscurile sarcinii si a lui BEBE de la anticonceptionale:((Sper sa nu fiu insarcinata:( "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #10 2011-02-11 08:27:29
Re: Dereglare sau sarcina?Nici nu stiu ce sa zic... Deci duminica ai avut contact neprotejat, dar de luni ai inceput cu ceaiul, corect? Contactul de duminica practic a fost protejat de pastilele de dinainte, probleme pun cele de luni incolo. Daca zici ca ieri a fost singurul contact de dupa ce ai inceput ceaiul, esti in grafic pt Postinor. Mai asteapta te rog sa vezi si ce zic alte fete, ca la ora asta nu functionez la capacitate maxima. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-02-11 08:34:31
Re: Dereglare sau sarcina?Merci mult deocamdata:(am sa mai astept sa vad ce se intampla...Intr-u fel as vrea sa fie bb dar ma ingrijoreaza riscurile de la antibebe...ne dorim mult un copil dar de la operatie sunt cam la pamant mai am doar un ovar deoarece celalalt mi la scos la operatie pentru ca a fost dublu de la un chist dermoid:(Si mi-e frica ca nu voi putea sa mai raman:(si acum daca ar fi sarcina sa nu o pot pastra de la antibebe "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #12 2011-02-11 08:39:57
Re: Dereglare sau sarcina?Da de ce sa nu poti sa ramai? Daca ovarul celalalt isi face bine treaba... Daca e bebe, in cel mai rau caz iei 2 sapt de pastile peste sarcina, nu are efecte prea mari sau deloc. Gandeste-te ca dureaza pana nideaza, pana isi formeaza placenta etc. De abia de atunci incepe sa se hraneasca prin tine daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-02-11 08:57:31
Re: Dereglare sau sarcina?m-ai facut fericita!!!Probabil asteptam raspnsul acesta:DAsa mi-a spus si medicul ce ma operat ca celalat ovar este in regula si voi putea face bebe. "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #14 2011-02-12 11:56:55
Re: Dereglare sau sarcina?buna, in ianuarie prietena mea a luat escapelle in urma unui contact neprotejat partial, apoi i-a venit menstra in 13 ianuarie exact la data la care trebuia, nu a avut nici o sangerare in urma pastilei de urgenta a fost totul ok, insa acum in februarie ar fi trebuit sa ii vina menstra in 10, dar intarzie. e de la escapelle sau posibil sa fie sarcina? e speriata putin, are toate simptomele menstrei dar nimic ... voi ce parere aveti? Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #15 2011-02-12 12:03:54
Re: Dereglare sau sarcina?E de la Escapelle. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-02-12 12:09:45
Re: Dereglare sau sarcina?ms mult yoyolina, ea tot zice ca daca menstra din 13 ianuarie poate a fost sangerarea de la escapelle si nu menstra, dar a fost cantitativ si durata ca o mentra normala, si a avut loc dupa 10 zile dupa ce a luat pastila, stiam ca sangerarea apare la 5-6 zile, nu? deci mai trebuie putina rabdare, caci cu stress nu apare Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #17 2011-02-15 07:48:55
Re: Dereglare sau sarcina?Iarasi eu:))Am facut test si a iesit negativ:((Dar ierii mi-a aparut o scurgere apatoasa rozalie...putina cantitativ si se opreste.Sora mea este asistenta si a spus ca poate fi de la anticonceptionale deoarece nu si-au facut efectul din cauza tratamentului cu antibiotic si acum corpul meu reactioneaza ca si cand nu le-am mai luat.(am postat cateva mesaje in acest topic vezi mai sus)Sau ca poate fi primul semn al sarcinii... "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #18 2011-02-15 08:19:19
Re: Dereglare sau sarcina?Testul trebuie facut la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat sau daca iti intarzie mai mult de 7 zile ca sa fie concludent. Scurgerea rozalie poate avea multiple cauze, printre care si faptul ca ai uitat pastile. Si mie mi s-a intamplat si nu sunt insarcinata. Dar desigur poate fi si de la o sarcina, sangerarea de nidatie (nu stiu cand ai avut contactul sexual ca sa spun sigur ce poate fi), dar repeta testul de sarcina cand se implinesc 3 sapt. de la acel contact cu risc. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-02-15 08:29:20) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #19 2011-02-17 08:53:11
Re: Dereglare sau sarcina?am fost la control deoarece dupa acea scurgere rozalie surpriza era ca mi-a venit din nou cm dupa 2 saptamani de la primul:((sa constatat la control ca am un nodul intraparietal submucos si din cauza lui am facut aceasta dereglare hormonala de fapt...nu se vede nici o sarcina si medicul mi-a si oprit anticonceptionalele de tot din cauza acestui nodul.Mi le-a oprit desi eu i-am spus ca am avut mai multe contacte neprotejate datorita pastilelor uitate si acum mi le-a oprit de tot. "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|