|
Nu esti logat.
ANEXITA#1 2011-02-09 12:22:24
ANEXITABuna Sant Un Membru Nou.as Vrea Sa Stiu Ce Sa Mai I-au Pentru Anexita?am Luat 5 Zile De Zinat De 250 De 2 Ori Pe Zi Dar Nici Un Rezultat,ma Dor Si Acum Ovarele.e Prea Slab Antibioticul?multumesc Offline #2 2011-02-09 12:34:45
Re: ANEXITANu ai postat bine, trebuia la topicul de probleme medicale sau la vreau sa aflu! Offline #4 2011-02-09 12:53:06
Re: ANEXITAcarla mai bine mergi la medic. noi pe forum nu prescriem retete si medicamente, mai ales antibiotice. eu stiu ca pentru anexita se iau antiinflamatoare si antibiotice. mergi la medic sa iti prescrie alt tratament daca acesta nu a fost bun Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-02-09 12:55:04
Re: ANEXITACe pot sa iti zic, Zinnat este un tratament bun, dar anexita trece foarte greu de cele mai multe ori. Si trebuie sa mai mergi la medic sa mai faci tratament. Exista antibiotice care au efect mai puternic luate pe ciclu si eventual cu repetare dupa o luna, insa nu stiu daca e si cazul acestui antibiotic. Doctorul ginecolog ar trebui sa iti prescrie tratament de aici incolo, fie ca iti da sa repeti sau iti prescrie un cu totul alt antibiotic; si in acest caz cred ca e mai indicat sa lasi sa treaca niste timp intre tratamente. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-09 12:57:14) Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-09 12:57:04
Re: ANEXITATot Timpul Tratamentul Asta Mi L-a Dat.si Mi-a Trecut. Cred Ca Trebuie Sa Schimb Medicul Offline #7 2011-02-09 12:57:56
Re: ANEXITAti-a trecut? adica iti trece pe moment si revine? ca nu inteleg Offline #8 2011-02-09 12:58:02
Re: ANEXITApe mine m-a ajutat mult in lupta cu anexita polidinul, dar facut muulte luni, 5 zile pe luna 2 fiole pe zi. insa acum vad ca nu se mai gaseste si s-a dublat pretul. insa nu recomand fara avizul medicului Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2011-02-09 13:00:29
Re: ANEXITAMi-a Trecut De Tot.nu Prea Am Avut Probleme Cu Anexita Dar Vad Ca Acum Nu Trece. Offline #10 2011-02-09 13:19:35
Re: ANEXITACeva Tratament Naturist Stie Cineva? Offline #11 2011-03-10 11:42:48
Re: ANEXITABuna!Eu am fost acum aproximativ 3 sapt la un control si ptr o antifungigrama deoarece am probleme cu candidoza de care nu scap...si la control prin palpare interioara mi-a gasit o micro anexita(parca asa s-a exprimat doc),mi-a dat nolicin 14buc 1 la 12 ore,indometacin supozitoare 6-1 pe seara si flamexin 10buc -1 dupa masa...am luat tot antibioticul insa indometacinul decat 3 si flamexin la fel ptr ca nu mai aveam dureri si am inteles ca flamexinul este destul de puternic ptr stomac...tin sa mentionez ca inainte de diagnostic ma jena cand aveam contact sexual si ma jena si la control...ma durea mai ales in partea stanga....acum dupa aprox 1 sapt de la tratament am dureri in partea stanga si urinez si mai des decat inainte...cam de 2 zile am durerea....ce parere aveti nu mi-a trecut?are legatura cu faptul ca am si candidoza? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|