homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita si de fapt nu anexita!

#1 2011-02-10 06:42:14

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Anexita si de fapt nu anexita!

Buna
Am mai postat pe aici subiecte legate de anexita...de fapt de BIP. Dupa 2 ani de chin si nici o remedire am consultat un alt ginecolog. SURPRIZA!
Ce mi-a zis? ca durerile mele nu tin neaparat de organele genitale. S-ar putea sa am probleme renale sau cu coloana.
M-a intrebat daca am nisip la rinichi. Rapsunsul e da.Plus ca eu am avut probleme cu o infectie urinara cu e coli. In noiembrie mi s-a gasit o usoara hematurie in urina. Am luat antibiotic la greu si am baut mai mult de 2 litri de lichide pe zi.
Totusi uterul imi e marit si am 2 noduli de 2 mm pe el, dar nu reprezinta o problema...asa mia zis.
Acum eu vin si intreb...uterul marit poate fi de la inflamatia uretrei? Pentru ca simt senzatie de arsura in abdomen si ma doare uterul.
OFF! Numai la medici sa nu ajungi! Sincer! Isi bat joc.
Asta mi-a zis ca ulteriorii au scapat iute de mine spunandu-mi ca am BIP.
S-a confruntat cineva cu asa ceva?

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2011-02-10 08:26:33

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Anexita si de fapt nu anexita!

eu nu, dar mai asteapta parerea fetelor (dar diagnosticata cu ceva si tratata pentru altceva am patit)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.