|
Nu esti logat.
Mucozitatea ridicata in analiza de urina#1 2011-02-10 10:21:19
Mucozitatea ridicata in analiza de urinaBuna, mi-am facut de curand analizele de urina si la sectiunea mucozitate e indicat "++", presupun ca nu e normal ca sa fie asa... Am 19 ani aproape si am facut tratament cu antibiotice contra rinofaringitei dupa care am avut scurgeri vaginale ceva timp, cu toate ca am luat pastila de a 3-a zi antimicotica. Ce poate fi? Offline #2 2011-02-10 11:18:59
Re: Mucozitatea ridicata in analiza de urinaparerea mea e sa faci o urocultura si ea te va lamuri daca sunt probleme... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-02-10 14:35:50
Re: Mucozitatea ridicata in analiza de urinava multumesc! am dat astazi analize repetate..dupa o luna si ceva..o sa vad deja ce va fi de data asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|