|
Nu esti logat.
Oare invidie?!#1 2011-02-10 13:26:44
Oare invidie?!Ultima oara a fost editat de Biannca (2012-03-17 13:53:25) Offline #2 2011-02-10 13:31:57
Re: Oare invidie?!Daca tu esti fericita cu viata pe care o ai, nu inteleg unde e problema. Ai spus inca de la inceput ca mama ta nu a avut niciodata rolul de mama pe care ar fi trebuit sa il aiba. Asadar, nu isi poate impune punctul de vedere doar pentru ca asa vrea ea. Ai luat o decizie. Traieste-ti viata asa cum iti place! Offline #3 2011-02-10 13:37:23
Re: Oare invidie?!poate a fost un impuls de moment din partea ei... Offline #4 2011-02-10 13:38:12
Re: Oare invidie?!Da,corect. Multumesc frumos pentru sfat Offline #5 2011-02-10 13:57:44
Re: Oare invidie?!nu inteleg, de ce sa fie invidioasa? de asemenea nu inteleg de ce de fiecare data cand cineva nu este de acord cu ce spune unul, clar e individie. mereu intr-o cearta cu contradictii se ajunge la "vai esti invidioasa ca mie imi e bine.." de ce? nu poate pur si simplu sa nu gandeasca la tine fara vreun motiv ascuns? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#7 2011-02-10 14:06:59
Re: Oare invidie?!am 22 de ani. stiu,sunt micuta Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-02-10 14:07:14) Offline #8 2011-02-10 14:11:59
Re: Oare invidie?!
nu cred ca este invidie, nu cred ca ar vrea sa aiba si ea viata ta. daca zici ca pur si simplu nu te suporta(conform spuselor ei), probabil ca a vrut sa te jigneasca, sa dea unde stie ca te doare mai tare. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2011-02-10 14:18:20
Re: Oare invidie?!pai atunci e foarte bine inseamna ca intr-adevar ti-ai luat viata in maini si o duci cu zambetul pe buze Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2011-02-10 14:22:44
Re: Oare invidie?!inseamna ca si ea facea acelasi lucru la varsta ta si de aici a plecat izbucnirea ei Offline #11 2011-02-10 14:24:51
Ei,nu facea nimic. Avea soacra care ii facea tot ce tinea de casa,si bona pentru copil Offline #12 2011-02-10 14:26:29
atucni nush...nu te considera demna sa ii iei exemplu Offline #13 2011-02-10 14:29:42
Re: Oare invidie?!pai poate tocmai, ar fi vrut sa faca asta la varsta ta, sa se distreze, sa se bucure de viata, nu a apucat pentru ca avea casa, barbat , copil si considera ca iti irosesti viata asa cum si-a irosit-o ea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2011-02-10 14:42:21
Re: Oare invidie?!Hm. Povestea ta imi aduce aminte de o reactie ciudata de-a mamei mele, cu care nici eu nu sunt in aproape niciun fel de relatie. Am avut ceva probleme cu iubitul si ne-am separat vreo luna, ea nu stia exact povestea, doar ca nu ne mai vedem. N-m avut nicio discutie pe tema asta, desi eu treceam printr-o adevarata drama Si cand ne-am impacat, desi saracul baiat nu stiu daca a gresit cu ceva vreodata in fata ei (eram impreuna de 3 ani, a dormit la mine, a mers cu noi la cumparaturi etc etc), a avut o reactie f urata, ceva de genul "ah, iar te vezi cu asta? ca ce chestie?". Nush, nu pot sa exprim cat de ..naspa m-am simtit . Offline #15 2011-02-10 14:43:21
ai citit mai sus? Offline #16 2011-02-10 14:51:37
Re: Oare invidie?!Poate pentru ca ea se considera mama ta si crede ca te poate influenta precum a facut o mama ei. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #17 2011-02-10 14:52:43
Re: Oare invidie?!Esti o fericita ca nu mai stai cu ea, uneori genul asta de atitudine produce o atmosfera chiar neplacuta in casa . Pe mine una ma demoralizeaza. Offline #18 2011-02-10 14:58:27
da am citit dupa ce ati scris deja si nu am mai sters... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2011-02-10 16:12:08Re: Oare invidie?!Eu tot sustin mai ales ca ai zis ca te-a avut la 17 ani, ca a zis-o cu regret ca nu ti-a putut sa iti ofere o tinerete asa cum poate si-a dorit ea, lipsita de griji. Oricat ar avea altii grija de casa si copil, tot sa ai la 17 ani pe cap o casa si copil si sot... plus stigma de mama tanara... e greu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|