homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.

#1 2011-02-11 22:25:36

vision
Membru
Inregistrat: 2011-02-11

Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.

Bunaa

Am si eu o intrebare importanta: Atunci cand iti pui prezervativul pe penis trebuie sa il pui inainte sa iasa lichidul preejaculator? E o problema daca prezervativul e pus dupa ce a iesit lichidul preejaculator?

De exemplu: Stam in pat, ne sarutam si baiatul se excita. Penisul intra in erectie si atunci iese lichidul preejaculator.
Ar trebui spalat sau sters cumva penisul dupa ce iese lichidul preejaculator? Sau se poate pune prezervativul peste lichidul preejaculator fara sa fie o problema?

Multumesc anticipat  smile

#2 2011-02-11 22:57:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.

se poate pune peste, important e sa nu aiba loc un contact intre fata si baiat, fara prezervativ, deoarece lichidul acela poate contine spermatozoizi de la o ejaculare anterioara.

#3 2011-02-11 23:12:56

vision
Membru
Inregistrat: 2011-02-11

Deci nu tre sa fie sters sau spalat penisul? Sa inteleg ca,atat timp cat nu e contact intre fata si baiat, chiar daca iese lichid preejaculator prezervativul poate fi pus peste si nu e nici un fel de problema,nu?

#4 2011-02-12 09:09:20

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

eu nu stiu ce sa zic...spune-i sa se stearga cu un servetel umed sau ai grija sa nu atinga peretii exteriori ai prez

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#5 2011-02-12 14:13:50

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Asd a scris:

eu nu stiu ce sa zic...spune-i sa se stearga cu un servetel umed sau ai grija sa nu atinga peretii exteriori ai prez

se poate pune peste lichid...
ce-ar insemna ca la fiecare miscare sa ne ducem la baie sa spalam tot...ba maini, ba penis...? smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-02-12 21:45:58

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

exact, ai inteles bine:

vision a scris:

Sa inteleg ca,atat timp cat nu e contact intre fata si baiat, chiar daca iese lichid preejaculator prezervativul poate fi pus peste si nu e nici un fel de problema,nu?

#7 2011-02-12 22:16:52

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Asd a scris:

ai grija sa nu atinga peretii exteriori ai prez

subscriu

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.