|
Nu esti logat.
Chist ovarian si anticonceptionale-2#20 2012-07-28 14:05:21
Re: Chist ovarian si anticonceptionalebuna ma numesc georgiana am 19 ani si de anul trecut am descoperit ca am 1 chist ovarian pe ovarul stang,nimic grav pana atunci...insa din aceasta iarna am avut dureri de burta si imbalonari , febra .. care si acestea au trecut si nu m-am mai dus la medic... saptamana trecuta am fost internata in spital pe motiv ca in luna curenta am avut menstruatie de 3 ori ar nu a durat mai mult de 2 zile . mentioez ca am menstruatie neregulata .cand m-am internat aveam dureri de spate si de burta doar atunci cand aveam vezica plina sau stateam pe abdomen simteam cv tare in dreptul ovarului stang. medicul ginecolog in urma unei ecografii mi-a zis a am ambele ovare micropolichistice iar ovarul stang e de 2 ori cat uterul si e asezat in spatele acestuia.. mi-a zis ca ambele ovare sunt nefunctionabile, a si tratament mi.a dat eficef si supozitoare clafen urmand ca dupa 1 saptamana sa revin la control .. asa am si facut .. insa mi-a zis ca ovarul stag cel afectat serios nu da inapoi.. ceia ce m-a ingrijorat ft tare .. aqm mi-a dat sa iau anticonceptionale karissa si apoi sa merg dupa 1 luna la control. cand l-am intrebat daca pot face copii mi-a zis k u se pate pronunta pt ca am uterul mic ... sunt disperata va rog suneti-mi ce se intampla... multumesc Offline #21 2012-07-28 15:24:55
Re: Chist ovarian si anticonceptionalece sa ti spunem in legatura cu ce? Offline #22 2012-08-03 22:14:08
Re: Chist ovarian si anticonceptionaledaca e ceva grav , sau daca aveti idee ce se poate face in astfel de cazuri ... va multumesc astept raspuns Offline #23 2012-08-04 00:57:39
Re: Chist ovarian si anticonceptionalecat de grav e .... eu nu stiu sa ti zic pt ca nu sunt medic ... si apoi nu stiu ce intelegem amandoua prin grav asta. imi pari cam speriata. Offline #24 2012-10-08 11:30:16
Re: Chist ovarian si anticonceptionalebuna geo. pot sa spun ca in primul rand trebuie sa fi foarte optimista pentru ca sunt multe femei diagnosticaare cu ovare micropolichistice si au copi sanatosi si frumosi. pe de alta parte din cate am citit eu pcos se trateaza dor cu anticonceptionale diane35 sau yasmin, si din cate am inteles tie tiau dat altceva. analize hormonale ti-au facut? ca asta e un pas important in diagnosticarea pcos. multa bafta si fi optimista si poti incerva si un tratament homeopat, eu am incercat si da roade. daca esti interesata spunemi si o sa iti zic ce am incercat eu. pupici Offline Publicitateloading...
#25 2012-10-17 17:38:54
Re: Chist ovarian si anticonceptionaleBuna tuturor! Offline #26 2012-10-25 18:18:38
Re: Chist ovarian si anticonceptionaleBuna ziua!acum 3 luni mi-a descoperit doctorul un chist de 3, 5 cm pe ovarul stang, am luat tratament cu duphaston dar n-a mers. asta e a doua luna de cand iau cerazette si pe langa faptul ca am o coloratie rosie, doctorul a zis ca e de la anticonceptionale, mi-a descoperit chiar azi inca un chist pe ovarul drept de 3 cm....surpriza...s-a mirat si el pt ca nu reactioneaza deloc la tratament, ba din contra imi apare inca unul....mi-a dat sa fac ceva analiza si a zis ca daca nu trece trebuie facuta laparoscopie, eu m-am cam panicat cand am auzit.....am mai avut chisturi in trecut dar au trecut de la diane 35. mi-ar placea sa aflu o parere, cele care v-ati mai confruntat cu problema asta.cum ati scapat de ele fara operatie?va multumesc Offline #27 2012-10-25 19:55:33
Re: Chist ovarian si anticonceptionalesi eu am avut un chist pe ovarul drept de 2,5 cm si dupa 6 luni de anticonceptionale a trecut,am luat artizia(insa difera de la organism la organism) Two souls don't find each other by simple accident Offline #28 2012-10-25 23:52:55
Re: Chist ovarian si anticonceptionaleMultumesc Johanne12......ai facut dozare hormonala ca sa afli care ti se potriveste? am inteles ca asa e cel mai indicat Offline #29 2012-10-27 15:26:50
Re: Chist ovarian si anticonceptionale*reclama* Offline #30 2012-10-28 09:38:57
Re: Chist ovarian si anticonceptionaledaniel2013 ai ban 1 zi pt reclama si postare multipla Offline #31 2012-10-28 17:50:42
Re: Chist ovarian si anticonceptionaleFetelor, din cauza anticonceptionalelor cerazette m-am trezit cu o frumusete de menstruatie in a 12-a zi de cand am inceput folia, am fost la medic mi-a spus sa le inlocuiesc urgent cu diane 35, pt ca cerazette are ca efecte secundare printre altele si producerea unei sangerari care seamana mai degraba cu o menstruatie, dar acum nu se mai opreste, dureaza deja de 5 zile...am luat o fiola de vitamina K.....ati avut probleme de genul acesta? multumesc Offline #32 2012-10-28 18:28:48
Re: Chist ovarian si anticonceptionalenu mai lua niciodata vitamina k,are efect coagulant si ai sa te trezesti cu presiune vaginala si ai sa plangi pe wc ca nu poti elimina sangele Two souls don't find each other by simple accident Offline #33 2012-10-29 14:14:40
Re: Chist ovarian si anticonceptionale
ai patit tu asta? Offline #34 2012-10-29 19:23:43
Re: Chist ovarian si anticonceptionalenu,a patit mama mea,avea un fel de hemoragie si a luat vitamina k si apoi plangea pe w.c Two souls don't find each other by simple accident Offline #35 2012-10-29 22:41:09
Re: Chist ovarian si anticonceptionale
Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "plangea pe wc".....cunosc persoane carora li s-a recomandat vitamina K de catre medic pt ca aveau hemoragie la menstruatie. bine la mine nu se pune problema de hemoragie, ci de efectele secundare ale acelor anticonceptionale pacatoase si ca imi venise la 2 saptamani de la menstruatie anterioara, era o pierdere de sange care ma putea anemia....mi-a spus dr ca ar trbui sa treaca in vreo 5 zile si am inceput sa iau calciu.oricum mi s-a mai diminuat de cand am luat fiola....dar intr-adevar nu e recomandat decat in cazuri extreme si nu pt a intarzia menstra cum am inteles ca mai procedeaza unele Offline #36 2012-10-29 22:46:31
Re: Chist ovarian si anticonceptionalepur si simplu nu putea elimina acel sange,il simtea ca pe un cheag si nu il elimina pentru ca s-a coagulat din cauza vitaminei k Two souls don't find each other by simple accident Offline #37 2012-10-30 11:10:13
Re: Chist ovarian si anticonceptionalebrrr, n-am mai auzit de efectul asta. Offline #38 2012-10-30 23:06:46
Re: Chist ovarian si anticonceptionalenici noi nu stiam anca si eram doar eu si mama acasa si de nestiinta si disperare a luat,apoi a venit cumnatamea acasa si a zis ca si mama ei a luat si a patit la fel...acum nu stiu daca este la toata lumea asa... Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|