homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teava video-colposcopului si celelalte instrumente se sterilizeaza?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Teava video-colposcopului si celelalte instrumente se sterilizeaza?

#1 2011-02-12 15:28:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Teava video-colposcopului si celelalte instrumente se sterilizeaza?

Intreb pentru ca am ajuns si eu pe la aceasta doctorita si mi se pare ca le baga in vagin tuturor pacientelor teava respectiva a video-colposcopului, fara a o steriliza in vreun fel. N-ar trebui ca video-colposcopul sa aiba un capat interschimbabil? si macar acela sa fie sterilizat... nustiu Voi stiti?
Exact ca-n citatul de mai jos mi s-a parut si mie aceasta doctorita si nici nu stiu in cine sa mai am incredere de-acum incolo supa

luliby a scris:

In legatura ca Dr. Dragan Romina,

Am o parere f. proasta! E o doctorita neglijenta pe care eu personal o suspectez de faptul ca m-a infectat cu virusul HPV.

Am ajuns la ea la cabinet deoarece aveam niste dureri provocate de un fibrom si pt. ca am cautat un cabinet aproape de casa. Deoarece ce consultatiile la dansa erau mai ieftine si pt ca era mai aproape de casa am acceptat sa merg la dansa de cateva ori pt ecografie intravaginala pt fibrom. Dansa lucreaza singura fara asistenta, in graba si uneori primeste mai multe pers. in cabinet: in special fete tinere care vin la tratament ( am presupus ca aceste fete tinere care fac coada la ea la usa vin la tratament pt condilomatoza). De ce spus asta? pt ca intamplarea a facut sa ma primeasca cu o fata in cabinet, in timp ce o controla pe fata respectiva pe mine m-a pus sa ma dezbrac intr-o camaruta cu ghiuveta si sa stau sa astept acolo pana termina cu fata respectiva. Astfel am auzit o discutie, care ulterior mi-am dat seama ca era vorba despre un tratament de condilomatoza.

Nu dupa mult timp dupa ce am fregventat cabinetul domeni dr. Romina Dragan m-am procopsit si eu cu condiloame! Sunt sigura ca de la ea le am! Stiu ca n-am cum sa dovedesc acest aspect, insa modul in care consulta si tot ceea ce se intampla la acel cabinet spune totul!

Recomand in special fetelor tinere sa nu mai mearga la acesta doctorita! Ceva suspect se petrece acolo! E vorba de consultatiile care se dau la cabinetul ROMAR!

Eu acum pe langa problema cu fibroamele trebuie sa ma lupt si cu acest virus nenorocit HPV!!!

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-12 15:49:01)

#2 2011-02-12 20:25:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Teava video-colposcopului si celelalte instrumente se sterilizeaza?

doamne neutral eu cred ca tre sa existe ceva ca sa fie sterilizata chestia asta sau cumva neutral

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-02-12 20:26:10)

#3 2011-02-12 20:39:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

colposcopul ramane in afara vaginului

#4 2011-02-12 21:23:43

jeannie
Addicted member

bun, dar teava pe care ti-o baga in vagin? aia e sterilizata?

#5 2011-02-12 22:07:22

ioana_4
Diamond member

pai ce teava? ca mie cel putin nu mi-a bagat nicio teava
sau te referi la despartitor?

Publicitate

loading...

#6 2011-02-12 22:11:27

jeannie
Addicted member

Pai iti baga in vagin o teava scurta, care are in capat o lentila si iti filmeaza colul si peretii vaginali. Eu asa stiu.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-12 22:46:49)

#7 2011-02-12 22:13:19

ioana_4
Diamond member

ce sa zic, nu stiu.. eu asa am impresia ca nu a bagat nimic si folosea colposcopul din exterior, dar tot ce e posibil sa nu fi fost asa

uite ce am gasit, ca ramane la intrarea in vagin colposcopul, asa cum stiu ca a fost si la mine, in vagin a intrat dor despartitorul ala

Medicul va introduce un instrument numit specul vaginal cu care patrunde in vagin si care desparte peretii vaginului pentru a vedea mai bine colul.
Colposcopul va fi pozitionat la intrarea in vagin in timp ce doctorul examineaza mucoasa vaginului si a colului. Se poate folosi o solutie iodata pentru a face mai vizibile zonele cu modificari. Se pot lua imagini video sau fotografii de la acest nivel.

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-02-12 22:21:38)

#8 2011-02-12 22:37:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la mine nu a bagat niciodata nimic in interior..adica e o lupa inafara cu care vede pana in interior fiind despartita cu despartitorul care este singurul care intra in contact direct cu pielea. dar nu a bagat nimic in interior, pana la col..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#9 2011-02-12 22:43:58

jeannie
Addicted member

pe mine m-a atins cu teava aia la intrarea in vagin bang

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-12 22:44:34)

#10 2011-02-12 23:04:31

ioana_4
Diamond member

deci ca si la mine, cora...

acum, orangina, daca e sa ne luam asa, nu putem garanta nici pentru valve si despartitor ca sunt sterilizate, mergem pe incredere ...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Teava video-colposcopului si celelalte instrumente se sterilizeaza?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.