|
Nu esti logat.
Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pagini: 1
#1 2011-02-14 00:30:23
Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eu ziua de luni o cataloghez drept "zi neagra"! Pentru ca dupa 2zile in care ma trezesc intotdeauna dupa ora 10:00 ,lenevit si stat in casa,ma trezesc fata in fata cu "mirifica" zi de luni cand trebuie sa ma trezesc la 6:00! Lunea simt ca nu am putere sa fac nimic,cea mai proasta zi a saptamanii. Offline #2 2011-02-14 00:42:08
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un sfat e sa-ti iei liber lunea.. dar nu e posibil.. totusi pentru aproape orice persoana lunea e naspa.. incearca sa te culci devreme duminica seara pt a te trezi odihnita inainte sa sune ceasul.. sau sa bei un ceai linistitor pt un somn mai bun(dar vezi sa te trezesti totusi). Eu sunt norocoasa si nu prea... ma trezesc dimineata doar 2 zile pe saptamana.. dar pot fi oricare 2 zile... nu fi suparata, asta e, lunea e cea mai urata, sambata e cea mai frumoasa www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-02-14 09:40:55
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pentru mine este greu luni, dar la incepand cu joi deja este insuportabil Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-02-14 17:41:43
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si la mine e naspa ziua de luni. si ma trezesc la 7 fara 10 minute... dar cand ajung acasa... alta viata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2011-02-14 17:51:06
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!la mine nu e deloc greu..ma pot considera o norocoasa,lucrez intr-o firma mare,la 15 min de casa Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-14 17:56:27
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ziua de luni... cand eram in liceu o uram. acum e ceva mai acceptabila, si asta daca vin la munca schibul 2. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #7 2011-02-14 18:45:47
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pentru mine ziua de luni e ca oricare alta, dar da... si eu o uram in liceu cand ma trezeam la 6. Acum nu ma trezesc niciodata mai devreme de 8 Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2011-02-14 19:11:09
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mda. Inca o zi de luni distrusa Pur si simplu URASC LUNEA! Offline #9 2011-02-14 20:16:18
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
exact asa si eu Offline #10 2011-02-14 20:51:50
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mie imi place lunea. Imi place ca nu stiu ce o sa-mi aduca noua saptamana. Ma fascineaza inceputurile. Oricum ma trezesc greu in orice zi a saptamanii, asa ca din punctul asta de vedere, tot acolo e. Cel mai putin imi place joia (atunci incep sa-mi pierd energia si mi-o recapat vinerea pe la pranz) si duminica. Dar sambata e ziua mea preferata, in care nu lucrez, nu fac treburi in casa, ma ocup doar de mine si de noi . Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #11 2011-02-15 16:23:58
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu cateodata urasc si dumica seara , pentru ca urmeaza luni Offline #12 2011-02-15 19:36:23
Re: Ziua de luni-un chin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si eu uram lunea/duminica dimineata pentru ca aveam liber in week-end..acum sincer..cand am o zi libera in timpul saptamanii si de la saptamana la saptamana e alta..e super ok Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|