homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examen secretie vaginala

#1 2011-02-14 21:19:27

catalina1276
New member
Inregistrat: 2011-02-14

examen secretie vaginala

In urma unui examen secretie vaginala a iesit urmatorul rezultat: epitelii relativ frecvente, cocobacili gram negativi frecventi, si la alte observatii: relativ frecvente celule superficiale si intermediare etalate.Va rog mult ajutati-ma la interpretarea rezultatului ce inseamna ca am, (la restul este absent), daca este contagios sau nu si cam ce tratament trebuie urmat, ma simt foarte rau, iar la fiecare contact am usturimi si un miros insuportabil.Va multumesc mult!

#2 2011-02-16 11:18:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: examen secretie vaginala

e o dereglare de flora vaginala cel mai probabil
mergi la medic pentru tratament

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-02-19 23:38:51

Anca Ramona
Membru
Inregistrat: 2011-02-19

Buna...am rugamintea sa ma ajutati, deoarece mi-am facut un examen de secretie si nu am reusit sa ajung la medicul ginecolog pt interpretarea rezultatelor. In urma ex de secretie rezulta:
celule epileliale poligonale - frecvente
celule epiteliale rotunde - absente
celule cu aspect de clue cell - absente
leucocite - relativ frecvente
levuri - rare,
inmugurite- absente
pseudohife - absente
Flora lactobacilara, predomina flora lactobacilara si relativ frecventi coci Gram pozitivi.
Va rog sa ma ajutati ca am tot citit pe internet dar nu am inteles mare lucru. Va multumesc anticipat!!!

#4 2011-02-20 00:20:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

probabil o usoara candidoza si tot probabail un streptococ sau stafilococ. dar fara culturi nu putem sti.

#5 2011-02-20 22:38:37

larisssa
Membru
Inregistrat: 2011-02-20

buna:).
De cateva luni am probleme in timpul contactului sexual..simt o durere, o usturime..nu stiu exact cum sa descriu sentimentul.Am fost la un medic ginecolog si mi-a prescris nizoral, metronidazol, ovule, spalaturi vaginale.ia prescris si partenerului metronidazol si nizoral..mi-a disparut durerea pentru vreo luna, 2.apoi iar a inceput.Am consultat alt medic caruia ii spusesem povestea si mi-a spus ca nu trebuia sa iau acel tratament ca practic mi-a "bombardat" corpul.Am facut examen de secretie vaginala si mi-a iesit: A.Frotiu Gram Foarte frecvente celule epiteliale;extrem de frecventi bacili gram+drepti sau usor incurbati, cu grosimea si lungimea variabila.Absente celule levurice. B.FLORA LACTOBACILARA.LEVURI ABSENTE
Daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu o interpretare,e ceva grav?..Multumesc anticipat!

Publicitate

loading...

#6 2011-02-20 23:23:41

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Si la secretie cred ca este ok,nu ai infectie..ai lactobacili,care fac parte din secretia vaginala normala,ei au rolul de a apara vaginul de agentii patogeni..

pc

#7 2011-02-21 20:29:55

larisssa
Membru
Inregistrat: 2011-02-20

da,,dar de ce am dureri in tp contactului sexual?am mai facut un control si medicul mi-a cerut sa mai fac o analiza de secretie si mi-a prescris 6 ovule meclodin si unguent gleitgelen ca as avea o infectie cu candida..nu mai stiu ce sa fac sa scap de durerea asta ca am luat si astea si tot am probleme:((

#8 2012-06-22 17:33:58

mihaela09
New member
Inregistrat: 2012-06-22

Buna! Am o intrebare,la o analiza a secretiei vaginale rezultatul mi.a iesit candida negativ, gonoree negativ si coci pozitiv. Spune.ti va rog ce fel de coci sunt,pozitivi sau negativi? Sunt motive sa ma ingrijorez? Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.