homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari ciudate

#1 2011-02-14 22:27:07

buburuza89
Membru
Inregistrat: 2011-02-14

sangerari ciudate

buna!am si eu o problema...am fost la doctor acum 3 luni si mi a sugerat miligest ca si anticonceptionale doar ca dupa ce menstruatia s a terminat a continuat sa mi curga sange dar mai putin ca si cum as fi fost in ultima zi de menstruatie(din cate am inteles si de la doctor si de la voi se numeste spotting).pana sa termin folia am fost din nou la doctor pt ca nu mi s a parut normal si mi a spus sa schimb pastilele cu karissa si sa continui de unde am ramas cu acestea dar si problema a continuat.am renuntat la ele in cele din urma, am facut o pauza de o luna si acum am luat yasmine...in primele 10 zile a fost ok pana astazi cand au inceput sangerarile din nou....ce credeti ca ar trebui sa fac in cazul asta???

#2 2011-02-15 09:19:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: sangerari ciudate

din cate imi amintesc, sangerarile acestea sunt normale in primele 3 luni de AC. cred ca ce trebuia sa faci de la bun inceput era sa ramai pe un singur tip de AC (nu cred ca e bine sa le schimbi asa des) si in cel mult 3 luni nu ai mai fi avut spotting. ramai pe yasmine si asteapta sa treaca vreo 3 luni, pana se obisnuieste corpul cu ele.

#3 2011-02-16 11:16:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: sangerari ciudate

sincer, avem date putine si de aceea inclin sa cred ca sfatul ancai e cel mai bun pe care il poti primi aici...un altul ar fi sa mergi la un alt medic sa mai ceri o parere

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.