homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TEST BABES PAPANICOLAU + hpv

#1 2011-02-15 12:33:37

corina2011
Membru
Inregistrat: 2011-02-15

TEST BABES PAPANICOLAU + hpv

BUNA FETELOR,
EU SUNT DIN RAMICUL VALCEA, AM FOST LA MEDICUL GINECOLOG SI MI-AM FACUT UN TEST PAPANICOLAU IN MEDIU LICHID. ACESTA A FOST TRIMIS SI EFECTUAT IN BUCURESTI LA UN LABORATOR RENUMIT -MICOMI SI MI-A IESIT RISC CRESCUT DE HPV (AM PLATIT )- DR. MEA MI-A RECOMANDAT SA MERG IN BUCURESTI LA MICOMI SA-MI FAC COLPOSCOPIA CARE COSTA 280 RON.
M-AM SPERIAT, AM SUNAT LA O PRIETENA IN BUCURESTI CARE STA IN SECTORUL 2 SI MI-A RECOMANDAT CLINICA *********- UNDE AM FACUT TESTUL PAPANICOLAU LA PRETUL DE 95 RON (AU O OFERTA IN ACEST PRET INTRA SI GENOTIPAREA HPV- TULPINI 16/18) SI REZULTATUL A FOST  NEGATIV. NU MI-A IESIT DECAT O INFLAMATIE. IN ACESTA MINUNATA CLINICA AM FACUT SI COLPOSCOPIE- DR. BERNEVIG MIHAELA SI COLUL MEU ARATA PERFECT.
IN CONCLUZIE NU MAI AVETI INCREDERE IN TOATE ACESTE LABORATOARE RENUMITE- MI-AU INCURCAT PROBA SI MI-AU DAT UN REZULTAT FALS.

LE MULTUMESC DIN SUFLET CELOR DE LA CLINICA ********. MI-AU AJUTAT ENORM...CREDETI-MA CA AM FOST FOARTE STRESATA IN MOMENTUL IN CARE AM VAZUT ACEL REZULTAT.
CA SA VEDETI CE EXACTE SUNT REZULTATELE "LA CELE MAI TARI LABORATOARE"- MAI DAI SI O CARUTA DE BANI SI MAI ISI BAT SI JOC DE TINE.

ps: recomand DIN SUFLET CLINICA *********** DIN SECTORUL 2

Ultima oara a fost editat de gargarita (2011-02-15 17:31:24)

#2 2011-02-15 12:36:16

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: TEST BABES PAPANICOLAU + hpv

tie ce iti iese pt reclama?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2011-02-15 17:30:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: TEST BABES PAPANICOLAU + hpv

corina2011 ai ban 1 zi pentru reclama

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.