|
Nu esti logat.
Analiza#1 2011-02-15 17:50:55
analizaam fost internata o sapt in spital si ieri am terminat tratamentul impotrica vulvitei si a candidei.doctorul mi-a luat ieri analiza la secretia vaginala si mi-a zis sa vin azi sa-mi dea rezultatul dar astazi mi-a zis ca nu s-a vazut nimic si mi-a spus sa am contact sexual astazi si maine sa revin pt analiza secretiei si mi-a spus sa incerce el ca sa-mi ia analiza imedita dupa contactul sexual. este normal asa ceva dupa tratamentul acesta imediat sa-mi faca analiza asta? care a fost defapt chestia pentru care mi-a zis sa o fac cu el ca sa-mi ia pe loc secretia pt a o duce la analiza? ce se intampla cu adecarat? Ultima oara a fost editat de iubi (2011-02-15 18:17:32) Offline #2 2011-02-15 17:54:43
Re: analizasper sa fie un topic facut la misto. mi-e greu sa cred ca exista un astfel de "doctor". Offline #3 2011-02-15 17:59:23Re: analiza. direct reclamatie scria pe el. tot ce a incercat (dupa tratament si acces la...comoara) a fost sa'ti intre in pantaloni ceva mai mult decat cu degetele. doamne ce om ... Ultima oara a fost editat de Soulshard (2011-02-15 18:00:05) Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #4 2011-02-15 18:01:16
Re: analizastai ss, ca e la misto postul Offline #5 2011-02-15 18:02:44Re: analizamai stii? poate nu este. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-15 18:04:21
Re: analizaaa iubi, daca tie cineva iti propune pe strada sa faca sex cu tine ca sa iti arate daca esti bolnava sau ceva de genul, o faci? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|