homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uter fibromatos, marit???

#1 2011-02-15 19:53:18

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Uter fibromatos, marit???

Buna
am aflat de curand ca am uter fibromatos, cu 2 nodului de 2 mm si uterul imi e marit, are 8/5,5.
Stie cineva sa imi spuna ce poate determina marirea aceasta a uterului?
Medicul nu mi-a dat nimic...
Faza e ca sunt la ciclu, imi simt uterul ff inflamat, sange curge putin si doaree  ingrozitor...
Sa fie vreo infectie? Am sa ma duc sa imi fac un test papanicolau( luna viitoare la salar ) desi mi-a zis medicul ca colul meu arata bine!
Ma lupt cu aceasta inflamatie de 2 ani deja si simt ca innebunesc!
Are vreuna dintre voi tipul asta de problema?

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2011-02-15 23:32:30

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Uter fibromatos, marit???

Inflamatia pe care o simti poate fi si din cauza ciclului menstrual.
Mama a avut si ea uter fibromatos si la fel ca tine era mai tot timpul iritata de faptul ca doctorii nu ii explicau cum trebuie. Apoi a aflat ca marirea uterului e cauzata de ceea ce la tine e reprezentat de cei 2 noduli. Nu ti-a dat niciun tratament pentru fibrom?

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-02-16 05:46:18

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Din pacate NU. Mi-a zis ca momentan trebuie doar sa ii tinem sub observatie.
Culmea e ca anul trecut am luat cerazett 3 luni pt un chist, mi s-a oprit ciclul pentru 0 luna si ceva..si atunci m-am simtit si eu normal, pot spune divin, nu ma mai durea nimic. Dar menopauza nu e o solutie, am doar 34 de ani.

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#4 2011-02-16 08:30:53

Bogd@n@
New member
Inregistrat: 2011-02-10

Buna ziua am fost ieri la control deoarece iin timpul contraceptivelor la jumatatea foliei mi-a venit menstruatia(foarte abundenta)
mi-a facut eco vaginal si mi-a zis ca am un nodul intraparietal submucos de 0.64cm/0.44cm.Mi-a oprit anticonceptionalele si mi-a dat tratament cu duphaston din a14-a zi a ciculului pana in ziua 24 timp de 3 luni.
Intrebarea mea este:daca mi-a oprit contraceptivele...celelalte contacte sexuale dinaintea opririi mai sunt protejate?si daca ma afecteaza cumva acest nodul la o viitoare sarcina...ne dorim mult bebe dar luam contraceptive deoarece acum 4 luni am fost operata de un chist dermoid.Inca ceva se poate sa fac alergie la latex sau la gelul de ecograf?deoarece am o usoara iritatie cu inflamare in zona genitala exterioara.Asta sa intamplat seara dupa control.Candida nu este sau vreo micoza deoarece am facut lama am luat tratament dupa care am facut din nou lama si este ok.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi."

#5 2011-02-16 22:47:51

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nataroman a scris:

Din pacate NU. Mi-a zis ca momentan trebuie doar sa ii tinem sub observatie.
Culmea e ca anul trecut am luat cerazett 3 luni pt un chist, mi s-a oprit ciclul pentru 0 luna si ceva..si atunci m-am simtit si eu normal, pot spune divin, nu ma mai durea nimic. Dar menopauza nu e o solutie, am doar 34 de ani.

Din pacate mama a "intrat" la menopauza la varsta de 30 de ani sad la ea au aparut complicatii pentru ca nu a fost supravegheata corespunzator si a trebuit sa fie operata, incat sa i se scoata uterul si tot ce avea ea acolo. Dar daca tie doctorul iti spune ca trebuie sa te supravegheze, atunci va fi bine si va aparea si un tratament curand, in functie de evolutia starii de sanatate. Dar va fi bine, nu te speria!

puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.