homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua-2

#20 2011-02-16 10:45:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: buna ziua

luisjota a scris:

pentru ca prezervativul nu e 100% efectiv...

cand nu e folosit corect.

daca vrea ceva mai "efectiv" de atat, sa foloseasca AC, dar sa nu le combine si cu prezervativ, ca chiar n-are niciun rost.

#21 2011-02-16 10:50:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pt deschizatoarea topicului: nici 5 degete de la o mana nu sunt identice daramite noi ca femei ..ca indivizi? evident ca este posibil sa ramai insarcinata la fel de bine cum este posibil sa nu ramai insarcinata...depinde de cat de bine functioneaza ovarele tale...un organism sanatos imediat "prinde"...spre informatia ta poti sa ramai insarcinata si daca faci sex in timpul menstruatiei...daca de data asta scapi fara sarcina data viitoare fii si tu mai cu capul pe umeri pt ca daca doamne fereste ajungi la un avort tu il suporti nu partenerul si este o trauma majora atat fizica cat si psihica si intr-o lume in care beneficiem de atatea metode cotraceptive ar fi si pacat sa ajungi sa recurgi la cea mai drastica dintre ele

ehh fetelor ce v-ati face daca vi s-ar ingrasa parul de la o zi la alta in ultimul hai si ar trebui sa va clatiti pe fata la fiecare 2 ore ca vi se ingrasa tenul prea rau si sa mai aveti si o menstruatie din aia care vine la 35-45-50 de zile huh? sa va mai aud atunci ca nu vreti sa luati ac, eu una ma gandesc cu groaza la momentul cand le voi lasa pt a ramane insarcinata pt ca in ceea ce ma priveste ac reprezinta un mod de viata indiferent ca am sau nu am contacte sexuale si ma mai gandesc cu groaza ca nu am avut si eu internet cand eram adolescenta si as fi avut atata nevoie de ac ca sa ma simt si eu om ...offffff ce usor e pt voi sa fiti anti ac lol

#22 2011-02-16 11:07:08

anca90
Platinum member

da, e usor sa fii "anti ac", dupa ce ai vazut cum "AC" ti-au declansat tumori mamare si ai trecut printr-o operatie pe san si spaima ca ai putea avea cancer de san.

tu vorbesti acolo de anticonceptionale ca tratament, pe cand orange nu zice nicaieri ca ar avea problemele de care pomenesti tu. nustiu in al doilea rand, e trist ca nu exista tratamente particularizate pt dereglarile hormonale si ca deocamdata le ascundem sub pres sedand organismul cu hormoni sintetici.

#23 2011-02-16 11:30:38

sleeping_beauty
Addicted member

ai si tu dreptatea ta anca

eu altceva vroiam sa subliniez si anume de exemplu tu dar nu te vizez neaparat sau doar pe tine...sari imediat cu sfaturi gen "nu lua ac ca este hormon sintetic si mai bine lasi organismul asa cum e el de la natura" insa daca mie imi priesc ac iar tie nu asta nu inseamna ca trebuie sa sarim pe fiecare persoana care cere un sfat de genul sa faca ca tine sau ca mine bazat pe experienta mea sau a a ta

imi pot doar imagina in ce tensiune stai si tu insa sa sfatuiesti pe toata lumea sa nu ia ac doar pt ca tie nu ti-au priit mi se pare deplasat...si spun asta bazat pe postarile tale in timp pe aceasta tema nu neaparat la acest topic

si nu in ultimul rand, acest post al meu nu este menit nici sa  te atace nici sa te jigneasca sau mai stiu eu ce, este pur si simplu felul in care vad eu lucrurile "din exterior", sper sa nu o iei personal deoarece chiar nu e cazul

si...sincer daca mi-ar fi fost bine fara ac nu le-as fi luat ..asta in cazuol in care credeai ca miltez pt folosirea ac, insa fiecare ar trebui sa decida ce e mai bine pt el fara sa fie speriat de alte persoane care prin prisma experientei lor spun hotarat "nu fa asa ca o sa patesti ca mine"

#24 2011-02-16 11:37:30

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sleep, eu nu sunt anti ac! am luat si eu la un moment dat si m-am simtit f bine!
eu sunt anti paranoia! lol de ce sa iei ac cand nu vrei sa renunti la prezervativ?  tillfreds
inteleg cand folosesti prezervativ si esti nevoita sa iei ac din probleme de sanatate....da asa, aiurea...hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#25 2011-02-16 11:42:30

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

dea_di a scris:

sleep, eu nu sunt anti ac! am luat si eu la un moment dat si m-am simtit f bine!
eu sunt anti paranoia! lol de ce sa iei ac cand nu vrei sa renunti la prezervativ?  tillfreds
inteleg cand folosesti prezervativ si esti nevoita sa iei ac din probleme de sanatate....da asa, aiurea...hmm

tummenupp

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#26 2011-02-16 12:02:41

sleeping_beauty
Addicted member

ideea era ca fata asta a intrebat cu totul altceva si s-a trezit cu lectii de morala..in fine...eu zic ca i se putea raspune un da sau nu si de ce... si apoi clarificat sfatul cu ac si prez fara sa fie insultata..dar poate mi s-a parut mie...

#27 2011-02-16 12:10:27

anca90
Platinum member

sleeping_beauty, stai linistita ca n-am de ce sa o iau personal si nici nu sunt genul care sa se atace la replicile de pe un forum smile.

vreau sa comentez putin citatul "tu insa sa sfatuiesti pe toata lumea sa nu ia ac doar pt ca tie nu ti-au priit mi se pare deplasat"... da, si mie mi s-ar parea deplasat daca ar fi vorba doar de mine. daca citesti mai mult in stanga si in dreapta, vei vedea ca nu sunt sigura careia nu i-au priit ac. unele s-au ingrasat, altele si-au dereglat ciclul de numai cu AC mai pot sta, altora le cade parul dupa ce le-au intrerupt, altele au patit ca mine si s-au ales cu tumori, altele nu mai au libido etc. nu vreau sa sperii pe nimeni, ci sa trag un semnal de alarma asupra riscurilor. nu e regula sa patesti ceva daca iei AC, dar sa stii la ce te poti astepta, sa nu-ti imaginezi ca iei bomboane in loc de hormoni.

va cine a insultat-o si cu ce??? eu doar sfaturi am dat, imi pare rau daca au fost intelese altfel.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-16 12:12:30)

#28 2011-02-16 13:37:55

Uni
New member
Inregistrat: 2010-03-22

dea_di a scris:

subscriu, anca...prezervativul e arhisuficient!

ca prezervativul nu se poate rupe niciodata asa-i?
fiecare are partea lui negativa, antinconceptionalele nu te pot proteja de bolile cu transmitere si prezervativele se pot rupe si uite asa te alegi cu o surpriza. nu cred ca se simte nimeni insultat din posturi,sunt doar niste pareri venite de la useri ceea ce efectiv cautam, doar de aia e forum.. smile si raspunsurile i-au fost date la inpresara din cate vad eu.

#29 2011-02-16 14:26:11

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

terminati cu prostiile, ca nimic nu e 100% sigur

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#30 2011-02-16 14:28:47

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

bineinteles ca se poate rupe daca e folosit incorect sau daca nu e pastrat corespunzator smile
si bineinteles ca nimic nu e 100% sigur smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#31 2011-02-16 15:41:16

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu inteleg de ce va certati de la AC...nici nu stiti sa va certati!!! rotfl
AC...au muuuult mai multe efecte benefice decat efecte secundare neplacute sau chiar nocive....si asta, s-ar rezolva perfect, daca fetele ar lua AC dupa un studiu facut de medicul fiecareia si nu sa le ia fiecare "dupa ureche"...dar pana ajungem noi acolo, mai e multtttttttt de mers si de f**ut big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

fucking perfect...

#32 2011-02-16 16:01:34

anca90
Platinum member

... spuse cineva cu experienta si cunostinte in domeniu

#33 2011-02-16 16:12:07

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

big_smile stiu ca, in fond, ma iubesti big_smile

fucking perfect...

#34 2011-02-16 17:14:49

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

inpresara a scris:

buna seara.Am 20 de ani am fost pe ciclu si mi sa terminat pe 14,astazi 15 am facuto cu prietenu meu si sa dat drumu in mine pot ramane gravida............sau nu???????astept un raspuns pls grater cesafac

se poate sa ramai insarcinata , sfatul meu e sa iei o pastila de pentru contaraceptia de urgenta  (postinor sau escapelle) ... dar ai grija ca ai maxim 72 de ore de la contactul cu  pricina
le:
de ce mai intrebi daca cunosti deja datele problemei, si nu e prima data cand scrii pe acest forum despre o problema ca asta ...

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-02-16 17:23:10)

#35 2011-02-16 17:59:42

mia789
New member
Inregistrat: 2011-02-16

da poti ramane insarcinata... dar sansele sunt foarte foarte mici:)

#36 2011-02-16 19:32:20

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

mia789 a scris:

da poti ramane insarcinata... dar sansele sunt foarte foarte mici:)

Subscriu

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.