|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata 2 luni#1 2011-02-15 23:33:46
menstruatie intarziata 2 lunihello!am si eu o foarte mare problema....iau antibebe de 2 ani si am facut pauza la fiecare 6 luni,le-am luat la timp...dar in luna noiembrie si decembrie am facut pauza!mi-a venit menstruatia de pe 26 decembrie si atunci am inceput sa iau din nou logest inca din prima zi de menstruatie!dupa ce am terminat folia nu mi-a venit menstruatia si am inceput alta folie cum scria pe prospect!in a 2a saptamana din a 2a folie mi-am facut un test de sarcina...care a iesit negativ!am continuat folia si acum sunt in saptamana de pauza si nici luna asta nu mi-a venit menstruatia.....sunt f speriata!va rog dati-mi un sfat Offline #2 2011-02-15 23:39:28
Re: menstruatie intarziata 2 luniMergi la doctor, nu e buna intarzierea asta. Amenoreea trebuie tratata! Poate pur si simplu nu ti se mai potrivesc pastilele si trebuiesc inlocuite. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-02-15 23:41:52
Re: menstruatie intarziata 2 lunisa inteleg ca este exclusa o posibila sarcina?pt ca ma gandesc ca daca as fi fost insarcinata in mod normal testul trebuia sa iasa pozitiv.....multumesc pt raspuns Offline #4 2011-02-15 23:49:38
Re: menstruatie intarziata 2 luniE exclusa sarcina daca le-ai luat corect pastilele. Presupunand ca e asa, intarzierea aceasta de 2 luni nu e ok. Alt sfat mai bun in afara de a merge cat mai repede la doctor, nu exista. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|