|
Nu esti logat.
Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msPagini: 1
#1 2011-02-16 15:30:20
Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msVulvo-vaginita candidozica se caracterizeaza printr-o scurgere abundenta, alb-cremoasa, cu miros asemanator celui de pine calda, asociata cu prurit(mincarime) si arsura, uneori cu dureri la contactul sexual si cu disurie (mictiune dificila sau dureroasa). Mucoasa vaginala si vulvara este edematiata, cu eritem si eroziuni, si cu depozite albe-cremoase. Netratate, leziunile se pot extinde spre perineu, pliurile inghinale, regiunea anala, coapse. Offline #2 2011-02-16 16:31:37
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..mspai cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa te duci la doctor sa faci un exam de secretie si sa vezi ce ai... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2011-02-17 10:10:50
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msKnd am fost la ginecolog, mi-am fac pap nicolau si secretie..nu mi-a dat nimik. k vezi domne eram in regula...iar p mn ma mank fff rau.. Offline #4 2011-02-17 10:28:40
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msdaca doctora ta e varza cum spui si nu ti-a dat nimic, de ce nu te duci la alta? ce spunea analiza ta de secretie si papa? nu ai cum sa refaci doar pe cea de secretie in alta parte si sa te vada alt medic? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-02-17 17:20:09
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msla papa nicolau apare cl 2 ... si la secretie mi-a zis doctora k nu a aparut nimik.. Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-02-17 17:20:35) Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-17 17:57:39
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..mseu zic sa refaci analizele la alt dr.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #7 2011-02-18 16:55:28
Re: Daca ma puteti ajuta...si dk nu deranjez sa-mi rasp Doctoressa..msCu siguranta trebuie sa mergi la alt doctor pentru ca mai mult ca sigur e o problema Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|