|
Nu esti logat.
Imi intarzie menstruatia!!!#1 2011-02-16 17:26:07
Imi intarzie menstruatia!!!Buna tuturor! Offline #2 2011-02-16 17:39:11
Re: Imi intarzie menstruatia!!!daca ai avut in trecut un ciclu regulat, nu e o garantie ca asa il vei avea pe viata. de-a lungul timpului, se mai intampla sa aiba loc mici dereglari, sau chiar unele mai mari, in caz ca apare vreo afectiune pe undeva. stresul e un factor cheie in dereglarea ciclului. faptul ca ti-ai inceput de curand viata sexuala, combinat probabil si cu examenele de la facultate, pot reprezenta un stres in plus fata de cum era pana acum. Offline #3 2011-02-17 09:52:27
Re: Imi intarzie menstruatia!!!Iti multumesc mult pentru raspuns! Problema este ca am intrebat foarte multe colege daca stiu vreun doctor ginecolog bun in Bucuresti si mi-au spus ca cei la care au fost ele nu prea sunt de recomandat, chiar daca sunt la clinici private. Daca imi puteti recomanda pe cineva la care ati fost si ati fost multumita, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc inca o data! Offline #4 2011-02-17 10:31:37
Re: Imi intarzie menstruatia!!!imi pare rau, eu nu sunt din bucuresti. dar vad ca ai gasit la topicul dr ginecologi buni ceva. mergi pe recomandarile de acolo. succes! Offline #5 2011-02-17 15:16:29
Re: Imi intarzie menstruatia!!!Buna ziua!Am si eu o problema.Am 21 de ani si de 3 ani iau anticonceptionale marvelon 21.Acum am incetat tratamentul deoarece acestea nu se mai gasesc in farmacii.in ultima luna am folosit ovule dar am avut usturimi, asa ca am renuntat, si prezervativ. Dar am avut si 2 contacte cand am folosit ca metoda coitul intrerupt.intotdeauna am avut menstruatia regulata, dar acum mi-a intarziat 4 zile.ar trebui sa-mi fac griji pentru o posibila sarcina, sau e din cauza ca am renuntat la anticonceptionale.in plus luna aceasta am luat si foarte multe medicamente pentru raceala, poate fi si aceasta o cauza?Va multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-17 15:18:18
Re: Imi intarzie menstruatia!!!cel mai probabil din cauza intreruperii anticonceptionalelor Offline #7 2011-02-17 15:22:56
Re: Imi intarzie menstruatia!!!iti multumesc mult pentru raspuns! Offline #8 2011-02-17 15:24:11
Re: Imi intarzie menstruatia!!!n-ai pentru ce... daca nu vine fa totusi si un test de sarcina, metoda calendarului dupa ce ai luat AC nu prea merge Offline #9 2011-02-17 16:22:02
Re: Imi intarzie menstruatia!!!Nadine_nico, si eu am ciclul regulat, dar uite ca acum mi-a intarziat 6 zile. Am facut test de sarcina, desi am folosit de fiecare data protectie, si mi-a iesit negativ. Astazi a aparut si menstruatia, din fericire. Probabil stresul exagerat din sesiune si-a spus cuvantul si a dus la o intarziere. In cazul tau, probabil de la intreruperea anticonceptionalelor intarzie. Am multe prietene care au patit asta in prima luna dupa ce au incetat sa mai ia pilule. Totusi, cred ca ar fi bine sa faci un test de sarcina peste o zi, doua, sa stai mai linistita, pentru ca din cate am inteles, tu nu ai folosit protectie propriu-zis. Bafta! Offline #10 2011-02-20 01:39:45
Re: Imi intarzie menstruatia!!!Buna!!!....am si eu o problema , am menstruatia regulata de aproape 7 luni pe data de 15 , iar luna in luna aceasta februarie suntem in 19 si nu mi.a venit, am avut un contact sexual neprotejat p data de 12 februarie, el nu si.a dat drumu in mine dar totusi sunt foarte ingrijorata de aceasta intarziere a menstruatiei, va rog sa m ajutati cu un sfat, va multumesc!! Offline #11 2011-02-20 14:25:22
Re: Imi intarzie menstruatia!!!Buna, Andreea! Offline #12 2011-02-20 14:29:51
Re: Imi intarzie menstruatia!!!testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarziere altfel nu e relevant , eu te sfatuiesc sa mai astepti macar pana pe 22 si daca nu vine sa faci un test un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #13 2011-02-23 15:42:34
Re: Imi intarzie menstruatia!!!buna am si eu o problema am 7 luni de cand am nascut si luna trecuta pe 20 mia venit ciclu luna aceasta inca nu mia venit si sunt ingrijorata am facut sex neprotejat dar nu sia dat drumu in mine oare sunt insarcinata Offline #14 2011-02-23 15:50:03
Re: Imi intarzie menstruatia!!!ancutzyk daca nu vrei iar un bebe eu te sfatuiesc sa te protejezi , metoda ta nu e sigura poti ramane usor insarcinata iar un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|