homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor!! ginecolog barbat in bucuresti?

#1 2011-02-17 11:44:34

eva_marie
Membru
Inregistrat: 2011-02-17

am nevoie de ajutor!! ginecolog barbat in bucuresti?

buna
In primul rand multumesc ca cititi acest post dar si pt eventualele raspunsuri.
In urma unei probleme am avut nevoie de un consult ginecologic urgent. Din pacate am avut parte de cea mai oribila experienta la clinica Marie Stopes. Doctorita de acolo- al carui nume nici macar nu a vrut sa mi-l spuna:m a intrebat ce ma intereseaza numele ca doar nu am venit sa facem cunostinta; m a tratat ca pe ultimul om de pe pamant, cred ca mai avea putin si mi dadea doua palme, asta in conditiile in care ii adresam niste intrebari f pertinente. A refuzat chiar la inceput sa mi faca jun consult pe motiv ca mai fusesem la un ginecolog inainte. NU MERGETI ACOLO!! e clinica de langa BGS. In afara de ofense fara rost si asteptat 2 ore desi aveam programare nu am primit. De aceea va cer ajutorul. Va rog sa mi recomandati un medic ginecolog bun-neaparat barbat-ca la femei nu mai merg in viata mea, din cadrul unei clinici private. Eu nu sunt din Bucuresti si nu cunosc aici. Multumesc anticipat tuturor si multa sanatate!
Eva

#2 2011-02-17 11:54:01

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: am nevoie de ajutor!! ginecolog barbat in bucuresti?

imi pare rau pentru experienta ta cu Marie Stopes, eu am numai cuvinte de lauda la adresa lor.
Ai putea incerca la spitalul Cantacuzino, mergi jos la camera de garda si vezi ce raspuns primesti. am o prietena care asa procedeaza de fiecare data.  goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-02-17 11:56:10

eva_marie
Membru

buna
multumesc pt raspuns. Din pacate eu am fost tot la recomdarea unei prietene acolo. Dar se pare ca am nimeriot persoana gresita. Vream sa stiu niste clinici private..as vrea sa pastrez discretia si sa ma si bage cineva in seama.

#4 2011-02-17 11:59:32

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

http://www.romclinic.ro/index.php

poate te ajuta

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#5 2011-02-17 12:02:04

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Este la clinica Matei Basarab (cmmb.ro ) dr Aurelian Pintilie. Are program doar luni, marti, vineri de la 12. la 14. Ar mai fi Dr Tarek Abdou - Cabinet Medical Lira (str lira nr 26, tel : 0722.222.455) Eu la Marie Stopes am fost la Dr Niculescu Silvia si a fost f ok ca persoana si ca doctor. Dar intr-adevar de restul femeilor medic gineco de acolo nici eu nu am auzit tocmai de bine.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-17 12:07:13

eva_marie
Membru

Simone multumesc mult pt raspuns. Esti f draguta. Am tot citit pe forumuri despre anumiti medici da sunt prea contradictorii opiniile si nu ma pot decide. o zi frumoasa iti doresc

#7 2011-02-17 12:11:20

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

O zi frumoasa sa ai si tu! Si mult succes si sanatate!
ps: eu la Dr Pintilie am fost doar la o eco, dar mi-a parut f calm si bland si mi-a placut. La Tarek Abdou am fost de mai multe ori la consultatii si este un om extraordinar. La Tarek mai poti merge la spitalul Giulesti, ca profeseaza si acolo...dar ai zis ca vrei cabinet particular de asta ti-am scris nr cabinetului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.