homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbarea programului/stilului de viata pentru o viitoare mamica?-7

#115 2011-02-18 11:18:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Schimbarea programului/stilului de viata pentru o viitoare mamica?

kreed, ai inteles gresit. nu toate care s-au legat de ea sunt obeze ofticate pe ce a scris ea pe la topicul cu pricina. daca pe mine sau pe jacqui nu ne-ai vazut si poti presupune ca suntem obeze, pe pokemon o poti vedea in avatar si sa iti dai seama ca nu e grasa. deci nu mai trage concluzii pripite. eu nici n-am citit tot ce a debitat pe la topicul cu obezitatea, m-am oprit la primele postari, pt ca era clar ce urmeaza.

am atras atentia asupra minciunii si nu m-am abtinut (cum sugerau alte fete) din 2 motive:
1. pt ca mamicile de pe forum sa nu isi piarda vremea cu sfaturi pt cineva care nu are nevoie de ele, doar se plictiseste
2. pt ca topicul a fost facut la plesneala si pt propriul ei amuzament. de ce i-am da satisfactie?

iar primele indicii ca minte au fost postarile ei imature, care tot in 16-17 ani o incadreaza (asta ca sa nu ne mai legam de poza stil hi5). nu e de nici 2 sapt pe forum si deja ne-a spus povestea vietii ei, dar ea "nu se explica in fata unor necunoscuti", nu. are 22 ani, nu se intelege cu mama, nu suporta grasele (deci tine la silueta, dar sarcina nu e o problema), este studenta, se gospodareste singura si are o viata fericita, locuieste cu iubitul ei in camin (cand el nu e plecat in strainatate), se va casatori la anul si este bucuroasa ca va avea de pe acum un copil cu iubitul ei care o mai supara din cand in cand ca nu vine devreme acasa si o face geloasa forgetit

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-18 11:20:59)

#116 2011-02-18 11:24:15

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

anca90,tu esti lipsita de educatie...rar intalnesc asa ceva. De unde stii ma fetito tu unde stau eu? spranceana
Si daca am spus povestea vietii mele ce te doare pe tine?! Si daca as avea o viata perfecta,te oftici?!

#117 2011-02-18 11:27:59

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

persoana mai cu educatie decat anca90 gasesti mai rar. este unul din cei mai obiectivi useri de pe aici. si aici ma retrag, nu vreau sa ma bag in cearta asta pentru ca imi provoaca greata...

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-18 11:28:21)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#118 2011-02-18 11:29:44

*joy*
Insomniac member

coraline a scris:

persoana mai cu educatie decat anca90 gasesti mai rar. este unul din cei mai obiectivi useri de pe aici. si aici ma retrag, nu vreau sa ma bag in cearta asta pentru ca imi provoaca greata...

si tu mie  rotfl2  rotfl2

#119 2011-02-18 11:31:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nashpa big_smile ia niste biscuiti wink fac bine la greturile matinale big_smile

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-18 11:31:53)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#120 2011-02-18 11:32:36

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

kapitulation Fetelor nu ii mai dati nas...asta si cauta.....pe cineva cu care sa se certe. Yoyo are dreptate...ajungem sa ne certam intre noi.Si pentru ce?Pentru un nimic. Nu merita......
Stiu ca avem pareri diferite, dar nu e nevoie sa ne certam....fara sa ne simtim atacate in mod personal.Peace rock

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#121 2011-02-18 11:33:10

*joy*
Insomniac member

coraline a scris:

nashpa big_smile ia niste biscuiti wink fac bine la greturile matinale big_smile

Eh,ai zis ca termini. Sau ai uitat?  rotfl2

#122 2011-02-18 11:39:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu propun sa se inchida topicul asta pentru ca nu aduce nimic constructiv
Si Bianca cred ca te paste un warn, citeste prima regula a forumului

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#123 2011-02-18 11:42:18

*joy*
Insomniac member

De ce? Eu am jignit/etichetat?
Adica si eu azi,dar ieri? am fost facuta cu ou si cu otet.  rotfl2

#124 2011-02-18 11:45:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pai tocmai i-ai spus ancai ca nu are educatie

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#125 2011-02-18 11:50:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

anca90 a scris:

kreed, ai inteles gresit. nu toate care s-au legat de ea sunt obeze ofticate pe ce a scris ea pe la topicul cu pricina. daca pe mine sau pe jacqui nu ne-ai vazut si poti presupune ca suntem obeze, pe pokemon o poti vedea in avatar si sa iti dai seama ca nu e grasa. deci nu mai trage concluzii pripite. eu nici n-am citit tot ce a debitat pe la topicul cu obezitatea, m-am oprit la primele postari, pt ca era clar ce urmeaza.

am atras atentia asupra minciunii si nu m-am abtinut (cum sugerau alte fete) din 2 motive:
1. pt ca mamicile de pe forum sa nu isi piarda vremea cu sfaturi pt cineva care nu are nevoie de ele, doar se plictiseste
2. pt ca topicul a fost facut la plesneala si pt propriul ei amuzament. de ce i-am da satisfactie?

iar primele indicii ca minte au fost postarile ei imature, care tot in 16-17 ani o incadreaza (asta ca sa nu ne mai legam de poza stil hi5). nu e de nici 2 sapt pe forum si deja ne-a spus povestea vietii ei, dar ea "nu se explica in fata unor necunoscuti", nu. are 22 ani, nu se intelege cu mama, nu suporta grasele (deci tine la silueta, dar sarcina nu e o problema), este studenta, se gospodareste singura si are o viata fericita, locuieste cu iubitul ei in camin (cand el nu e plecat
in strainatate), se va casatori la anul si este bucuroasa ca va avea de pe acum un
copil cu iubitul ei care o mai supara din cand in cand ca nu vine devreme acasa si
o face geloasa forgetit

ohhhh yeaaaa!!!! drink

#126 2011-02-18 11:54:41

*joy*
Insomniac member

Frustrarile astea  cascat

#127 2011-02-18 12:05:05

persifona
Vizitator

Topic inchis pentru ca evident nu duce la nimic constructiv, conform regulii nr. 11 din Regulamentul forumului.  Userii care vor continua discutia de aici la alte subiecte vor fi sanctionati.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.