homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masturbarea la birou

#1 2011-02-17 15:34:15

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Masturbarea la birou

Buna ziua tuturor!

E primul meu mesaj pe acest forum, si poate nu intamplator este despre masturbare...
Dupa cateva cautari pe net, vreau sa va spun ca mi se pare cel mai animat si serios forum, in special la capitolul sex.
Initial am vrut sa postez mesajul meu la topicul despre masturbare, deja activ, dar apoi m-am gandit ca poate merita un capitol aparte masturbarea la birou.

Pe scurt, de vreo doua, trei zile ma masturbez la birou.

Am "norocul" sa am un birou numai al meu, sa nu fiu 'deranjat' decat foarte rar, numai cu un telefon inainte. Asa incat nu e pericol sa fiu prins.
Am inceput prin a ma uita tot mai des si mai mult la nude pictures, apoi am mai citit cate ceva legat de masturbare etc. si n-a mai ramas decat un pas pana cand am inceput sa ma ating...
Senzatia este deosebita, mai ales ca nu 'termin' niciodata, deci pot sa reiau mangaierile de mai multe ori pe zi...
Ce este iarasi foarte placut, este acea stare de excitatie continua, o tensiune placuta, diferita de sexul sau masturbarea finalizate cu un orgasm.

Precizez ca sunt casatorit si avem o viata sexuala foarte buna, chiar daca destul de rar. Dar poate tocmai asta-i da farmecul aparte.
O sa spuneti: pai atunci ce-ti mai trebuie masturbare?
Cum va spuneam, tot citind pe net, am ajuns la concluzia cat e de benefica masturbarea la birou. Chiar fara orgasm.
De fapt ma opresc foarte aproape de final si continui apoi din nou. E aproape ca o placere continua...
Cu partenera mea nu prea avem timp (si chef) sa practicam jocul asta ore in sir... Dar la birou e altceva. Plus ca mai primesc si bani pentru asta  big_smile
Si acum partea negativa:
Din pricina jocului meu nu mai sunt concentrat pe munca, pierd orele si raman foarte in urma cu lucrarile...

Sfaturi, experiente similare, critici?
Sunt deschis la opinii pro si contra.

Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta  wave

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#2 2011-02-17 15:44:37

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: Masturbarea la birou

ok, intreg nu esti asta-i clar..daca masturbarea e mai presus de munca
de-ar sti sefu tau ce faci tu la birou pe banii lui...

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#3 2011-02-17 15:59:08

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Sfatul meu este sa incerci sa fi mai concentrat pe munca care o faci si sa-i acorzi atentia de care are nevoie ca doar pt asta esti platit.Inteleg ca iti face placere insa poti practica asta acasa,in caz ca esti cu sotia si o deranjeaza lucrul acesta il poti face la baie.Daca mereu te anunta cand vine vrun "musafir" asta nu inseamna q poti sta linistit,odata si odata se poate ivi ceva urgent si poate v-a uita sa te anunte si intra peste tine.Te asigur ca nu-i va pica bine ce va vedea si s-ar putea sa te coste serviciul plus o imagine proasta despre tine.Vorbeste cu sotia,spune-i ce iti place si face-ti dragoste mai des,probail nu vei mai simti pofta asta.

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-02-17 16:34:22

mature_man
Full member

In mod sigur dupa o partida buna cu sotia mea "imi va veni mintea la cap", dar mai am de asteptat cateva zile pana-i trece ciclul.
Nu ca as refuza-o acum, mai ales ca inspre sfarsitul ciclului, si imediat dupa, are un chef nebun...
De abia astept :-)

Pe de alta parte nici placerea de la birou nu-i de lepadat.
Nu va inchipuiti ca nu mai fac nimic ptr. servici, din contra, parca am mai mult randament, sunt mai vioi, mai increzator in propriile forte.

Sunt curios daca si voi, fetele, ati incercat asta la birou.
In fond suntem oameni, de ce sa ne refuzam o placere ce nu face rau nimanui, dimpotriva?!

#5 2011-02-17 16:53:07

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Eu una nu am o astfel de placere nici acasa nici altundeva.Nu stiu ce sa zic..suntem oameni dar consider ca,cand este vorba de munca placerile se lasa acasa.Gandeste-te ca tu risti,mai ales daca faci o munca usoara si esti platit bine eu zic sa te gandesti mai bine...Puteti s-o faceti si cand e pe stop,insa te asigur ca 3-4 zile de asteptare nu-i bai.Gandeste-te si la sotia ta.Ai zis ca nu o mai faceti asa des.Tie ti-ar conveni ca ea sa se satisfaca singura si tu cand vrei sa faci ceva sa bage vrajeli ca n-are chef?

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-02-17 16:55:34)

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Publicitate

loading...

#6 2011-02-17 21:30:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mature_man a scris:

Si acum partea negativa:
Din pricina jocului meu nu mai sunt concentrat pe munca, pierd orele si raman foarte in urma cu lucrarile...

mature_man a scris:

Nu va inchipuiti ca nu mai fac nimic ptr. servici, din contra, parca am mai mult randament, sunt mai vioi, mai increzator in propriile forte.

spranceana   forgetit

#7 2011-02-17 21:37:37

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Tantosica rotfl, aici l-ai prins rotfl2

#8 2011-02-17 21:38:59

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

tantosica a scris:

mature_man a scris:

Si acum partea negativa:

mature_man a scris:

spranceana   forgetit

Subscriu, dar n-am avut rabdare sa dau quote lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2011-02-17 21:41:30

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

wow acum recunosc ca sunt subiectiva....dar stii, unii se chinuie sa se angajeze si nu reusesc, si altii.....
yeah, I know...life's not fair...dar totusi....neutral
nu zice nimeni sa nu te masturbezi, dar come on...roll cred ca poti gasi un loc mai potrivit daca te straduiesti un pic....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2011-02-17 21:45:37

tequila
New member

mature_man a scris:

Cum va spuneam, tot citind pe net, am ajuns la concluzia cat e de benefica masturbarea la birou. Chiar fara orgasm.

O fi, nemaipomenita si deosebit de benefica  rotfl beneficiul se cunoaste deci la lucrari, iar in epoca automatizarilor de tot felu' unii raman tot la lucurile facute manual, dom'le   lol sorry, dar nu m-am putut abtine  lol

Ultima oara a fost editat de tequila (2011-02-17 21:47:15)

verze.ro - simtul umorului nu a murit!

#11 2011-02-17 21:50:48

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

tequila a scris:

mature_man a scris:

O fi, nemaipomenita si deosebit de benefica  rotfl beneficiul se cunoaste deci la lucrari, iar in epoca automatizarilor de tot felu' unii raman tot la lucurile facute manual, dom'le   lol sorry, dar nu m-am putut abtine  lol

rotfl2

tanto si eu am observat contradictia insa mi-a fost prea lene sa mai raspund  forgetit

#12 2011-02-17 22:18:14

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

bai e un caz de rasu' plansu' lol ... comic si wow la o prima vedere smile unii raman cu sechele dupa o treaba de asta lol come'on roll vorbesti de parca viata ta ar fi formata numai din birou si masturbare lol
m-am obisnuit sa vad si sa am de-a face cu tot felul de oameni ... asta e un alt caz, un "alt fel" il trec pe lista lol si cand n-am ce barfi am sa le spun prietenilor mei despre asta lol so what? suntem o comunitate in care trebuie sa comunicam, socializam smile good luck! si ai grija sa nute prinda ca urmatorul topic deschis de tine va fi "masturbare in pauza de job (asta cautand locuri de munca prin ziar sau pe net ) wink

#13 2011-02-17 22:40:25

mature_man
Full member

De ce ar trebui sa ne masturbam doar acasa, in baie?
Nu e de mii de ori mai incitant la birou, sau in alt loc oarecum public?!

Cat despre aficienta muncii dupa o astfel de placere senzuala, ma tem ca cei ce sunt sceptici sau 'contra's" ar trebui sa incerce aceasta experienta "pe pielea lor', inainte de a da cu piatra.

Cine se incumeta?

PS. Apoi mai vorbim si despre "randamentul in munca' dupa... ce te mangai in chilotei. Hai sa nu mai fim asa crispati in legatura cu diversele experiente sexuale, si nu numai.

Va doresc o seara placuta!

#14 2011-02-17 22:45:45

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

mature_man a scris:

ca sa intrebi tu.

mature_man a scris:

nu.

mature_man a scris:

Cat despre aficienta muncii dupa o astfel de placere senzuala, ma tem ca cei ce sunt sceptici sau 'contra's" ar trebui sa incerce aceasta experienta "pe pielea lor', inainte de a da cu piatra.

nu mersi.

mature_man a scris:

Cine se incumeta?

not me!

mature_man a scris:

PS. Apoi mai vorbim si despre "randamentul in munca' dupa... ce te mangai in chilotei.

prefer sa nu.

mature_man a scris:

Hai sa nu mai fim asa crispati in legatura cu diversele experiente sexuale, si nu numai.

nici nu vreau sa ma gandesc cat de frustrat esti tu de ai ajuns sa apelezi la asa ceva.

mature_man a scris:

Va doresc o seara placuta!

have a nice life.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#15 2011-02-17 22:48:31

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

mature_man a scris:

!

depinde ce intelegi prin loc public ...
in conditiile in care iti desfasori tu activitatea nu pot sa spun ca as face-o si nici ca nu , dar ai grija sa nu ai montate camere de filmat si sa nu stii de ele, sau poate te paraseste norocul si o sa intre cineva nepoftit in timp ce esti in "actiune"
sau loc public insemnand toaleta unui restaurant, club,s.a.m.d. , dar sa nu fie un loc public de genul parc, strada, etc ... ca daca te gandesti la locuri din astea atunci scuza-ma ca iti spun dar ai multe stoluri .

#16 2011-02-17 22:49:20

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ss lol

maturule, ai zis ca accepti pareri si pro si contra... inca nu au ajuns pe-aci cei cu parerile pro ca s-au poticnit undeva pe la jocuri chicot asa ca nu cumva sa te superi, sa'ti strangi jucariile si sa te muti si tu la jocuri wink

#17 2011-02-17 23:00:42

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

"avem o viata sexuala foarte buna, chiar daca destul de rar"

Pai e buna sau nu???

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#18 2011-02-17 23:01:11

mature_man
Full member

Accept diversitatea de opinii.
O lume uniforma ar fi chiar plictisitoare, nu?

#19 2011-02-17 23:02:17

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu cred lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.