|
Nu esti logat.
DESORELLE#1 2011-02-17 16:32:55
DESORELLEBuna ziua! Offline #2 2011-02-17 16:47:58
Re: DESORELLESincer ... nu cred ca stii tu mai bine decat medicul ce ti se potriveste si ce nu. Si cu atat mai putin daca te bazezi pe informatiile de pe net, care nu intotdeauna sunt avizate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-02-17 16:55:09
Re: DESORELLENu m-am bazat pe informatii de pe net spuse de oameni neavizati, ci pe ce spunea doctoressa, ca raspuns unei alte fete, si anume "printre altele:.ciclul menstrual neregulat/singerare menstruala redusa(3-4 zile)/reactivitate vaginala redusa la stimuli erogeni(lubrifiere dificila declarata), sini mici...in principiu in absenta nodulilor mamari, ne indeamna sa ne gindim spre o doza mai maricica de estrogen...mai tine si de fler si de bunavointa medicului...ar mai fi si altele...spune-le prietenelor tale ca nu se studiaza in facultate, se fac niste studii complementare postuniversitare de contraceptie" Ultima oara a fost editat de Miss.Andreea (2011-02-17 17:37:49) Offline #5 2011-02-18 15:47:43
Re: DESORELLEBuna.Imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva ca intreb aici insa cred ca nu are rost sa deschid alt topic.Am si eu o intrebare referitor la fetele care au luat Marvelon 21 si l-a inlocuit cu Desorelle,v-a venit menstruatia in saptamana de pauza? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-12 21:55:19
Re: DESORELLEBuna fetelor! Offline #7 2011-07-13 08:09:54
Re: DESORELLEcand iei AC sindromul premenstrual se diminueaza si dupa un timp nu mai simti absolut nimic inainte sa-ti vina. Pana sambata are timp sa iti vina si eu zic ca va veni sigur. Chiar daca esti la prima folie nu e obligatoriu sa ai niciun efect advers, nici macar spotting, ceea ce inseamna ca tie ti se potrivesc acele AC. nu mai fi speriata fiindca daca le-ai luat corect esti protejata 365 zile/an www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-07-13 08:50:53
Re: DESORELLENici eu n-am avut nimic in primele luni ma rog, putin, dar foarte putin spotting in primele 2 saptamani de pastile, dupa care totul a fost mai mult ca ok; daca nu iti vine zilele astea, incepi noul blister normal, dupa pauza Daca nici luna viitoare nu iti vine in saptamana de pauza, du-te inapoi la planning. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-07-14 22:16:00
Re: DESORELLEFetelor, mi a venit ... finally! Offline #10 2011-08-31 13:38:13
Re: DESORELLEBuna ziua. Dupa ce v-am stresat luni, cu atatea postari, am rasfoit putin (mai mult) forumul si sunt in dubii. Primele antibebe pe care le-am luat au fost Novynette. Cand au fost scoase de pe piata, ginecologul care mi le-a prescris (doctora mamei - dansa a fost primul ginecolog la care am mers)mi-a spus sa iau Desorelle. Am luat Desorelle 2 luni dupa care a urmat pauza (facusem 6 de cand le luam, gincologul meu mi-a spus sa fac pauza si am facut). La controlul periodic (dupa cele 6 luni) ginecologul meu mi-a spus ca Desorelle are o concentratie mai mare de hormoni si sa schimb cu Yasmin sau Mercilon. Avand in vedere ca nu am auzit lucruri prea bune despre ultimele doua, si nici nu m-am simtit rau dupa Desorelle (era ca si cum as fi continuat cu Novynette), nu prea as vrea sa renunt la el. Ideea este urmatoarea : Am sfaturile a doi medici diferiti, care mi-au recomandat 3 tipuri de antibebe : Desorelle, Mercilon, Yasmin. Ce imi recomandati sa fac? Offline #11 2011-08-31 13:43:17
Re: DESORELLEdesorelle nu e aceeasi chestie cu novynette, intradevar au o concentratie mai mare; mercilonul este echivalentul novynette. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-08-31 13:44:20
Re: DESORELLENici eu nu prea inteleg doctorii astia...eu zic sa iei ce ti-a recomandat si daca nu te simti bine cu ele poti reveni la Desorelle Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #13 2011-08-31 13:49:01
Re: DESORELLEStiu ca nu sunt aceeasi chestie. Dar de Mercilon, respectiv Yasmin am auzit lucruri urate. Si asta spuneam, nu le-as schimba pentru ca n-am avut probleme cu Desorelle. Insa, cu riscul de a ma repeta, sunt 2 doctori diferiti, 3 pastile diferite. Nu le iau dupa ureche, tocmai ca toate AC-urile au fost recomandate! Si raman cu buza umflata nestiind ce sa fac Ultima oara a fost editat de Blue-Snowflake (2011-08-31 13:50:14) Offline #14 2011-08-31 13:51:54
Re: DESORELLEatunci ramai cu astea daca ti-e bine cu ele si nu inteleg o chestie... daca pana si desorelle au concentratie mare de hormoni in opinia lui, care este logica in a-ti recomanda yasmin? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2011-08-31 13:56:07
Re: DESORELLESunt doi doctori diferiti, am specificat asta. Problema a fost in felul urmator : m-am pricopsit cu niste chisturi ovariene acum 2 ani, am luat Novynette la recomandarea ginecologului mamei (le-am luat 3 luni, cum mi-a spus, si le-am intrerupt, virgina fiind si neavand o relatie stabila). Anul acesta, incepand cu ianuarie am avut niste dureri ingrozitoare de ovare si ajungand la alt ginecolog, mi-a prescris acelasi lucru : Novynette. In momentul in care acestea s-au retras de pe piata, am sunat ginecologul mamei care mi-a recomandat Desorelle. Insa la controlul periodic, ginecologul meu mi-a spus de Yasmin/Mercilon. D-aia sunt pareri diferite Sper ca m-am facut inteleasa. Stiu ca e un amestec de date, dar am schimbat ginecologul din cauza faptului ca trebuia neaparat sa fac o eco. Offline #16 2011-08-31 13:57:46
Re: DESORELLE
la asta ma refeream din chestia asta se intelege ca acelasi medic care a spus ca desorelle au conc. mare ti-a recomandat yasmin daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2011-08-31 14:04:02
Re: DESORELLEAcum am inteles, si da, ai dreptate. Aceeasi doctora care a zis ca Desorelle au concentratie mare de hormoni mi-a spus sa iau Mercilon sau Yasmin. Acum eu sunt in dubii, nu stiu ce ar trebui sa fac. Offline #18 2011-08-31 14:06:13
Re: DESORELLEteoretic poti, daca sangerarea apare in perioada normala, se poate considera menstruatie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-08-31 14:07:06
Re: DESORELLEAm inteles, multumesc frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|