homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu menstruatia!!!!

#1 2011-02-17 21:56:55

BrunetteIoana
New member
Inregistrat: 2011-02-17

Probleme cu menstruatia!!!!

Am si eu o problema,dar mai intai sa incep cu inceputul.Prin luna ianuarie am avut niste dureri de stomac care apoi au coborat jos spre ovare,defapt nici nu mai stiam unde ma doare k ma durea intr-o parte apoi la rinichi...ma rog..Am fost la doctor si mi-a dat trimitere la chirurgie sa vada daca am un inceput de apendicita.Am fost la chirurg nu aveam nimic.Apoi am facut o ecografie totala+pelvis nu mi-a iesit nimic anormal(ma refer la ovare pentru anexita iar la rinichi pt priete la rinichi) decat k aveam mult lichid in stomac.Mentionez k in acest timp mi-a venit ciclul normal(folosesc anticonceptionale de 3 ani jum).Dupa o saptamana m-au apucat iar durerile dar erau localizate la stomac am avut varsaturi...si am fost la urgente...era vorba despre o gastrita.Am urmat tratamentul cu medicamente(nu erau antibiotice) si un regim in prealabil.Dupa o saptamana de regim si de medicamente asteptam sa vina menstruatia inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina am obs niste secretii vaginale maro am pus seama k trebuie sa-mi vina si nu m-am alarmat.In ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia am avut o sangerare dar nu prea normala era inchisa la culoare si putina si asa continua si in a 3-a zi(azi).Mentionez faptul k pe mine ma tine cam 4-5 zile iar in prima zi are o culoare maronie si nu e prea abundenta sangerarea dar apoi imi curge normal.Ce se intampla este vb de o dereglare hormonala sau o sarcina?...(nu prea am luat luna aceasta anticonceptionalele la ora exacta mai uitam,dar le luam a 2-a zi iar in urma regimului am baut ceai de sunatoare si stiu k scade eficienta lor).Inainte sa ma imbolnavesc de gastrita am avut contact sexual(luam anticonceptionalele) iar de cand m-am imbolnavit nu am avut decat pana acum cateva zile adik mai exact vineri si sambata aceasta(am terminat regimul si tratamentul medical iar sambata a fost ultima pastiluta de AC)...marti trebuia sa-mi vina iar de atunci nu inteleg problema cu menstruatia asta... cesafac Voi face un test de sarcina si voi merge la un control ginecologic,dar vreau sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva asa.Multumesc tongue

#2 2011-02-17 22:30:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Probleme cu menstruatia!!!!

protectia contraceptiva scade daca intarzii mai mult de 12 ore cu luarea pilulei/o uiti, daca ai varsaturi la mai putin de 4 ore de la administarea ei, daca ai mai mult de 4 scaune moi intr-o zi, daca iei antibiotice sau calmante puternice, daca mananci mult gref si daca bei mult ceai de sunatoare....in oricare din aceste cazuri trebuie protectie suplimentara 7 zile (daca iei antibiotice trebuie protectie pe durata tratamentului si 7 zile dupa).....

tu te-ai protejat suplimentar? daca nu, exista risc de sarcina!
oricum din cate inteleg totusi ti-a venit menstruatia, chiar daca e diferita! te sfatuiesc sa faci totusi un test de sarcina inainte sa incepi o noua folie!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-02-17 22:37:58

BrunetteIoana
New member

Am avut contact inainte de inceperea tratamentului de gastrita( luam AC)...in timpul tratamentului nu am avut contact sexual.Ultimul contact sexual a fost vinerea si sambata trecuta(iar sambata a fost ultima pastila de AC) iar marti mi-a venit menstruatia asta(dar marti trebuia sa imi vina normal menstruatia) numai k nu sangerez abundent e putin si are o culoare maronie spre negru...Intrebarea este...eu duminica aceasta trebuie sa incep blisterul de AC sa-l incep sau nu??? Luni vreau sa fac testul de sarcina.Multumesc

#4 2011-02-17 22:41:01

dea_di
Platinum member

incepe-l! daca e ceva (desi nu cred) le intrerupi! bafta si te asteptam cu vesti smile

#5 2011-02-17 22:43:38

BrunetteIoana
New member

Am sa va tin la curent ce si cum....Multumesc! tongue

Publicitate

loading...

#6 2011-02-17 22:52:11

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Fetelor, vroiam sa va intreb ... E motiv de ingrijorare daca mi-a venit merstruatia cu aproximativ 5 zile mai devreme ?

deobicei o am la 32 de zile...acu mi-a venit la 28 sad Nu folosesti antibebe, am avut un contact sexual protejat (paranoica fiind tind sa cred ca a fost cu risc, dar am vb-it in alta parte despre asta..) imediat dupa ce mi s-a terminat menstra trecuta... Ce ziceti ? ce sa cred ?? cesafac

P.S : Cantitativ e putin putin putin mai scazuta ca deobicei(sau poate pentru ca e deabia la inceput..), calitativ(culoarea) e cam la fel.. spranceana

Merci anticipat pt eventualele raspunsuri.. hjarta

Ultima oara a fost editat de Orange (2011-02-17 22:53:17)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#7 2011-02-17 23:02:36

BrunetteIoana
New member

Nu cred k trebuie sa ai motiv de ingrijorare( doar daca te ustura te doare burta sau are o culoare neobijnuita)....Iti vine menstruatia regulat de obicei???.Dupa parerea mea este o usoara dereglare.

#8 2011-02-17 23:12:21

Orange
Full member

Nu ma ustura, culoarea e normala. Sanii ma dor destul de tare inca de dupa acel contact sexual... (cred ca a fost o "explozie" hormonala avand in vedere ca mi-am inceput viata sexuala recent)
    A fost neregulat pana vre-o 6 luni in urma, de atunci imi vine relativ regulat, la 31-33 zile si respectiv acum - la 28

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#9 2011-02-17 23:16:50

BrunetteIoana
New member

Cred totusi k este o usoara dereglare:P Sa ai grija sa te protejezi in continuare.pupici:*

#10 2011-02-17 23:17:00

dea_di
Platinum member

stai linistita, orange, esti ok! smile

#11 2011-02-17 23:47:31

Orange
Full member

Fetelor, Sunteti cele mai dulci ! hjarta Merci mult pentru receptivitate hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.