|
Nu esti logat.
Apreciere din partea partenerului#1 2011-02-18 11:38:00Apreciere din partea parteneruluiTin sa precizez inca de la inceput ca o perioada (3 ani mai exact) am locuit singura si mi-am dezvoltat propriile tabieturi. De exemplu, imi incep fiecare zi cu o cana de cafea in fata pc-ului, imi verific mail, forum, citesc diferite ziare, mai ma uit pe anunturi de angajare etc. Dupa care mananc si apoi ma apuc de ceea ce am de facut. Asa m-am obisnuit si asta imi da o stare de bine. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2011-02-18 11:42:11
Re: Apreciere din partea parteneruluihehe parca e mama scuze emilya Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-02-18 11:44:37Re: Apreciere din partea parteneruluiba da cora isi lasa, dar el are o obsesie cu farfuriile/canile cu hainele pot sa-mi las si chilorii agatati de luctra ca nu conteaza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2011-02-18 11:47:00
Re: Apreciere din partea parteneruluidezvolta si tu manie cu hainele atunci, ia-te de el cand le lasa imprastiate, sa vada cum este. daca tine la tine, nu o sa faca scandal mereu din toate prostiile. da-o incolo de cana ca nu se impiedica nimeni de ea... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-18 12:00:43
Re: Apreciere din partea parteneruluiputeti face mici "compromisuri", dar ar fi bine sa incepeti treptat sa va acceptati unul pe celalat. el trebuie sa te vada asa cum esti, nu sa incerce sa te schimbe. la fel si tu vis-a-vis de el (ceea ce am inteles ca si faci). diferentele astea trebuie discutate cand sunteti amandoi calmi si sa ajungeti la o rezolvare: ori el nu se mai leaga de cana ta, ori tu te angajezi sa o speli. cu timpul, va veti obisnui cu faptul ca o cana lasata murdara pe mai tarziu sau niste haine aruncate pe pat fac parte din natura celuilalt, natura care ori va place si puteti trai cu ea, ori nu. totul e sa nu va va scoateti ochii din asta, ca nu rezolvati nimic cu cearta. discutati calm si gasiti impreuna o solutie care sa va multumeasca pe amandoi. Offline #7 2011-02-18 12:04:40
Re: Apreciere din partea parteneruluiasa se intampla mereu cand doi oameni se muta, tabieturile se lovesc cap in cap. cel mai bine e sa discutati daca inca nu ati facut`o, trebuie acceptat faptul ca fiecare are obiceiurile lui si ca odata cu mutarea, sunteti constienti amandoi ca poate o sa apara lucruri care nu o sa va convina. si totusi.... nu cred ca e ceva asa de tragic sau grav daca lasi o cana pe masa, acum depinde de fiecare ce il enerveaza. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #8 2011-02-18 12:07:26Re: Apreciere din partea parteneruluimultumesc pentru sfaturi fetelor, inteleg ca pe el il deranjeaza cana mea (vorba vine acum) si pe mine m-au deranjat niste lucruri la inceput, le-am zis, a inceput sa le faca (sau sa nu le mai faca, dupa caz) insa v-am zis cateodata parca dinadins vede numai lucrurile rele si pe alea bune nu le baga in seama Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2011-02-18 12:09:21
Re: Apreciere din partea parteneruluiasa e si al meu sot Cana mea o observa, dar maldarul de boxeri si sosete murdare lasate in fiecare colt al camerei ai scapa Offline #10 2011-02-18 12:09:48
Re: Apreciere din partea parteneruluitrebuie sa invatati sa traiti unul cu celalalt si sa incercati sa va schimbati sau acceptati. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2011-02-18 12:18:41
Re: Apreciere din partea partenerului
explica-i ca nu te simti deloc bine sa fii mereu criticata si niciodata apreciata, spune-i ca ai nevoie de aprecierea lui. tu pe el il lauzi cu ceva? de multe ori uitam sa spunem lucrurile frumoase si ne rezumam doar la reprosuri si ce nu ne convine. Offline #12 2011-02-18 12:22:00Re: Apreciere din partea parteneruluianca ce e drept nu sunt prea marinimoasa cu laudele, mai degraba zgarcita...da ii mai zic mai ales cand ma surprinde cu ceva Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2011-02-18 12:28:37
Re: Apreciere din partea parteneruluimai copii eu am o vorba: daca ai vazut ca eu nu am fost in stare sa fac x lucru fa-l tu ca si tu ai 2 maini si omiti si tu sa faci alte x lucruri pe care le fac eu fara sa iti mai scot ochiii Offline #14 2011-02-18 12:31:52
Re: Apreciere din partea parteneruluisincer si mie mi se par infantile discutiile astea....imi duc cana in bucatarie cand am chef si cu asta basta, daca nu-i convine n-are decat sa o duca el "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #15 2011-02-18 12:40:07
Re: Apreciere din partea parteneruluiproblemele sunt mai presus de o cana si o farfurie iti dau impresia ca nu te apreciaza, ca nu are decat critici la adresa ta si cand faci ceva bine nu vede ca e farfuria pe masa... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2011-02-18 12:43:56
Re: Apreciere din partea parteneruluiEmy, e primul baiat cu care locuiesti? Offline #17 2011-02-18 12:46:33Re: Apreciere din partea parteneruluida orangina. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #18 2011-02-18 13:01:21
Re: Apreciere din partea parteneruluinu il lasa sa "ii creasca coarnele" Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-18 13:06:17) Offline #19 2011-02-18 13:13:23
Re: Apreciere din partea parteneruluiEmilia, daca vrei, facem schimb.... ti-l dau eu pe al meu, ca el nu strange mai deloc dupa el si nici nu se ia de mine daca nu strang Pe el nu cred ca l-ar deranja sa stea nici macar intr-o cocina Nu e pretentios deloc Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|