|
Nu esti logat.
Poze cu animalutzele noastre - 2-25#457 2011-10-02 19:43:08
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Mersi frumos!! Si mie mi-e drag de ei tare de tot *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #458 2011-10-02 20:22:30
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Anne, daca spui ca e batut eu zic sa cauti niste stapani responsabili, si cu experienta, un caine batut, maltratat, fricos poate sa devina in orice moment un caine agresiv. Viitorul stapan trebuie sa stie sa se poarte cu el, iar daca cumva cainele face vreo greseala nu trebuie batut, trebuie pedepsit dar trebuie sa fie o pedeapsa speciala. Deci mare grija la stapani, iar tu momenten nu poti face decat sa ii arati iubire si sa nu te rastesti sub nicio forma la el. Mi-e scarba de oamenii care bat animale. In legatura cu mediul in care va sta, poate fi si curte si apartament daca este scos sa faca miscare niciun caine nu este chinuit nici macar intr-o garsoniera. A tine un caine la curte nu inseamna neaparat ca face miscare, ci doar ca are mai mult spatiu, cainele meu de exemplu nu alearga fara mine, deci l-as putea tine lejer in curte ca tot nu ar face miscare fara cineva care sa il alerge. Ma intorc la labrador, poate sta in curte dar banuind ca a fugit viitorul stapan ar trebui sa il tina intr-un padoc si sa fie liber in curte decat cand este supravegheat. Offline #459 2011-10-02 20:49:04
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Karina, tocmai asta e...oamenii care m-au contactat si care stau la curte au inceput cu chestii de genul "eu stau la curte deci ar avea destul spatiu sa faca miscare" si incerc sa le explic ca degeaba au curte. Cainele nu o sa inceapa sa alerge de bezmetic pe acolo. Oricum, el avand 6-8 luni, pana pe la 15-16 nu are voie sa faca foarte mult efort, ca sa nu aiba probleme cu oasele mai tarziu, mai ales ca labradorii sunt predispusi la displazie. Eu nici macar nu am avut motive sa il cert. Este suficient sa ii spun "Nu", se opreste din ce face si vine la mine. E foarte, foarte cuminte. Ultima oara a fost editat de AnneMaries (2011-10-02 20:50:43) Offline #460 2011-10-02 20:58:27Re: Poze cu animalutzele noastre - 2AnneMaries,nu are cip catelul?la a mea i-am pus cip si are si medalion cu numele ei si nr meu de telefon 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #461 2011-10-02 21:02:16
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Nu are...a cautat doctorul si la ceafa si pe laterala. Dar oricum, prespun ca daca il pierdea cineva, era internetul plin de anunturi. Raman la parerea ca a fost lasat intentionat. Nu isi mai permit sa ii intretina si ii lasa de izbeliste. Offline Publicitateloading...
#462 2011-10-02 21:16:11
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2dianah, cipul la romani deocamdata este un simplu moft. Multi nu realizeaza importanta lui si nu toate cabinetele veterinare au aparat pentru depistarea cipului. Offline #463 2011-10-02 21:22:44
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Da, sunt din Bucuresti. Nu am precizat pentru ca in zona in care stau mai vin dimineata pe la 4-5 masini care dau drumul la caini, de aceea am in fata blocului vreo 20 maidanezi foarte agresivi...Ieri cat stateam cu el afara mai era o corcitura de rotweiller cu coada taiata...Semn ca si ala a fost abandonat si lasat pe aici. Offline #464 2011-10-02 21:35:01
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2deea ce scumpi sunt! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #465 2011-10-02 21:39:41
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Trist, nici nu pot pricepe astfel de specimene adica de ce iti cumperi caine? ca sa ii dai un sut in fund si sa il lasi in strada cativa ani mai tarziu? eventual atunci cand are cea mai mare nevoie de stapan? X( Imi e scarba de astfel de oameni, si la mine la bloc a aparut o catea, si gestata pe deasupra. Stapana a avut 3 caini, cand a venit bebe pe lume sotul a pus-o sa aleaga, evident a ales copilul, 2 caini a apucat sa ii dea fiind de rasa si frumosi iar pe amarata asta a lasat-o in strada cu puiuti cu tot, fiind maidaneza si cu pui nu a vrut-o nimeni, noroc ca a facut doar 3 pui din care unul s-a si dat, sper ca si ceilalti sa isi gaseasca stapani ca sunt superbi. Acum primarul a hotarat eutanasierea tuturor cainilor(nu stiu daca toti primarii au hotarat asta) dar stau si ma gandesc: oricum nu va dura mult pana cand vor aparea din nou caini pe strazi datorita stapanilor "responsabili", plus cei care hranesc maidanezii, sunt sigura ca vor lua preferatii in casa ca mai apoi, dupa ce va trece pericolul sa ii arunce iar in strada. Multi iubesc animalele dar nu inteleg ca nu le ajuta cu nimic un os aruncat pe geam, un animal are nevoie de mai multe lucruri nu doar mancare. In fine, am scris un roman dar sunt revoltata... Offline #466 2011-10-02 22:07:40
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2x_ynna, lasa-ma pe mine sa aberez ca stiu ce fac mai bine decat tine, crede-ma. Nu a facut nimeni corelatia precizata de tine deci nu stiu de unde pana unde s-a ajuns la asta. Ai precizat ca un caine poate alerga 3-4 ore pe zi intr-o curte. Poti fi sigura ca un caine nu o sa alerge de nebun, fara ca stapanul sa ii acorde timpul si atentia necesara. Majoritatea oamenilor pe care ii cunosc si care stau la curte, nici macar nu se obosesc sa le arunce o minge. Ca deh, cainele are curte mare la dispozitie, e fericit de nu mai poate. Am si spus ca labradorul nu este caine de curte! Nu vreau sa il dau pe post de caine de curte si punct. Offline #467 2011-10-03 14:23:45
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Eu din fericire nu prea am probleme cu haitele de maidanezi, la mine in zona mai mult de 4 caini in haita nu sunt iar daca sti care e seful si sti pe cine sa gonesti pleaca toti. Iar cainii de pe strada nu au nicio problema, la noi nu se reped. Offline #468 2011-10-03 16:52:59
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Karina, tocmai ce a venit azi cineva sa-l vada...a mers ok in lesa dar nu asculta (cel putin nu de fata cu mine). Pe mine ma asculta, orice zic face, chiar daca nu e il tin eu in lesa si il tine altcineva. Din pacate s-a cam obisnuit sa doarma pe sub masini si acum cand e obosit tot incearca sa se bage sub ele.. Offline #469 2011-10-03 19:51:46
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2E clar. La tine ramane:))) Deja trebuie sa ii cumperi 2 castronele si pentru el, un patut si gataaa:))) Offline #470 2011-10-03 20:23:28
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #471 2011-10-03 20:57:38
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Vai queen ce ciocolatele ai acolo:X ce rasa sunt? Offline #472 2011-10-03 21:09:43
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2Queen, sunt superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Offline #473 2011-10-03 21:26:18#474 2011-10-03 22:08:18
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2multumesc mult fetelor "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #475 2011-10-03 22:31:07
Re: Poze cu animalutzele noastre - 2queen, m-ai imbolnavit cu dulceturile alea mici! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|