homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Poze cu animalutzele noastre - 2-38

#704 2012-01-12 19:43:18

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Poze cu animalutzele noastre - 2

Soacra mea are pisica si o lasa afara, are avantaj ca sta la parter , iese pe usa si intra pe geam lol inainte sa descopere geamul si balconul apartamentului,  astepta la interfon  lol  ... are o bila alba pt ca eu de cate ori ma duc la ei nu simt miros de pisica si nici nu plec cu hainele pline de par 
Mie una, pisica fata de catel mi se pare mult mai precauta, nu sta la toata lumea s-o mangaie, se catara in copaci daca simte pericol si  cred ca alearga si mai repede fata de maidanezi  lol

#705 2012-01-12 20:10:59

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

capcaun a scris:

Soacra mea are pisica si o lasa afara, are avantaj ca sta la parter , iese pe usa si intra pe geam lol inainte sa descopere geamul si balconul apartamentului,  astepta la interfon  lol  ... are o bila alba pt ca eu de cate ori ma duc la ei nu simt miros de pisica si nici nu plec cu hainele pline de par 
Mie una, pisica fata de catel mi se pare mult mai precauta, nu sta la toata lumea s-o mangaie, se catara in copaci daca simte pericol si  cred ca alearga si mai repede fata de maidanezi  lol

ce tare,,,asa da pisica applause
la cat de razgaiata e a mea...nu cred ca o sa ajung cu ea la performanta asta,bine eu nici nu stau la parter chicot

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#706 2012-01-12 20:33:02

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Asta cu mirosul mi se pare un mit. Si despre caini se spune ca miros, am caine si oricine a venit la mine nu s-a plans ca miroase urat ci frumos ca mister se respecta si il dau si cu parfum, daca stapana se da el de ce sa fie mai fraier rotfl Cu pisica cred ca e acelasi lucru, pe langa faptul ca litiera aceea trebuie curatata nu vad de ce ar mirosi

#707 2012-01-12 21:09:05

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

n-as spune mit, am fost la o prietena acasa si m-am intins pe canapea, te rog sa ma crezi ca mi s-a intors stomacul pe dos  acklad  si evident, nu mi-am permis sa-i spun ca miroase groaznic de la caine wink  ... daca nu miroare la tine, asta e alta mancare de peste ...

#708 2012-01-12 21:12:15

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

tocmai, nimeni nu o sa zica (din politete) cand intra la careva in casa "baaa da ce iti miroase a caine" lol nu zic ca e cazul tau karina dar in general, la cei care au problema asta.

Publicitate

loading...

#709 2012-01-12 21:20:14

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu e normal sa miroasa cainele decat daca are probleme de sanatate. al meu a avut tartru la un moment dat de la care a facut o infectie si mirosea in ultimul hal,
mai ales respiratia, si chiar mi-au spus niste amici tongue dar na, 'da stiu, e sub tratament, te-am avertizat'. la pisica miros rau fecalele cel putin la pisicul meu nesterilizat
dar curat imediat dupa el si e ok. also, e normal sa miroasa putin neplacut daca e ud, si ud, ca l-a plouat, nu ud ca a iesit din baie, tocmai de asta trebuie spalat, daca
a facut baie pe undeva prin lac cum mai facea al meu urmarind ratustele vara tongue sau daca va prinde ploaia la plimbare.

#710 2012-01-12 21:21:00

eva_an
Full member

capcaun a scris:

n-as spune mit, am fost la o prietena acasa si m-am intins pe canapea, te rog sa ma crezi ca mi s-a intors stomacul pe dos  acklad  si evident, nu mi-am permis sa-i spun ca miroase groaznic de la caine wink  ... daca nu miroare la tine, asta e alta mancare de peste ...

ai dreptate capca
la mine chiar miroase a pisica pe canapea desi am deo de camera si spal canapeaua fercvebt

pt cele ce au pisica ...o spalati|?de la ce varsta ati inceput sa le faceti baita?

#711 2012-01-12 21:52:13

Karina_
Full member

Prietenii spun daca miros... Am vazut si caini care duhnesc, nu te poti apropia de ei, dar cred ca tine de igiena...daca speli animalul si faci curat in casa nu mai miroase, decat daca cum spunea frankie are o problema de sanatate. Eu am patura pe canapea si o schimb cand se murdareste, am patura si pentru patutul cainelui, sa nu prinda miros, asa e mai ok...cand spal cainele schimb si paturile si e ok...paturile le schimb ori de cate ori cred ca e necesar...

#712 2012-01-12 23:15:37

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Ce dragut e hamsterul hjarta

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#713 2012-01-13 09:53:32

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

eva_an a scris:

capcaun a scris:

ai dreptate capca
la mine chiar miroase a pisica pe canapea desi am deo de camera si spal canapeaua fercvebt

pt cele ce au pisica ...o spalati|?de la ce varsta ati inceput sa le faceti baita?

Eu i-am facut baie o singura data,are 4 ani.acum se spala singura,dar daca ai o pisica mai lenesa careia nu-i place curatenia indicat ar fi sa-i faci baie la 3-4 saptamani,daca o speli mai des risca sa-si piarda anticorpii din piele,dar in general pisicile isi ocupa 80%din timp facundu-si toaleta..

LE:de la 6 saptamani poti sa-i faci baie

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-13 09:54:34)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#714 2012-01-13 09:56:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

e prea des o data pe luna, mai ales daca sta doar in casa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#715 2012-01-13 10:31:33

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu nu mi-am spalat pisicile in viata mea si nu miroase a pisica. Care mai exact ar fi mirosul de pisica? lol
Atata timp cat ai o litiera corespunzatoare (din plastic) in care pui nisip special absorbant, iar pisica isi nevoile numai in ea, nu are A CE sa miroasa in casa. Pisicile sunt extrem de delicate si curate, isi astupa caca si pipi cu cea mai mare atentie, de nici nu stiu ca facut ceva daca nu ma uit bine la litiera sa vad ca e un mic delushor format acolo lol
Zilele trecute am vrut sa verific daca e vreun pipi in litiera si am inclinat-o un pic, astfel ca s-a descoperit bulgarasul format. Vaai cand a vazut ce-am facut s-a dus intr-un suflet sa-l acopere la loc rotfl rotfl rotfl

Revenind la intrebarea evei. Daca e pisica de apartament nu e nevoie sa o speli. Am intrebat si la veterinar ca sa fiu sigura si mi-a spus ca nu are niciun sens sa o spal. Se spala singura.

Si mirosul de pipi poate aparea si din prostia stapanilor. Sa va dau un exemplu. O cunostinta de-a mea tocmai ce-si luase un pui de pisica ... se plangea mereu ca miroase extrem de puternic a pipi de pisica in casa yikes yikes yikes Nu intelegeam.. l-am intrebat daca face la litiera, in nisip, a zis ca da nustiu Si dupa cateva zile a mentionat ca fapt divers ca litiera lui era o cutie de carton in care a pus nisip rotfl2 rotfl2 Pai bine mai desteptule! Cartonul ala a stat imbibat o saptamana in urina neutral neutral neutral

#716 2012-01-13 10:44:23

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

rotfl la mine oricum nici o sansa sa il spal pe Jami,am incercat si s-a lasat cu ingherat zdravan si baia plina de apa.
Si da asa este,nu miroase deloc,se curata zilnic.
Cat despre mirosul de urina,ca si Alexia folosesc nisip special pe care il elimin atunci cand vad bulgarasul format.la mine chiar este nevoie,ptr ca Jami nu marcheaza deloc si nefiind castrat,urina miroase f f puternic.
Dar daca fac curat dupa fiecare pisu si arunc bulgarasul de nisip,nu am probleme.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#717 2012-01-13 11:24:17

eva_an
Full member

pisica mea are cam 4 luni..nu am mai avut pana acum pisica de ap.pt ca multi ani am stat la casa si nu mi am dat atat de mult interesul in privinta pisicilor acum e altceva..
si a me chicot a are diatamai litiera ,tot cu nisip care miroase cica a lavanda...
cat despre spalat,da am observat ca pisicile sunt f curate,a mea toata ziua se spala...da ma gandeam ca na una e cand o speli tu cu sampon din ala special,si una e cand se spala ea..de ex in  urechi nu se poate
spala,asa ca eu o mai sterg...sper sa nu par o ciudata:))) chicot  chicot
si inca un lucru a mea e matza...trebuie neaparat sa o sterilizez,mai ales ca stau cu ea in ap,si nu sh cat de mult o sa ii placa afara si cum o sa o scot.... disperat nu vreau sa o sterilizez aiurea

Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-13 11:27:10)

#718 2012-01-13 11:44:07

Karina_
Full member

Pai urechile e necesar sa fie curatate ca cine stie ce minuni face de la ceara aceea.

#719 2012-01-13 11:44:40

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

hey! remember my little flufs? big_smile nu mai sunt asa mici tongue
well, au fost 'rezervati' in... LUXemburg lol nu-mi vine sa cred, din gunoi, in lux.
vor pleca in curand, iar poze din pacate am vreo 2-3 ca ploua ingrozitor si urla un vant si trebuia sa facem adapotul mai mare, deci
Bubbles uda big_smile hjarta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/43620_catei_007.jpg

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-13 11:46:35)

#720 2012-01-13 11:47:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ori o sterilizezi, ori o treci pe "anticonceptionale", niste injectii cu hormoni care se fac o data la 2-3 luni, tu alegi; a mea e sterilizata, si pisica alui meu urmeaza sa fie sterilizata in primavara.
fac destul de urat cat sunt in calduri; hai ca ziua le mai suporti, dar noaptea? a mea in 4 zile a dormit cateva ore, era epuizata; am zis ca n-o mai las sa se chinuie.

cat despre urechi, musai curatate, cum zice karina, la primul semn de ceara in exces; ambele mele matze au facut otita parazitara (si stau numai in casa), si tratamentul costa mai mult decat prevenirea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#721 2012-01-13 11:49:20

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Buna,sper ca am nimerit sa pun poza lol .Ea e Fufu a mea  hjarta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/55918_fotografie0122.jpg

Two souls don't find each other by simple accident

#722 2012-01-13 11:50:17

Karina_
Full member

Eu am auzit ca pastilele sau injectiile care intarzie ciclul la animale nu sunt deloc sanatoase. E ceva normal ca o femela sa intre in calduri de 2 ori pe an si nu e sanatos sa incerci sa previ acest lucru. Mai bine o sterilizezi si scapi de o grija, in plus daca nu o sterilizezi exista riscul ca la batranete sa faca fel de fel de tumori, si nu se stie daca o vei putea opera din cauza varstei...
Joahne12, daca as avea un astfel de animal nu cred ca m-as putea abtine sa nu ii prind cumva parul lol

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-01-13 11:52:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.